خوب یک مغازه ای بسیار معروف توی شیراز هست،بچه های شیرازی میشناسن،که ps3خودش -- کرده و از اینترنت گرفته و نوشته اگه میخواهین باید الان پول بدین تا هفته ی دیگه توی نوبت باشین.پس قضیه اون چیه به نظر شما؟؟؟
خوب یک مغازه ای بسیار معروف توی شیراز هست،بچه های شیرازی میشناسن،که ps3خودش -- کرده و از اینترنت گرفته و نوشته اگه میخواهین باید الان پول بدین تا هفته ی دیگه توی نوبت باشین.پس قضیه اون چیه به نظر شما؟؟؟
درسته یه روش جدید اومده ولی فعلا دست نگه دار چون مشکل زیاد داره و دقیقا نمیشناسیم این روش رو باید صبر کنی
ولی خوب شاید اون فریم ویر های قدیمی رو -- میکنه خوب
من به شما قول میدم در حال حاضر هیچ هـک نرم افزاری واسه ps3 نیومده
این مغازه دارم که اینجور ادعایی کرده اگه صحبتاش درست باشه احتمالا از E3 Flasher استفاده میکنه و فرمویر شما رو به 3.55 دانگرید میکنه....
+
به جز دانگل True Blue...دیگه هیچ راهی واسه اجراهای بازیهای جدید وجود نداره
سلام
آقا من این U3 رو گرفتم پلم ولی این کدی که توشه رو قبول نمیکنه! چرا؟ کسی اطلاعی داره؟
به این ربط داره که اکانت من ریجن 1 هستش ولی بازی ریجن 2؟
ممنون میشم یکی کمک کنه
این پستو بخون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند گرفتی رفیق...؟؟؟
منم میخــــــــــــــــــام
دقیقا مشکل از ریجن اکانتت هستش باید یه اکانت با یکی از کشور های اروپایی بسازی تا قبول کنه![]()
dirt 3 را میشود روی 3.55 بازی کنم
اخرین هکی که اومده فرمویر چنده من اخرین بازی که کردم la.noire بوده لطفا جواب بدید
با تشکر از دوستان
نه نمیشه بازی کرد
la.noire که 3.6 بودو تو تونسی بازی کنی چون با key 3.6 به بالا کد نشده بودو با یه Param.sfo با یه پچ میشد بیارنش
ولی dirt 3 حتما باید فرمویر 3.6 به بالا باشه,با پچو ,eboot fix واینا نمیشه بیارن
پس ما باید تا کی صبر کنیم dirt3 بازی کنیم
ممکنه تا یه ساعت دیگه یا یه سال دیگه...معلوم نیست هیچی...
فقط تنها چیزی که مشخصه اینه که بلاخره هـک میشه
-------------------
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)