کسی نبود؟
در ضمن فریمور من 5.55 هست و هر کاری که بازیسنتر گفته بود انجام دادم ولی اجرا نشد!میشه کمک کنید....
کسی نبود؟
در ضمن فریمور من 5.55 هست و هر کاری که بازیسنتر گفته بود انجام دادم ولی اجرا نشد!میشه کمک کنید....
خودت که میدونی این 5.55GEN b-2 میخواد.من یاد آوری کردم.اینکه من میخواستم این mgs رو اجرا کنم که نشد!همین دموه رو میگم
کسی mgs رو روی 5.03 اجرا نکرده؟؟بگید چی کار کنم؟
خب فریمور من هم 5.50 gen _b هست دیگه!
چرا psp من اینطوری شده؟؟؟؟؟؟
در ضمن یک چیزی داشتم تو آشپزخونه راه میرفتم که در کابینت خورد به پشت جایی که مموری می گذاریم نسبتا محکم خورد!
یک بار که می خواستم با کابل بازی کنم همین الان بازی اجرا نشد و بیرون هم نمیومد و خاموش هم نمیشد!باطری رو دراوردم و می خواستم با کابل روشنش کنم که درست نشد! وقتی مموری رو در اوردم روشن شد!
تو رو خدا بگید من چه طوری psp یم رو درست کنم؟
سلام
من تو یکی از این سایتها یک روش بدون fix کردن بازی ها پیدا کردم .ولی چون psp خودم 3000 نتونستم امتحان کنم.
اگه کسی تونست اجرا کنه به بقیه بگه.
عین متن رو گذاشتم .
Easy simple fix for error 80020148 The Easiest way to Fix This, no hex or UMDgen stuff to worry about, simple, easy. noob friendly is:
It Doesn't matter which firmware you have
Getting game cannot be started error 80020148, not to worry heres the fix
1. Put the selected full game into the iso folder (like soul calibur, Gi Joe (the ones with the 5.55 update)
2. Switch on the psp while holding Right triggger
3a. Go into the recovery menu, go to
Configuration >> change UMD Mode to sony NP9660 no umd3b. Go back, then go to
Advanced >> Advanced configuration >> Change execute boot.bin in umd/iso to enabled4. Then go
back>> back >> Exit
Now you should be able to play any iso higher than your firmware successfully without any error
Works for ME
اینم سایتش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن قبلا گفتم که اونو اجرا نکردم پس در صورت خرابی هیچ مسئولیتی رو قبول نمی کنم.
دوستان درست شد.
تا جایی که من میدونم ، Soul calibor خودش تبدیل شدش هست و اولین بازی بود که هک شد . لینکش همینجا باید باشه .
بچه ها حتما il2 sturmovik رو دانلود کنین
بازی dirt هم نه گرافیک خوبی داره نه صداگذاری خوبی... اما عجیب خوش دسته و خوش فرمون!!
Last edited by alierna; 01-10-2009 at 21:44.
تاریخ عرضه irshell برای 5.50gen-b2 :
جمعه 2 اکتبر 2009 ساعت 23 (فکر کنم گرینویچ باشه)
این بازیه چه سبکیه؟بچه ها حتما il2 sturmovik رو دانلود کنین
بازی dirt هم نه گرافیک خوبی داره نه صداگذاری خوبی... اما عجیب خوش دسته و خوش فرمون!!
یعنی اینقدر dirt 2 ضایعست؟!
فکر می کردم بازی شاخی باشه
Last edited by alireza fatemi; 01-10-2009 at 21:58.
این به چه دردی میخوره؟
من mgs میخوام.تو بازیش کردی؟
il2 sturmovik یه بازی هواپیمایی جنگ جهانیییی هست
Last edited by *QWERT*; 01-10-2009 at 22:05.
irshell رو تا حالا از نزدیک ندیدم
ولی میگن خیلی به درد مخوره
این سبکا بازی نمی کنممن mgs میخوام.تو بازیش کردی؟
پس به درد من نمی خورهil2 sturmovik یه بازی هواپیمایی جنگ جهانیییی هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)