درسته
ولی من تعریف کلاسیک اون اصطلاح رو گفتم و این قضیه عدم نصب بازی در HDD مدت کوتاهیه اضافه شده
و هزینه انچنانی هم نداره
با 15 تومان قابل برگشت هست
درسته
ولی من تعریف کلاسیک اون اصطلاح رو گفتم و این قضیه عدم نصب بازی در HDD مدت کوتاهیه اضافه شده
و هزینه انچنانی هم نداره
با 15 تومان قابل برگشت هست
خوش به حالتون ، اینجا 80 یورو میگیرندر صورتی که دستگاه نو 111 یورو هستش
سلام به همگی.
دوستان اگر بخواهم صدا+ HDMI داشته باشم یا کابل DVI چجوری میتونم کابلش مورد برش قرار بدم ؟ آیا ارزشش را دارد ؟
2. هدستی که یه دسته وصل میشه را میشه به عنوان هدست برای بازی استفاده کرد ؟
ممنون اگر راهنمایی کنید
دوستان همه ی مدل های ایکس باکس فقط دارای یک دسته هستند ؟ خوب اینطوری مجبور میشیم 40 تومن دیگه بابت دسته پول بدیم![]()
دوستمون براتون نوشتند ، ولی هر از گاهی مایکروسافت یک آپدیت جدید میده که شما باید اون رو نصب کنید تا بازی های جدید تر اجرا بشه . من آخریش رو نصب کردم دیگه مکس مموریم کار نمیکنه40 یورو ضرر کردم حالا باید برم مموری اوریج بگیرم با آداپتور USB ش . به حر حال .
شما اگر وارد سایت Xbox بشی در قسمت ساپورت میتونی آخرین نسخه آپدیت رو دانلود کنید و بدون وصل شدن به لایو دستگاهتون رو آپدیت کنید . اگر هم که دستگاهتون کپی خور نیست مشکلی نیست میتونید وصل بشید . ولی اگر کپی خوره هرگز هرگز هرگز به لایو وصل نشید چون حتما حتما حتما بن میشی .
من دقیقا واسه اپدیت که live وصل شدم و بن شدم و بدبخت شدم![]()
دقیقا عین من...! منم واسه یه آپدیت مسخره 3 سوت بن شدم!
دوستان هنگام بازی با ایکس باکس همانند بازی با کامپیوتر گیر میکنه یعنی از نظر گرافیکی کم میاره اگه این طور نیست چرا دوستان در بازی GTA IV با ایکس باکس مشکل دارند
اونجوری که فکر میکنی مثل pc باشه که به خاطر کم اوردن سیستم و... مدام افت فریم و ... داشته باشه نه
فقط یه موارد کم اونم به خاطر پورت بد یا مشکلات برنامه نویسی و خش دار بودن دیسک و...
مگه نه معولا بازی های کنسول ها خیلی روون اجرا میشن
در کل دوستان ایکس باکس مشکلات زیادی رو به دنبال داره یا اینطور نیست لطفا کمک کنید
چون Buffer در خوندن بازی از روی DVD-Rom پایین هست به خاطر همین شما تو بازی هایی که با کاراکتر های زیاد و محیط های پر
اثر پذیر هستید با کاهش Rendering مواجه میشید که تنها چاره ی اون نصب بازی در هارد Xbox 360 هست.
شما مطمئن باش اگه بازی های یک PC HighEnd هم از روی Rom خوانده بشه سرعت فریم پایینی پیدا میکنه
برای بازی کردن هیچ چیز جای یک کنسول بازی رو نمیگیره ! اینو مطمئن باشید
دوست عزیز تمام بازی هایی که الان روی PC میاد از روی Xbox 360 داره پورت میشه ! نه از روی PC به روی Xbox 360 !!
به جزء بازی های Exclusive در PS3 تمام بازی ها باز هم از روی Xbox 360 به PS3 پورت میشن.به همین خاطر در یکسری موارد که البته زیاد هم نیست ما کاهش فریم رو در PS3 نسبت به 360 میبینیم
Last edited by SamGun; 30-12-2009 at 20:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)