با چه کدی چک می کنی شما؟ کد مانده گیری به روز شده و در صفحه اول تاپیک موجود
با چه کدی چک می کنی شما؟ کد مانده گیری به روز شده و در صفحه اول تاپیک موجود
نه ، فرقی نمی کنه.
البته اگر وایرلس را هم لازم ندارید . کلا همون مودم usb را بگیرید و مستقی به کامیپوتر وصل کنید.
در تماس با تیم پشتیبانی ایرانسل عنوان شد
* در تماس با تیم پشتیبانی ایرانسل، مطالب زیر عنوان گردید:- کد های دستوری خطوط اعتباری با موفقیت همگام سازی گردید (#555*) و سیستم های داخلی ایرانسل نیز به روز شده اند.
- مشترکین گرامی توجه نمایند، با توجه به ایجاد اختلال در سامانه #900* تیم پشتیبانی ایرانسل در حال همگام سازی و همسان سازی همه خدمات سیمکارت های دائمی از طریق کد #555* می باشد که به احتمال زیاد شامل طرح های رنگی و بسته های افزایشی نیز خواهد بود. این تغییرات، بطور حتم تا پایان امسال و در دو هفته آتی، رخ خواهد داد.
- تا اطلاع ثانوی امکان فعالسازی بسته های آی 300، آی 700 و آی 2000 وجود ندارد؛ اما این بسته ها ویژه همه مشترکین دائمی بوده و قانون اعتبار تا پایان دوره صورتحساب نیز لغو شده است؛ یعنی مشترکین از زمان فعالسازی، دقیقا بمدت 2 ماه جهت استفاده از این بسته ها فرصت خواهند داشت. با رفع مشکل اختلال کدهای دستوری، امکان فعالسازی بسته ها مجددا فراهم خواهد شد.
- جشنواره نوروز ایرانسلی، ویژه مشترکین دائمی و اعتباری در راه است و تا پایان سال معرفی خواهد شد که شامل موارد جدید و متنوعی می باشد.* مدیر روابط عمومی ایرانسل نیز در صفحه اینستاگرام این شرکت، در پاسخ به سوال یکی از مشترکین، از جشنواره نوروز ایرانسلی خبر داد.* این خبر در حال تکمیل می باشد. به محض وصول اخبار بیشتر، اطلاع رسانی خواهد شد.
من یک ببار از ستاره 130 استفاده کردم یک بارم ستاره 555. میشه کدشو بگید تو ضفحه اول پیدا نکردم. ممنون
دوستان جوابه سوال صفحه قبل ما رو کسی نمیدونه؟
دلیل نوسان سرعت چیه؟ میره بالا بعد یهو 0 میشه باز میره بالا...
پایدار نبودن وضعیت شبکه به احتمال زیاد
قرار نداشتن سیگنال در وضعیت مطلوب
*555*1*4*#4
سلام
دوستان ببخشید یه سوال داشتم از کجا میشه تشخیص داد 4g رو دکل نصب شده؟
اقا این جواب نمیده بازم.اون بسته قبلی رو بهم نشون میده
الان تست کردم بازم همونه
Dear subscriber, you have bolton balance of 168.2158203125 MB and expiry date by 10-01-1394
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)