من الان 5 دقیقه ست که منتظرم صفحه ایمیلم باز شه!
256 نامحدود
مردم داریم؟ داریم آیا؟![]()
من الان 5 دقیقه ست که منتظرم صفحه ایمیلم باز شه!
256 نامحدود
مردم داریم؟ داریم آیا؟![]()
یه سوال؟؟؟؟؟؟
پس چرا مخابرات انقدر درب و داغونه کسی فرارا نمیکنه؟
بعضی ها عادت کردن به نامحدود روزی به 2-3 گیگ هم راضی هستند در شرکتها معمولا حجمی هست هزینه تمام شده زیاده . واقعا مخابرات خیلی وضعیت خراب هست .
به نظرتون امیدی به درست شدن مخابرات هست؟خودتون که میدونین مخابرات تغییر زیاد میکنه.
هیچ وقت مخابرات ایران نمیزاره که زیر شاخه که چه عرض کنم همون خودشونن ورشکسته بشن و کاربرا رو رها کنن تو تمام مراکز انقدر هزینه کردن یه خورده عقل که دارن حداقل بدهکاریشونو بدن که اوضاع شون یکم بهتر بشن.
این پنل هم قاطی داره رفتم افزایش وجه بدم میگه درگاه خرابه رفتم رزرو کردم دیدم پنلم شارژ شده 3 دقیقه بعد دیدم سرویس رزرو شده.
ولی انصافا مخابرات 256 نامحدودش خوبه یعنی هم واقعی هم هزینه کم هیچ شرکتی نامحدوداش اینطوری نیست فقط مخابرات هست این یه سرویسش
دانلود تو تمام ساعت یکیه چرا وبگردی خراب شده؟
شما هم قطعی دارین؟مخصوصا دوستان آملی
1-اولندش به کجا؟
2-مشکل پوله برادر من، پوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووول!
من با اینکه رو یه خط دیگم دارم از یه شرکت خصوصی سرویس میگیرم ولی هنوز مخابراتو دارم چرا؟ چون اگه بخوام همه ی کارهامو (مثل وبگردی،دانلود،بازی آنلاین و...) با سرویس شرکت خصوصیه انجام بدم باید ماهی N تومن پول اینترنت بدم. یعنی اگه بخوام نامحدود از یه شرکت خصوصی بگیرم گرونتر در میاد.
تا قطعی چی باشه الان وضعیت پینگم رو ببینین فرقی با قطعی نداره فقط چراغ اینترنت قرمز نمیشه!
چیزی که من خودم بارها تجربه کردم اینه که وضعیت داغون پینگ و حتی قطعی های کوتاه مدت رو دانلود اثری نمیذاره و شاید کسی متوجه نشه ولی رو باز کردن صفحات وب و ... خیلی تاثیر داره
Last edited by mey123; 20-11-2013 at 19:14.
سلام. دقیقا همین مشکلات رو داریم.
الان حدود یک یا دو هفته میشه که وضع ما هم اینطوری شده. علاوه بر وبگردی، تو دانلود هم قطعی داریم.
با این وضعی که مخابرات داره از موقعی که سرویس مخابرات رو گرفتم اصلا نمیتونم رهاش کنم.
فعلا همین سرویس (256 نامحدود ) به نظرم از هر نظر بهترینه . فقط همین !
موفق باشید![]()
منم دقیقا مثل شما هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا نمیتونم ولش کنم.لبته ولش کردم دوباره اومدم.این قیمت پایین آدم اسیر خودش میکنه![]()
128 محدود
آپلود رو نگاه تو مرکزمون دوستم سرویس داره سرعت آپلودش 55 هست ولی روز یوزر من اینطوری
مخابارت رکورد زد
واقعا به مهندسینش باید تبریک گفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)