آره، یه جوریه، چون همه اول میرن نظام وظیفه بعد میرن پادگان. بپرسم بهتره !
اتفاقاً ارشد شاگرد اول شدم (18.96) الان منتظر acceptance حداقل یکی از مقاله هام هستم تا راحت شم![]()
آره، یه جوریه، چون همه اول میرن نظام وظیفه بعد میرن پادگان. بپرسم بهتره !
اتفاقاً ارشد شاگرد اول شدم (18.96) الان منتظر acceptance حداقل یکی از مقاله هام هستم تا راحت شم![]()
Last edited by omidox; 16-10-2012 at 23:18.
دوستان کسی میدونه تست پزشکی چطوریاس؟
عرق کف دست و گودی کمر
دوستان یه سوالی دارم از کسایی که آموزشی 01 تهران بودند
من 1/8 اعزامم به 01 تهران (شهدای وظیفه نزاجا). کارشناسی ارشد کامپیوتر هم هستم.
خیلی جاها خوندم که 01 تهران امکاناتی مثل استخر و کلوپ بازی و ... داره!!! واقعاً داره؟؟!!؟؟!! (یکم باورش سخته !)
ما سربازهای آموزشی هم میتونیم استفاده کنیم؟ چجوریاست؟ هر روز میتونیم بریم؟ هزینه ایناش چطوره؟ راستی اونجا خودپرداز داره که پول بگیریم؟
ممنون
Last edited by omidox; 18-10-2012 at 08:00.
دوستان من شنیدم 01 تهران وقتی می رسیم بگن احتمالا از شنبه بیاید. من می خواستم موبایل و یکسری وسیله دیگه رو بیارم اگر بشه بذارم تو خونه به نظرتون بیارم؟ یا نه وقت پذیرش این ها رو تحویل می گیرند بعد می گن مرخصین تا شنبه؟
متاسفانه 01 فقط تا همون یکی دو روز اول موبایل ها رو تحویل می گیره و بعد همون یکی دو روز مرخصی می دن می گن موبایل ها رو ببرین و دیگه هم نیارین که تحویل نمی گیرن!
ولی یه دکه روزنامه فروشی از درب جنوبی هست که شماره کمد میده و موبایل ها رو تحویل می گیره که دوره ما حداقل جای امنی بود...
وقتی داری وارد پادگان میشی، دژبان همه ی این وسایل را ازت میگیره و بعد که خواستی از پادگان بری بیرون، همه را دوباره تحویل میگیری.
حتما رمز pin code گوشی ات را فعال کن و گوشی ات را قفل کن. بهتره باطری و سیم کارتت را در بیاری.
معمولا بعد از اینکه رفتی پادگان، یک سری صحبتهایی میکنند و بعد میگویند که بروید و فلان روز بیایید.
در این چند روز یک سری وسایل و ... باید آماده کنی.
اصلا به دکه اعتماد نکن شنیدم یه دفعه پیچونده البته اطمینان ندارم فقط شنیدم
سلام
یعنی این همه راه باید تا تهران بریم بعد میگن برین دو روز دیگه بیان؟
باید این همه راه برگردیم تا شهرستان چه کاریه؟
بایدی در کار نیست... خواستی می تونی بمونی... به هر حال یه تعداد نگهبان می خوان که معمولا از بچه های تهران می ذارن که شما می تونی به دادشون برسی
من اردیبهشت امسال اعزامی 01 بودم، 4 روز مرخصی دادن، فقط 2 روز خونه بودم و بقیه ش تو راه... ولی دور و نزدیک اکثرا مرخصی رفتن
دوستان بدون داشتن دوره تکمیلی بسیج ، احتمال پذیرش توی سپاه تقریبا صفر درصد درسته؟؟؟
یه سوال میکنم نخندید ، ارتش پذیرش نداره؟؟
راستش من اصلا شهر و ارتش و سپاهش واسم فرق نمیکنه ، فقط اصلا دوست ندارم بیافتم نیروانتظامی....
هیچ راهی نداره ما خودمون رو توی ارتش و سپاه جا بدیم؟؟
یک دی هم اعزامم ، مدرک لیسانس
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)