اسیا تک بگیر نگیر داره ممکنه بعضی مراکز شانست خوب باشه تایم رایگان خوبی داشته باشه به هر حال باید یه امتحانی کرد
اسیا تک بگیر نگیر داره ممکنه بعضی مراکز شانست خوب باشه تایم رایگان خوبی داشته باشه به هر حال باید یه امتحانی کرد
اسیاتک قیمت دانلود شیاته هاش بالاست!
جشواره بگیر
آره به امتحانش میارزه هر چی باشه از این شبی 300 مگ مخابرات که بدتر نیست. روزگارو میبینی، مخابرات که یکی از بهترین سرویسای دانلود شبانه رو داشت تبدیل شده به بدترین آی اس پی واسه دانلود شبانه رایگان کاملا واضحه که مسئولاش هیچ درکی از موقعیتشون تو بازار و جامعه کاربراشون ندارن. یه شب خواب دیدن اومدن این تصمیم رو گرفتن.
Last edited by AliMirzaie; 11-03-2016 at 23:37.
دادا اگه گرفتی خوب بود خبرمون کن ما هم بگیریرم![]()
اینم سرویس های لایزر
![]()
اینم که نیم بهاست!
چاره ای نیست!بازم مخابرات حرام خورو تمدید کردم!!هرجا خاستم برم یا قیمت بالا بود یا دانلود شبانه نداشت!!!!!!!![]()
Last edited by Sponge-BoB; 12-03-2016 at 12:16.
اینم جواب مسئولان 195 به شکایت من ؟
اینکه قطعی و کندی در حال بررسی هست و درست میشه
دوباره درخواست تجدید نظر کن، من شنیدم بعد از چند بار حتما نتیجه میگیری. در ضمن اگه صداشون رو در طول مکالمه که میگن شبانه رو محدود کردن به 128 ضبط کنی، میتونی بهش استناد کنی که مشکل از شبکه نیست و عمدا این کارو کردن.
Last edited by AliMirzaie; 12-03-2016 at 18:46.
من که تا 2 ماه دیگه از قراردادم با مخابرات باقی مونده و حجم زیادی هم خریدم، پس تا اون موقع مجبورم بیخیال دانلود شبانه شم هر چند که تقریبا غیر ممکنه. اگه تا اون موقع وضع همین طوری بمونه حتما عوض میکنم و احتمال زیاد از آسیاتک سرویس میگیرم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)