تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1071 از 1211 اولاول ... 7157197110211061106710681069107010711072107310741075108111211171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,701 به 10,710 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیر جان البته مقصر شما نیستی و من اصولا شما رو سرزنش نمی کنم هر چی باشه کسی ابتدا به ساکن نمی تونه هر چیزی رو حدس بزنه ولی شما که قبلا هیچ وقت هیچ ورژنی از کیت سرور رو استفاده نکردی می تونستی این رو بگی تا دوستان به شما بگن که برای فعال سازی کیت سرور شما نیاز داری که:
    چرا اتفاقا قبلا ورژنای دیگه هم نصب بوده مثلا ورژنی بود همراه با پچ پس ادیت که دقیقا شبیه به همین بود و کار میکرد ! اینم CONFIGش کار میکنه ولی فایله MANAGERش کار نمیکنه ! نمیدونم چرا اینجوریه ! همه کارایی هم که گفتی رو هم درست انجام میدم !

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چرا اتفاقا قبلا ورژنای دیگه هم نصب بوده مثلا ورژنی بود همراه با پچ پس ادیت که دقیقا شبیه به همین بود و کار میکرد ! اینم CONFIGش کار میکنه ولی فایله MANAGERش کار نمیکنه ! نمیدونم چرا اینجوریه ! همه کارایی هم که گفتی رو هم درست انجام میدم !
    ازت نا امید شدم دیگه کاری از دستم بر نمیاد توی پست قبل دقیق توضیح دادم مشکلت رو ولی اینکه باز هم مشکل داری... متاسفم یا نوشته های من رو حوصله نکردی بخونی و یا... به هر حال برات آرزوی موفقیت می کنم

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ازت نا امید شدم دیگه کاری از دستم بر نمیاد توی پست قبل دقیق توضیح دادم مشکلت رو ولی اینکه باز هم مشکل داری... متاسفم یا نوشته های من رو حوصله نکردی بخونی و یا... به هر حال برات آرزوی موفقیت می کنم
    من متوجه نشدم حالا اینجور صحبت کردن شما برای چیه !!!

ولی درکل بله مشکل از من بود اون خط اولت رو من در نهایت جواب نمیده رو خونده بودم جواب میده ! الان کیت خالی رو گذاشتم درست شد !

در هر صورت ممنون !

5. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید اینجوری بشه دیگه !؟

فقط من الان دوباره رفتم تو بازی لوگو ها پیراهنای لینگ انگلیس فرقی نکرده !! به همون صورت پیش فرضه !

داره خودمونی میشه mnkamran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Urmia+206SD

پيش فرض

نمی دونم چند نفر این DLC 1.06 رو دانلود کردند ولی به جرات بگم DLC جدید که آخرین DLC بازی PES 2010 هست بهترینش هست چون من بیشتر به آپدیت بودن دیتابیس و روستر ها اهمیت می دم...
    حالا توپ فینال CL رو هم اضافه می کنه که دمش گرم.
    حالا این فایل ادیت عمومی رو که فقط نوشته های فیک رو اصلاح می کنه و اکثر فیس های قابل لینک موجود رو هم به بازی اضافه می کنه تقدیم به دوستان عزیزم.
    این ادیت فایل کاملا عمومی و حالت دست نخورده داره منظورم اینه که هیچ کار خاصی صورت نگرفته و ویرایش ترانسفری روش انجام نشده:
    .
    .
    .
    این هم لینک دانلود این محصول نا قابل. عیدی من به دوستای گل PES بازم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سلام
    دیروز هم DLC و هم EditFile رو از آدرسهایی که دادید دانلود کردم. خیلی وقت بود که بعلت مشغله زیاد، پای کامپیوتر ننشسته بودم. دل به دریا زده در یک اقدام نمادین!!، تمام سیوهای قبلیمو پاک کردم. رو سیستمم پچ سایت PESEdit.com رو داشتم. اونم پاک کردم. خلاصه اینکه الان یه PES2010 پاک و عاری از هرگونه اضافات!! دارم که هم آپدیت هستش (DLC1.6) و هم اینکه اسامی تیمها و بازیکناش صحیحن (EditFile همشهری عزیزم). خود بازی هم به نظرم بهتر شده: تیمها سریعتر پاسکاری کرده و تهاجمی تر شده اند. خلاصه اینکه متشکرم.

سئوالم از دوستان گرامی اینه که: یه بازیکن با ملیت ایرانی و به اسم Noushevar از اون موقعی که PES اختراع شده!! وجود داره. اون کیه؟؟

8. 2 کاربر از mnkamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    دیروز هم DLC و هم EditFile رو از آدرسهایی که دادید دانلود کردم. خیلی وقت بود که بعلت مشغله زیاد، پای کامپیوتر ننشسته بودم. دل به دریا زده در یک اقدام نمادین!!، تمام سیوهای قبلیمو پاک کردم. رو سیستمم پچ سایت PESEdit.com رو داشتم. اونم پاک کردم. خلاصه اینکه الان یه PES2010 پاک و عاری از هرگونه اضافات!! دارم که هم آپدیت هستش (DLC1.6) و هم اینکه اسامی تیمها و بازیکناش صحیحن (EditFile همشهری عزیزم). خود بازی هم به نظرم بهتر شده: تیمها سریعتر پاسکاری کرده و تهاجمی تر شده اند. خلاصه اینکه متشکرم.

سئوالم از دوستان گرامی اینه که: یه بازیکن با ملیت ایرانی و به اسم Noushevar از اون موقعی که PES اختراع شده!! وجود داره. اون کیه؟؟
    ممنونم شما لطف داری. می تونی برای اصلاح کیت ها و لوگو تیمها هم از پچ لایسنسر استفاده کنی خیلی هم ترتمیز هست. و ویرایش های زیادی که از حالت طبیعی خارج کنه بازی رو نشده
    نوشه ور تنها بازیکن ایرانی ML Young کونامی هست که همیشه از وقتی که من یادم میاد توی دیتابیس بازی های PES بوده. شخص خاصی نیست مثلا کایزر ملیت آلمانی داره یا اوره لیانو آرژانتینی هست اینا موهومی هستند. حیف که نوشه ور واقعا فیس مضخرفی داره. ولی اون قد بلندش به هر هرچی بگی می ارزه

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من متوجه نشدم حالا اینجور صحبت کردن شما برای چیه !!!
    فقط به خاطر اینکه برای یه کیت سرور ساده الان 2 روزه معطلی! و هنوزم مشکلت برطرف نشده... حالا عیب نداره فدای سرت من و بقیه کمکت می کنیم که بتونی انجامش بدی

باید اینجوری بشه دیگه !؟

فقط من الان دوباره رفتم تو بازی لوگو ها پیراهنای لینگ انگلیس فرقی نکرده !! به همون صورت پیش فرضه !
    شما یه کیت سرور خام نصب کردی نباید هم تغییری تو بازیت داده بشه غیر از اینکه کیت تیم روسیه اصلاح شده که اون تغییر رو هم به عنوان نمونه و اشانتیون خود جویس قرار داده داخل کیت سرور خام شما حالا باید کار با کیت سرور رو بلد باشی و بدونی چطور باید با GDB کار کنی پیشنهاد می کنم پست 9000 تاپیک رو بخونی تا کمی بیشتر آشنا بشی با کیت سرور و نحوه کار با اون رو. اینو بگم کسی که کیت سرور خام نصب می کنه یعنی اینکه حوصله ویرایش رو داره مثل امسال من دوستانی که نمی خوان خودشون رو با کار با کیت سرور معطل کنن پچ آماده و کیت سرور پر شده استفاده می کنن مثلا پچ من پوشه کیت سرور رو کپی می کنه با محتویات ویرایشی. کیت سرور تغییر دهنده نیست یه عملگر برای تغییرات هست. یه پل و یه ورودی به داخل بازی

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

منظورتون در مود حرکات تکنیکی هست؟ من خودم چون با کیبورد میرم توضیح اون شاید سخت باشه. کلا در زمینه دریبل و حرکات تکنیکی اونچنان قوی نیستم ولی در زمینه تاکتیک ها و ترکیب چیدن و بازیکن خریدن و ... اگه بخواید می تونم کامل توضیح بدم. فقط دقیقا بگید کدوم قسمت رو می خواین که توضیح بدم.
    چشم منظورم رو دقيقا توضيح ميدم:
    1- چرا كامپيوتر اينقدر راحت توپ رو از تو ميگيره ولي ما با گرفتن دكمه A (تو گيم پد) و بعضي وقتا همزمان A و X اينقدر سخت و پردردسر توپو ميگيريم.
    2- زدن دقيق شوت! خيلي موقعيت بدست ميارم ولي اكثر شوتها رو دروازه بانش ميگيره. ولي برعكس اون يه موقعيت بدست مياره راحت گل ميكنه!
    3- به نظرم تو pes 2010 حمله از جناحين و سانتر و گل زدن با سر راحت ترين روشه لااقل من كه با اين روش بيشتر گلهامو مي زنم و حمله از عمق واقعا كار سختيه! شما چطور؟
    4- چرا بازيكن تو كه اسپيد بالايي داره و داره با سرعت بالاش ميره يه مدافع حريف كه سرعت ذاتي بازيكنش كمتره مياد و به تو ميرسه ولي برعكسش اتفاق نمي يفته؟!
    5- بعضي وقتا يه بازيكن كم سرعت اون نفوذ مي كنه سرعتش پايينه ولي با دستش نميذاره بازيكن تو توپو ازش بگيره و فقط مجبوري همراهيش كني. اين تكنيك چجوري اجرا مي شه؟
    6- من تو پنالتي زدن هم واقعا مشكل دارم! همين كه جهت ميدم توپام همه تو اوت ميرن يا حداكثر به تير مي خورن!
    7- بعضي وقتا كه توپ از پات جدا مي شه تكنيك برگردوندن اون چيه؟ چون كامپيوتر اينكارو خيلي راحت انجام ميده
    8- آيا سيستمي هست كه باهيمن يه سيستم بشه هر تيمي برميداري با همين سيستم بازي كني و با اون همه تيمها رو هم ببري؟ من بيشتر از دو هافبك مركزي، دو تا كناري، يه مهاجم كاذب و يا هافبك تهاجمي و يه مهاجم استفاده مي كنم. آيا اين سيستم همه جا جواب ميده؟
    9- چرا توپاي برگشتي رو بازيكنا جون مي كنند تا شوت بزنن ولي كامپيوتر اينطور نيست؟ كلا بازيكنا تو اجراي فرامين تو محوطه جريمه خيلي كندند!
    10- نحوه زدن ضربات ايستگاهي
    11- نحوه گرفتن پنالتيها
    12-يك ودو كردن راحت نيست يعني پاس اولو كه ميدي بلافاصله بايد پاس رو به جلو رو به عنوان پاس دوم بدي اما اون بازيكن يا به توپ نمي رسه يا اصلا پاس به يه بازيكن ديگه ميرسه!
    13- كاربرديترين تكنيك دريبل كردن چيه؟
    و .... دهها سوال ديگر!!
    اميدوارم منظورمو كامل بيان كرده باشم!
    Last edited by arreh; 06-04-2010 at 09:01.

14. این کاربر از arreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

يه سوال ديگه :
    آيا اين قابليت وجود داره كه يه بازيكنو با مشخصات مورد نظرت بسازي (مثلا تو اديتوري چيزي) بعد اونو به ليست بازيكنا اد كني و بتوني بخريش؟ يادمه تو ورژنهاي قديمي پلي استيشن اين قابليت وجود داشت

راستي ميشه بگين چجوري ميشه يه پستو بر اساس شماره اون پست سرچ كني؟
    Last edited by arreh; 06-04-2010 at 09:10.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یه کیت سرور خام نصب کردی نباید هم تغییری تو بازیت داده بشه غیر از اینکه کیت تیم روسیه اصلاح شده که اون تغییر رو هم به عنوان نمونه و اشانتیون خود جویس قرار داده داخل کیت سرور خام شما حالا باید کار با کیت سرور رو بلد باشی و بدونی چطور باید با GDB کار کنی پیشنهاد می کنم پست 9000 تاپیک رو بخونی تا کمی بیشتر آشنا بشی با کیت سرور و نحوه کار با اون رو. اینو بگم کسی که کیت سرور خام نصب می کنه یعنی اینکه حوصله ویرایش رو داره مثل امسال من دوستانی که نمی خوان خودشون رو با کار با کیت سرور معطل کنن پچ آماده و کیت سرور پر شده استفاده می کنن مثلا پچ من پوشه کیت سرور رو کپی می کنه با محتویات ویرایشی. کیت سرور تغییر دهنده نیست یه عملگر برای تغییرات هست. یه پل و یه ورودی به داخل بازی
    فقط من الان کدوم پچو بگیرم که کیتسرورش پر باشه !!؟

ممنون !

17. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •