اسم شهر Iran
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
چاغال جون اون 76 که می گم به تازگی فنسی لیدر هت رو گرفتم که 15 تا به رفلکسم اضافه می کنه بعدش الانم لولم می شه 49 و چون در لول 52 به شهر بر می گردم و تا اون موقع 12 تا اسکیلم می تونم به دست بیارم با اون 12 اسکیل و 15 اسکیل کلاه گفتم 76
یعنی اسکیلایی که در لول 52 خواهم داشت را گفتم
![]()
منم لول 52 رفلکسم از 200 میگذره ! با لباس و مقدار زیادی خالی بندیچاغال جون اون 76 که می گم به تازگی فنسی لیدر هت رو گرفتم که 15 تا به رفلکسم اضافه می کنه بعدش الانم لولم می شه 49 و چون در لول 52 به شهر بر می گردم و تا اون موقع 12 تا اسکیلم می تونم به دست بیارم با اون 12 اسکیل و 15 اسکیل کلاه گفتم 76
یعنی اسکیلایی که در لول 52 خواهم داشت را گفتم
![]()
![]()
من برگشتم !!
توی ورلد 9 دعوتم کنین .... 9 هزار پول دارم !!![]()
من خالی بند نیستمدر تاپیک یک عکس از اسکیلام می گذارم ضمنا تو با لول 52 زیاد فاصله داری پس نمی تونی اون حرف را بزنی
انگار اون پول ها را هم من برات کار کردم ضمنا قرارمون نبود من برات کار کنم و تو بری پسوردت را عوض کنی حالا هم بگی 9000 پول دارم![]()
کسی نگفت خالی میبندی مگه اینکه خودت شک داشته باشی !من خالی بند نیستمدر تاپیک یک عکس از اسکیلام می گذارم ضمنا تو با لول 52 زیاد فاصله داری پس نمی تونی اون حرف را بزنی
قبل رفتنش 12000 دلار ریخت به حساب شهر اونم محاسبه کن .انگار اون پول ها را هم من برات کار کردم ضمنا قرارمون نبود من برات کار کنم و تو بری پسوردت را عوض کنی حالا هم بگی 9000 پول دارم
سعید جون به دل نگیر .... منظوری ندارم![]()
فقط این روزا کمی از حد معمول بیکارم و دارم با چیزم یه قول دو قول بازی میکنم !! برای همین گفتم اکانتو بگیرم که یکم باهاش سرم گرم بشه
ببخشید اگه ناراحتت کردم
ادامه ميديم!
(اين دفعه به دليل كوتاه بودن تلگران ها دو تا ميزارم! در ضمن كن تلگرام ميزارم كسي ميخونه؟!!)
5.
فرستنده: mashange
موضوع: salam
توضيح: نكته اش دستور ممد هست!! البته من هيچ وقت نفهميدم منظرش چيه!! و اينو هم بگم كه اون زمان يا دست كينگ كريسمون بود يا دست خود ممد!! مگه اين كه دست كسي ديگه بوده باشهو من خبر نداشته باشم!
mashange On 4/24/09 at 8:56 PM
Hajamoo in dasture mamad bud ghable har kari ba un sohbat kon.
6.
فرستنده: saeid67
موضوع: MortalWarrior
saeid67 On 4/25/09 at 10:44 AM
in az bachehaye irani?
======
HajAmoo On 4/25/09 at 1:16 PM
bale!
======
saeid67 On 4/25/09 at 1:34 PM
esmesh chie?
======
HajAmoo On 4/25/09 at 4:58 PM
fekr konam hamoon "logos" tooye p30 hast!!!
ميشه يكي توضيح بده اينا يعني چي؟
- +1 bonus with one point and up
- +2 bonus with 3 points and up
- +3 bonus with 10 points and up
- +4 bonus with 23 points and up
- +5 bonus with 43 points and up
- +6 bonus with 71 points and up
- +7 bonus with 108 points and up
- +8 bonus with 155 points and up
- +9 bonus with 211 points and up
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)