سلام
من به تازگی از مخابرات adsl گرفتم و مودمم dlink2640u هستش ولی اصلا بلد نیستم چطور تنظیمش کنم
اگه کسی فایل تصویری و یا اموزشی داره ممنون میشم برام بگذاره یا همینجا راهنمایی کنه
سلام
من به تازگی از مخابرات adsl گرفتم و مودمم dlink2640u هستش ولی اصلا بلد نیستم چطور تنظیمش کنم
اگه کسی فایل تصویری و یا اموزشی داره ممنون میشم برام بگذاره یا همینجا راهنمایی کنه
پس جواب من چی!!!!!!دو تا کامپیوتر رو به یک مودم adslوصل کردم.مودم در حالت pppoe تنظیم شده و سیستمها هم آیپی اتوماتیک دارند ،ولی یکی از سیستمها ارور ۶۵۱ میده.چراااا؟؟؟؟
سلام دوستان
من از پارس سرویس گرفتم منتهی خودم مودم خریدم و tplink گرفتم 5511
حالا طریق کانفیگ کردنش رو بد نیستم و خودشون هم گفتم ما این نوع مودم رو ساپورت نمیکنیمو نمیدونیم
کسی میتونه کمک کنه
دوست عزیز شما برای اینکه بتونید از وایرلس مودم خودتون استفاده کنین باید مودم رو رو حالت PPPoE کانفیگ کنید اینطوری هر سیستمی که با کابل لن به مودمت وصل بشه ( یعنی هر 4 تا پورت اترنت ) اینترنت داره هم اینکه هر وسیله ای که وایرلس مودمت رو پیدا کنه میتونه به اینترنت وصل بشه
فقط یادت نره که پسورد وایرلس هم فعال کنی
اینم آموزشش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehshad; 06-12-2010 at 15:27.
دوست عزیز اگه صحفه اول رو میخوندی میتونستی آموزشش رو پیدا کنی
اینم یکی دیگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود،
سؤال پیرامون مودم؛
درحالحاضر من فقط واسهی PC میخوام و در آینده نزدیک لپتاپ هم اضافه میشه، آیا این مودم مناسبه؟
TP-Link TD-8811 Ethernet/USB
1x 10/100M Auto-Negotiation RJ45 ports(Auto MDI/MDIX), 1x RJ11 port, 1x USB 1.1 port
این مودم خوبیه تقریبا ساده ترین و ارزونترین مودم هست . شما اگر بخواید همزمان از و PC و لپتاپ استفاده کنید مشکلی نداره
دوستان مودم adsl که خشاب برای جایگذاری سیم کارت داشته باشد سراغ دارید ؟
ممنون دوست عزیز.
1. ارتباط USB مشکلی نداره؟ (از جهت مشکلات نصب و سرعت و...)
2. و نظرت درمورد D-Link DSL-2520U چیه؟ (قیمت هم یکیه)
Last edited by noia; 06-12-2010 at 21:36.
تفاوت کانکشن pppoe , bridge در چیه ؟ و در کل چند نوع کانکشن می توان ساخت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)