تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1071 از 1138 اولاول ... 715719711021106110671068106910701071107210731074107510811121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,701 به 10,710 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

نام این قطعه Eldorado MK II Automatic Temperature Control Programmer هستش که در سیستم سرمایش کادیلاک الدورادو مدل 1978استفاده شده لازم به یادآوری هست که 95 درصد مطالبی که در این کلوپ نوشته شده مربوط به نوا هستش و5 درصد مابقی به بیوک اختتصاص داره البته به غیر از موتور بیوک سایر قطعات با نوا مشترک هستن
    بنابراین بحثی که شروع کردید ربطی به این کلوپ نداره اگر شما ادعایی در این زمینه دارید بهتره کلوپی در مورد کادیلاک الدورادو بزنید اگر خواستید در این مورد یاد بگیرید وب سایت های زیر را مطالعه کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نام این قطعه Eldorado MK II Automatic Temperature Control Programmer هستش که در سیستم سرمایش کادیلاک الدورادو مدل 1978استفاده شده لازم به یادآوری هست که 95 درصد مطالبی که در این کلوپ نوشته شده مربوط به نوا هستش و5 درصد مابقی به بیوک اختتصاص داره البته به غیر از موتور بیوک سایر قطعات با نوا مشترک هستن
    بنابراین بحثی که شروع کردید ربطی به این کلوپ نداره اگر شما ادعایی در این زمینه دارید بهتره کلوپی در مورد کادیلاک الدورادو بزنید اگر خواستید در این مورد یاد بگیرید وب سایت های زیر را مطالعه کنید

سلام
    سوال از کاربر دیگری بود
    شورلت نوا و بیوک که قطعات خاصی ندارن کلی درموردش تا الان گفتگو شده
    ادعا نداریم اگر شما مهارت دارید خودتون توضیح بدید بحث کادیلاک و...چرا ارتباطی به کلوپ نداره ؟مشکل چیه ؟ اگر کسی هم مهارتی نداره مشکلی نیست توضیح بده که نمیدونم
    درمورد سایت چیز خاصی ننوشته مهم سازنده خودرو هست که توضیحاتی داده ---واگر شمامهارت دارید سایتی درمورد کادیلاک والدورادو طراحی کنید خوشحال میشیم همه استفاده میکنیم حداقل میتونید از شورلت نوا و یا بیوک پیشرفتی داشته باشید
    ممنون قربان
    Last edited by armindevile; 27-08-2019 at 22:34.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    سوال از کاربر دیگری بود
    شورلت نوا و بیوک که قطعات خاصی ندارن کلی درموردش تا الان گفتگو شده
    ادعا نداریم اگر شما مهارت دارید خودتون توضیح بدید بحث کادیلاک و...چرا ارتباطی به کلوپ نداره ؟مشکل چیه ؟ اگر کسی هم مهارتی نداره مشکلی نیست توضیح بده که نمیدونم
    درمورد سایت چیز خاصی ننوشته مهم سازنده خودرو هست که توضیحاتی داده ---واگر شمامهارت دارید سایتی درمورد کادیلاک والدورادو طراحی کنید خوشحال میشیم همه استفاده میکنیم حداقل میتونید از شورلت نوا و یا بیوک پیشرفتی داشته باشید
    ممنون قربان

دوست گرامی armindevile
    شما این سوال را از نفر دیگه پرسیدید، درست، اما پاسخ دادن به این سوالات توسط هر کس که در کلوپ حاضر باشه، بلامانع هست و دلیلی نداره که از شنیدن جواب سوالی که پرسیده شده، ناراحت بشیم.

مگر قصد شما دانستن و متوجه شدن نام و عملکرد و آزمایش این قطعه نبود؟
    آقای kcnc به خوبی و کامل پاسخ دادن و من هم از ایشان بخاطر این تلاش و جستجویی که برای همه ما انجام دادن، تشکر میکنم.

شورلت نوا و بیوک ایران مسلما در برابر مثلا کادیلاک و کاپریس، پیچیدگی کمتری دارد، اما در جایگاه خودش دارای هزاران نکات ریز و درشت هست که بارها برای عده زیادی از افراد جای سوال بوده و در این کلوپ هم هر روز در این مورد صحبت میشه، چرا که در بین خودروهای آمریکایی کلاسیک موجود در کشور، بیشترین تعداد از این دو مدل وجود داره و طبیعی است که بیشتر هم به این دو نوع پرداخته بشه، بنابراین اینطور که شما گفتید، چیز خاصی نداره ، نیست ( که در باره همین دو خودرو به نظر شما ساده هم صدها سایت و وبلاگ توسط همقطاران آمریکایی نوشته شده و دهها کتاب راهنما و جزوه آموزشی و تصویر و فایل و... در نت وجود داره که مسلما شما هم با آنها برخورد داشتید) و ساده ترین موارد میتونه برای هر کس تبدیل به یک مشکل حاد بشه بخصوص کسانی که برای اولین بار اتومبیل خریدن یا صاحب یک خودروی کلاسیک شدند.

البته اگر کسی هم باشه که صاحب مدلی دیگه از یک اتومبیل کلاسیک آمریکایی باشه، و بیاد و بطور مستقیم از تجربه ها و قطعات و تعمیرات و بازسازی و.. مطلب بنویسه، با کمال میل استقبال میکنیم و تا حد توان کمک و همفکری خواهیم کرد و روند کلوپ تا به امروز چیزی جز این نبوده.

سازنده خودرو هم توضیحات خاص خودش را داره و به احتمال زیاد ممکنه هرکسی که سوالی داشته باشه را به سمت یکی از همان دهها و بلکه صدها وبلاگ و سایت و انجمن خودرویی هدایت بکنه ، بنابراین اینکه به کجا مراجعه کنیم تا جواب را پیدا بکنیم، مهم نیست، مهم اینه که پاسخ درست و واضح را بدست بیاریم تا گره گشای مشکل فنی ما باشه.

و در پایان توجه بفرمایید که ما در اینجا آزمون سنجش مهارت و امتحان فنی و تعیین سطح دانش مکانیک نداریم که با مطرح کردن اینجور سوالات ( که حتما جوابش را خود شما میدانید و بارها و بارها همین تصویر قطعه و همین سوال را تکرار کردید..) سعی در به چالش کشیدن دیگران دارید.

چالش همه ما در اینجا همفکری و کمک و همراهی برای حل مشکلات فنی است و غیر از این مورد، اگر موضوعی هست، در پیام خصوصی مطرح کنید تا رسیدگی بشه، همانطور که قبلا هم توضیح داده بودم.

5. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ارادتمند همه دوسنان

در ادامه کارهای فنی به صورت خیلی اتفاقی موفق به تهیه باکسهای فابریک موتور سیکلت هارلی دیویدسون شدم و یک روز به صورت اتفاقی صاحب قبلی به من زنگ زد و گفت که باکسهای فابریک موتور رو در خانه قدیمی خودشون نگه داشتن و اگر میخواهی بیا و ببرشون و خلاصه اینکه من هم سریع رفتم و اونها رو گرفتم.
    باکسها طرح زیبایی به موتور خواهند داد.
    این هم باکسها ....

7. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

و اما در ادامه کارهای ماشین که مدتها میشد بلااستفاده تو پارکینگ خواب بود (به دلیل مشغله کاری) پس از نصب گیربکس و آچار کشی و تعویض روغن موتور و گیربکس و نصب سیم سبقت و سایر متعلقات در جای خود نوبت به نصب اگزوز رسید ...
    من قبل از عید یک عدد منبع اگزوز 8 سیلندری دو لول برای ماشین تهیه کرده بودم و قیمتش با ارسال از اصفهان 300 هزار تومان شد. یعنی مبلغ منبع نو با مارک امید 250 هزار تومان و مبلغ ارسال توسط پایانه هم 50 هزار تومان
    تا جایی که بررسی کردم کیفیت اون از اگزوز تولیدی شرکت پارس بیشتر هست.
    و اما نصب اون بماند که چه دردسری داشت با توجه به اینکه دو لول بود و با کلی دردسر جا رفت.

من قبلا نصب منبع اگزوز عقب ماشین رو به صورت فلنچی طراحی کرده بودم که در دفعات بعدی مجبور به جوشکاری در نزدیکی باک بنزین نباشم و فلنچ رو در تصویر مشاهده میکنید(روی لوله واسط)

خلاصه تا اینجا اگزوز عقب رو نصب کردم و تنطیم کردن اون هنوز باقی مونده.
    یه مورد دیگه هم این بود که قبلا یک عدد جک مخصوص درب کاپوت برام باقی مونده بود که برای تست روی صندوق عقب شورلت قرارش دادم و دیدم بسیار عالی عمل میکنه و درب صندوق رو در تراز بسیار بالاتری نگه میداره و به فکرم زد اگر بشه به خوبی نصبش کرد میشه فنرهای صندوق رو حدف کرد و با نصب این جک در جای مناسب هم درب صندوق بالاتر میره و هم فنرها حذف مشن که نتیجش فضای بهتر و کاربردی تر صندوق عقب خواهد بود...

احتمالا با ساخت یک رابط مناسب این مورد هم نصب خواهم کرد.
    دوسان اگر عکسی از نحوه باز شدن درب صندوق بیوک و نوا دارید ممنون میشم بفرستید تا ببینیم کدوم حالت درب بالاتر میره...
    با تشکر از توجه دوستان.
    Last edited by MJ1970; 28-08-2019 at 17:52.

9. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ضمنا یادم رفت که نوع روغن رو نام ببرم ..
    با توجه به اینکه روغن موتور خیلی گرون شده و من هم بیشتر برام مهمه که روغن رو زود عوض کنم روغن معمولی 20 50 شرکتی با قیمت 55 هزار تومان تهیه کردم تا فعلا ماشین راه بیفته و هر وقت که قصد استفاده جدی داشتم روغن بهتر توش بریزم.

ترجیح من این هست که در ماشینهای قدیمی که اصطحلاک قطعات فلزی داخل موتور در اونها بالا رفته و همچنینی اکثر اونها کاربراتور هستند و کاربراتورهاشون هم تنظیم نیست بهتره هر 4 یا 5 هزار کیلومتر روغن موتور از کف کارتل تعویض بشه و توصیه من هم همین هست چون مثلا در موتورهایی که خامسوزی دارند و سوخت بیشتری به موتور وارد میشه همین موضوع میتونه خاصیت روغن موتور رو عوض کنه که در ماشین من با توجه به اینکه کاربراتور موتور 292 وانت کاستوم روش هست این موضوع دیده شد . این نوع کاربراتور تزریق سوخت بالاتری داره و به سختی میشه جوری تنطیمش کرد که ماشین خام نسوزونه...
    Last edited by MJ1970; 28-08-2019 at 09:43.

11. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمنا یادم رفت که نوع روغن رو نام ببرم ..
    با توجه به اینکه روغن موتور خیلی گرون شده و من هم بیشتر برام مهمه که روغن رو زود عوض کنم روغن معمولی 20 50 شرکتی با قیمت 55 هزار تومان تهیه کردم تا فعلا ماشین راه بیفته و هر وقت که قصد استفاده جدی داشتم روغن بهتر توش بریزم.

ترجیح من این هست که در ماشینهای قدیمی که اصطحلاک قطعات فلزی داخل موتور در اونها بالا رفته و همچنینی اکثر اونها کاربراتور هستند و کاربراتورهاشون هم تنظیم نیست بهتره هر 4 یا 5 هزار کیلومتر روغن موتور از کف کارتل تعویض بشه و توصیه من هم همین هست چون مثلا در موتورهایی که خامسوزی دارند و سوخت بیشتری به موتور وارد میشه همین موضوع میتونه خاصیت روغن موتور رو عوض کنه که در ماشین من با توجه به اینکه کاربراتور موتور 292 وانت کاستوم روش هست این موضوع دیده شد . این نوع کاربراتور تزریق سوخت بالاتری داره و به سختی میشه جوری تنطیمش کرد که ماشین خام نسوزونه...

سلام
    این روغن بدی نیست
    نمونه قدیمی شاید کیفیت بهتری از تولید جدید داشته باشه چون سایر روغنها که دیدم تغییراتی از قبیل رنگ و کیفیت داشته و حتی بخار هم شذه
    Last edited by armindevile; 28-08-2019 at 13:03.

13. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

موتور سیکلتی که خریداری کرده بودم دارای کارهایی هست که در ادامه اگر دوستان علاقه مند بودن شرح کارهای اون رو هم در کلوپ میگذارم ...
    فلاپ روی باتری اون گم شده بود و پیدا کردن فلاپ کار بسیار سختی بود چون این مدل تولید 16 سال قبله و معمولا لوازم موتورهای قدیمی تر سخت پیدا میشه.
    دیروز سری به بازار زدم و چند مورد رو که لازم داشتم تهیه کردم.
    چراغ خظر فابریک موتور دچار مات شدگی شده بود که یک نمونه نو و فابریک پیدا کردم و به قیمت 120 هزار تومان خریداری کردم.

فلپ ها هم پیدا کردم ولی نه با رنگ فابریک موتور من که آبی رنگ هست.
    اینها باید رنگ بشن و با اینکه من فقط یک طرف رو لازم داشتم ولی اونها فقط به صورت جفت میفروختن.
    فلپ ها رو به قیمت 120 هزار تومان تهیه کردم.

مورد دیگری که تهیه شد سیم کیلومتر اون بود که به قیمت 15 هزار تومان تهیه کردم.
    Last edited by MJ1970; 29-08-2019 at 08:54.

15. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تکمیل لوازم کمپرسور کولر آمریکایی

مورد دیگری که دیروز پیگیرش بودم بلبرینگ کلاچ کمپرسور کولر بود که تهیه کردم و با اینکه در بازار 150 هزار تومان قیمت میدادن یک بلبرینگ فروش منصف پیدا کردم که همون جنس رو با قیمت 92 هزار تومان بهم داد.
    ایشون وقتی قطعه مورد نظر رو دید گفت که حتما باید اول بلبرینگ رو خارج کنی و بعد بیاری و یه تراشکاری معرفی کرد که در نزدیکی مغازش بود .تراشکار هم سریع با پرس بلبرینگ رو به سلامت خارج کرد و بلبرینگ رو بردم پیش بلبرینگ فروش و ایشون هم دو نمونه برای فروش داشت.
    یکی نمونه چینی بود که قیمتش 50 هزار تومان بود و ساخت ژاپن با قیمت 92 هزار تومان و من هم به بلبرینگ فروش اعتماد داشتم و پرسیدم خرید کدوم نمونه به صرفه هست و ایشون هم نمونه ساخت ژاپن رو توصیه کرد و من هم همون رو گرفتم.
    تراشکاری با مبلغ 20 هزار تومان بلبرینگ رو جا زد و به خوبی پرس کرد.
    در مراحل بعدی کمپرسور کولر رو جمع خواهم کرد و در مورد انجام این کار فقط از مطالب قبلی جناب کامارو در همین کلوپ استفاده خواهم کرد.

17. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    درمورد مسیر خنک کاری موتور بیوک این چندمین موتور هست که دیدم مسیر خنک کاری علائم زنگ زدگی را مشاهده می کنیم که علتش هم مشخص هست البته موتور شورلت نوا هم چند مورد دیدم این ایراد ایجاد شده

19. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •