تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1071 از 1126 اولاول ... 715719711021106110671068106910701071107210731074107510811121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,701 به 10,710 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام , دوستان من رشته روانشناسی پیام نور قبول شدم ... یه توضیح دربارش میدید چطوریاس ؟
    مردم میگن خیلی سخته واسه همین میترسم برم و همین ترم های اولی انصراف بدم ...
    بعدش کسی میدونه چند درصد پسر و چند درصد دختر تو این رشته تحصیل میکنن ؟
    کلا پیشنهادی داشتید خوشحال میشم بشنوم /// مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام , دوستان من رشته روانشناسی پیام نور قبول شدم ... یه توضیح دربارش میدید چطوریاس ؟
    مردم میگن خیلی سخته واسه همین میترسم برم و همین ترم های اولی انصراف بدم ...
    بعدش کسی میدونه چند درصد پسر و چند درصد دختر تو این رشته تحصیل میکنن ؟
    کلا پیشنهادی داشتید خوشحال میشم بشنوم /// مرسی
    سلام،تبریک میگم.
    درمورد آمار تکان دهنده درصد دختر و پسر باید بگم معمولا در هر کلاس 30 تا دختر و شاید 2 پسر رویت شه تعداد پسرا خیلی کمه، دخترها هم اکثرا متاهل و بالای 30 سال هستن!
    رشته روانشناسی رشته سخت و پر از منابع درسی و در عین حال مفید و کاربردی و بسیار خوبیه اما نه در پیام نور.
    من ترم پنج روانشناسی (فراگیر) هستم و تجربه ام این بود:
    نکات منفی: حجم کتابها نسبت به بقیه دانشگاه ها زیادتره، ساعات کلاسی کمتره، استادا ضعیف اند، امتحانا تستی و مثل کنکور برگزار میشه، شما کتابو که میخونید باید حتما تست های سالهای پیش رو بزنید بعد برید سر جلسه وگرنه نمیتونید نمره قبولی بگیرید.. درسای انسانی مثل روانشناسی که باید سر کلاسا زیاد بحث و گفتگو باشه توی پیام نور درست تدریس نمیشه، اکثر درسا خودخوانه اگه کلاسشو هم بردارید چندان مفید نیست چون استاداش میگن بچه ها بیان کتابو کنفرانس بدن و سوال هم که می پرسی می فهمی حتی مسلط به کتاب هم نیستن!..
    نکات مثبت: میتونید در ترم حتی فقط 6 واحد بگیرید و به کار و زندگیتون برسید و چون تعداد جلسه ها کمه کمتر میرید دانشگاه، اگه سر جلسه امتحان غیبت کنید نمره صفر نمی گیرید و درس خودکار حذف میشه(ولی پول شهریه اش میره)..

من قبلا توی دانشگاه دولتی درس خوندم و اگه بخوام دولتی و پیام نور رو مقایسه کنم باید بگم توی دولتی استادا خیلی بهتر بودن، حجم درسا خیلی کم تر بود و شب امتحان درس میخوندم و تازه شاگرد اول هم حساب میشدم! اما توی پیام نور خیلی خیلی بیشتر دارم درس می خونم ولی بازم معدلم پائین تر از معدل رشته قبلیم میشه! اکثر دانشجوها همسن خودم بودم و دوستای زیادی داشتم ولی توی پیام نور اکثرا سن بالا و متاهل هستند، توی پیام نور بچه ها خیلی وقت صرف خوندن کتابا (اونم خودخوان) و امتحانا میکنن و سخت لیسانس میگیرن ولی متاسفانه مدرکش توی جامعه بی ارزشه و همه فکر میکنن پیام نور مال تنبل هاست و به خودشون اجازه اظهار نظر و توهین به شما رو میدن.. 24 واحد دولتی اندازه 17 واحد پیام نور زحمت میخاد.. ارزش درس خوندن دانشجوهای دولتی رو نمیخام پایین بیارم چون خودمم چند سال پیش جزوشون بودم ولی قطعا پیام نور سخت تر از دولتیه...
    خود رشته روانشناسی برای من که خیلی شیرین و مفیده و غیر از درس آمارش بقیه کتابا بدون کمک گرفتن از کسی برام قابل فهمه.. فقط افسوس میخورم ای کاش دوباره کنکور دولتی شرکت میکردم و از طریق فراگیر نمیرفتم..
    ظاهرا پیام نور انصرافی زیاد داره ، اگه توی طول ترم حوصله درس خوندن ندارید و یا اینکه از نظر درسی متوسط هستید پیام نور بدترین دانشگاه برای شماست و همش باید کتاب راهنما بخرید

3. 4 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام،تبریک میگم.
    درمورد آمار تکان دهنده درصد دختر و پسر باید بگم معمولا در هر کلاس 30 تا دختر و شاید 2 پسر رویت شه تعداد پسرا خیلی کمه، دخترها هم اکثرا متاهل و بالای 30 سال هستن!
    رشته روانشناسی رشته سخت و پر از منابع درسی و در عین حال مفید و کاربردی و بسیار خوبیه اما نه در پیام نور.
    من ترم پنج روانشناسی (فراگیر) هستم و تجربه ام این بود:
    نکات منفی: حجم کتابها نسبت به بقیه دانشگاه ها زیادتره، ساعات کلاسی کمتره، استادا ضعیف اند، امتحانا تستی و مثل کنکور برگزار میشه، شما کتابو که میخونید باید حتما تست های سالهای پیش رو بزنید بعد برید سر جلسه وگرنه نمیتونید نمره قبولی بگیرید.. درسای انسانی مثل روانشناسی که باید سر کلاسا زیاد بحث و گفتگو باشه توی پیام نور درست تدریس نمیشه، اکثر درسا خودخوانه اگه کلاسشو هم بردارید چندان مفید نیست چون استاداش میگن بچه ها بیان کتابو کنفرانس بدن و سوال هم که می پرسی می فهمی حتی مسلط به کتاب هم نیستن!..
    نکات مثبت: میتونید در ترم حتی فقط 6 واحد بگیرید و به کار و زندگیتون برسید و چون تعداد جلسه ها کمه کمتر میرید دانشگاه، اگه سر جلسه امتحان غیبت کنید نمره صفر نمی گیرید و درس خودکار حذف میشه(ولی پول شهریه اش میره)..

من قبلا توی دانشگاه دولتی درس خوندم و اگه بخوام دولتی و پیام نور رو مقایسه کنم باید بگم توی دولتی استادا خیلی بهتر بودن، حجم درسا خیلی کم تر بود و شب امتحان درس میخوندم و تازه شاگرد اول هم حساب میشدم! اما توی پیام نور خیلی خیلی بیشتر دارم درس می خونم ولی بازم معدلم پائین تر از معدل رشته قبلیم میشه! اکثر دانشجوها همسن خودم بودم و دوستای زیادی داشتم ولی توی پیام نور اکثرا سن بالا و متاهل هستند، توی پیام نور بچه ها خیلی وقت صرف خوندن کتابا (اونم خودخوان) و امتحانا میکنن و سخت لیسانس میگیرن ولی متاسفانه مدرکش توی جامعه بی ارزشه و همه فکر میکنن پیام نور مال تنبل هاست و به خودشون اجازه اظهار نظر و توهین به شما رو میدن.. 24 واحد دولتی اندازه 17 واحد پیام نور زحمت میخاد.. ارزش درس خوندن دانشجوهای دولتی رو نمیخام پایین بیارم چون خودمم چند سال پیش جزوشون بودم ولی قطعا پیام نور سخت تر از دولتیه...
    خود رشته روانشناسی برای من که خیلی شیرین و مفیده و غیر از درس آمارش بقیه کتابا بدون کمک گرفتن از کسی برام قابل فهمه.. فقط افسوس میخورم ای کاش دوباره کنکور دولتی شرکت میکردم و از طریق فراگیر نمیرفتم..
    ظاهرا پیام نور انصرافی زیاد داره ، اگه توی طول ترم حوصله درس خوندن ندارید و یا اینکه از نظر درسی متوسط هستید پیام نور بدترین دانشگاه برای شماست و همش باید کتاب راهنما بخرید

ممنون بابت توضیحات ؛ واقعا همه دخترن و بالای 30 ؟ :| ای بابا ...
    من خودم تقریبا علاقه دارم به روانشناسی و به عشق سریال هانیبال این رشته رو هم موقع انتخاب رشته زدم /
    اما حالا با توضیحات شما ناامید شدم ...
    بایدم یا همین روانپزشکی رو بخونم یا کاردانی بدون آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کنم یا برم سربازی ...
    Last edited by King of Nothing; 13-09-2014 at 17:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون بابت توضیحات ؛ واقعا همه دخترن و بالای 30 ؟ :| ای بابا ...
    من خودم تقریبا علاقه دارم به روانشناسی و به عشق سریال هانیبال این رشته رو هم موقع انتخاب رشته زدم /
    اما حالا با توضیحات شما ناامید شدم ...
    بایدم یا همین روانپزشکی رو بخونم یا کاردانی بدون آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کنم یا برم سربازی ...
    حداقل ورودی ما که اینطوریه، 80 درصد دانشجوها خانم و خانه دار و بچه دار هستن!

شاید چون دلم پر بود زیادی تند رفتم، قصدم ناامید کردن و ترسوندن شما نبود فقط خواستم بگم این ذهنیت رو که قبول شدن و مدرک گرفتن توی پیام نور آسونه نداشته باشید.

قطعا اگه علاقه مند به روانشناسی و کلا اهل مطالعه باشید خودتون از روی علاقه زودتر شروع به خوندن کتابا می کنید و خسته هم نمی شید.
    برای من رشته خیلی خوب و فقط خود دانشگاه و سیستم پیام نور ناامید کننده اس..
    باز بیشتر فکر کنید و مشورت کنید و صرفا به خاطر نظر شخصی من قیدشو نزنید. چون الان قبول شدید حیفه راحت بیخیالش بشید
    نکته مهم اینه که فقط باید امتحانا رو جدی بگیرید و نزارید واسه شب امتحان..
    شاید بهتر باشه حداقل ترم اولو برید و اگه دیدید اذیت میشید اونوقت انصراف بدین . در هر صورت موفق باشید
    هانیبال (مدس میکلسن ) که عزیز دل ماست! شیک ترین مشاوری بود که تا حالا دیدم!
    Last edited by miss_ava7; 13-09-2014 at 18:58.

6. 2 کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بچه ها بنده 3 سال پیش که تو رشته نرم افزار وارد پیام نور شدم تو لیست ارائه دروس نرم افزار تعداد واحدی که برای کارشناسی باید پاس میکردم را نوشته بود 142 واحد الان که لیست ارائه دروس سال 93-94 را میبینم نوشته 138 واحد و کمتر شده دوستانیکه اطلاع دارن لطفا بفرمایید ملاک برای فارغ التحصیلی من لیست ارائه دروس سال ورود هست یا آخرین لیست ارائه دروسی که تو سال فارغ التحصیلی ارائه میشه هست؟
    اگه ملاک آخرین ارائه دروس ارائه شده هست پس اون واحد هایی که تو لیست جدید حذف شده ولی طبق ارائه دروس قبلی ما پاس چی میشه آیا اون پاس شده های هم به کل واحدها اضافه میشه و جزو 138 تای جدید حساب میشه یا کلا به فنا رفته؟
    دوستان لطفا راهنمایی کنید.

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان زمان ثبت نام ورودی های کنکور 93 پیام نور چه تاریخی هست؟

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان زمان ثبت نام ورودی های کنکور 93 پیام نور چه تاریخی هست؟
    سلام 26 تا اول مهر

---
    بصورت غیر حضوری
    Last edited by Mehran-King; 14-09-2014 at 22:55.

10. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان من کارشناسی مدیریت دولتی قبول شدم ، لطفا برام دعا کنین تا موفق بشم ، ممنون از همگی (ان شاء الله میرم تا مقطع ارشد یا شایدم دکتری)
    Last edited by Mehran-King; 14-09-2014 at 22:57.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ثبت نام پیام نور غیر حضوریه ؟
    چون تو سنجش یه جا گفته دانشگاه هایی که اعلام نکردن طبق حروف الفبا باید برن برای ثبت نام
    یه جا هم برای پیام نور گفته که از تاریخ یکم تا هفتم مهر از سایت ثبت نام میشه

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ثبت نام پیام نور غیر حضوریه ؟
    چون تو سنجش یه جا گفته دانشگاه هایی که اعلام نکردن طبق حروف الفبا باید برن برای ثبت نام
    یه جا هم برای پیام نور گفته که از تاریخ یکم تا هفتم مهر از سایت ثبت نام میشه
    سلام داداش خوبی؟ وقتت بخیر ؛ آره من پیام نور مدیریت دولتی قبول شدم و ثبت نام غیر حضوریه باید تمام مدارک مورد نیازتو ببری کافی نت یا هرکجای دیگه که آشنا سراغ داری...بعدش باید مدارکتو اسکن کنی و تو سایت گلستان پیام نور ثبت نام کنی ، نه دوست من ، ثبت نام پیام نور از تاریخ 26 شهریور ماه تا 1 مهر ماه هست گهگاهی یه سر به این سایت بزن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشین ؛

جواب سوال شما :

Last edited by Mehran-King; 15-09-2014 at 10:18.

14. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •