سلام،تبریک میگم.
درمورد آمار تکان دهنده درصد دختر و پسر باید بگم معمولا در هر کلاس 30 تا دختر و شاید 2 پسر رویت شه

تعداد پسرا خیلی کمه، دخترها هم اکثرا متاهل و بالای 30 سال هستن!
رشته روانشناسی رشته سخت و پر از منابع درسی و در عین حال مفید و کاربردی و بسیار خوبیه اما نه در پیام نور.
من ترم پنج روانشناسی (فراگیر) هستم و تجربه ام این بود:
نکات منفی: حجم کتابها نسبت به بقیه دانشگاه ها زیادتره، ساعات کلاسی کمتره، استادا ضعیف اند، امتحانا تستی و مثل کنکور برگزار میشه، شما کتابو که میخونید باید حتما تست های سالهای پیش رو بزنید بعد برید سر جلسه وگرنه نمیتونید نمره قبولی بگیرید.. درسای انسانی مثل روانشناسی که باید سر کلاسا زیاد بحث و گفتگو باشه توی پیام نور درست تدریس نمیشه، اکثر درسا خودخوانه اگه کلاسشو هم بردارید چندان مفید نیست چون استاداش میگن بچه ها بیان کتابو کنفرانس بدن و سوال هم که می پرسی می فهمی حتی مسلط به کتاب هم نیستن!..
نکات مثبت: میتونید در ترم حتی فقط 6 واحد بگیرید و به کار و زندگیتون برسید و چون تعداد جلسه ها کمه کمتر میرید دانشگاه، اگه سر جلسه امتحان غیبت کنید نمره صفر نمی گیرید و درس خودکار حذف میشه(ولی پول شهریه اش میره)..
من قبلا توی دانشگاه دولتی درس خوندم و اگه بخوام دولتی و پیام نور رو مقایسه کنم باید بگم توی دولتی استادا خیلی بهتر بودن، حجم درسا خیلی کم تر بود و شب امتحان درس میخوندم و تازه شاگرد اول هم حساب میشدم! اما توی پیام نور خیلی خیلی بیشتر دارم درس می خونم ولی بازم معدلم پائین تر از معدل رشته قبلیم میشه! اکثر دانشجوها همسن خودم بودم و دوستای زیادی داشتم ولی توی پیام نور اکثرا سن بالا و متاهل هستند، توی پیام نور بچه ها خیلی وقت صرف خوندن کتابا (اونم خودخوان) و امتحانا میکنن و سخت لیسانس میگیرن ولی متاسفانه مدرکش توی جامعه بی ارزشه و همه فکر میکنن پیام نور مال تنبل هاست و به خودشون اجازه اظهار نظر و توهین به شما رو میدن.. 24 واحد دولتی اندازه 17 واحد پیام نور زحمت میخاد.. ارزش درس خوندن دانشجوهای دولتی رو نمیخام پایین بیارم چون خودمم چند سال پیش جزوشون بودم ولی قطعا پیام نور سخت تر از دولتیه...
خود رشته روانشناسی برای من که خیلی شیرین و مفیده و غیر از درس آمارش بقیه کتابا بدون کمک گرفتن از کسی برام قابل فهمه.. فقط افسوس میخورم ای کاش دوباره کنکور دولتی شرکت میکردم و از طریق فراگیر نمیرفتم..
ظاهرا پیام نور انصرافی زیاد داره ، اگه توی طول ترم حوصله درس خوندن ندارید و یا اینکه از نظر درسی متوسط هستید پیام نور بدترین دانشگاه برای شماست و همش باید کتاب راهنما بخرید