شما چه سرعتی و با چه حجمی دارید؟کلا نوسان داره. من دیشب وضعیتم خیلی عالی بود و از ساعت 1 تا 9 حدود 12.5 گیگ دانلود کردم ! که برای خودش یک رکوردی میتونه محسوب بشه ! ، ولی 2 شب پیش 6 گیگ دانلود کردم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
شما چه سرعتی و با چه حجمی دارید؟کلا نوسان داره. من دیشب وضعیتم خیلی عالی بود و از ساعت 1 تا 9 حدود 12.5 گیگ دانلود کردم ! که برای خودش یک رکوردی میتونه محسوب بشه ! ، ولی 2 شب پیش 6 گیگ دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب مملکتی !!! همش کابل ها قطع میشن
همه شرکتها تو همدان خراب شدن از آسیا تک گرفته تا پارس آنلاین همگی سرعت دانلود و صفحه باز کردنش خراب شده
الان یک هفته هست که سرعت اینترنت واقعآ بد شده (شهرک اکباتان)
با سرعت 512 سرعت دانلود نهایت 10 میده اکثرآ به KB هم نمیرسه !!!!، پیج هم بزور باز میشه
خوشبختانه از سرویسم فقط 2 روز مونده که عمرآ تمدید کنم
لعنت بر این شرکت ها و اون مخابرات دزد
Last edited by Serenity; 04-05-2013 at 23:08.
سلام بچه ها جریان چیه دو روزه کلا همه سرویس های عبور از تحریم کانکت نمیشن? واسه ما این طوری شده یا واسه همه همینجوریه?
Sent from my Xperia Pro MK16i using Tapatalk 2
سایفون - فریگت و هات اسپات هم به لقاء الله پیوست .
پروتکل UDP را بستند
کریو را به فنا دادند
تونل پلاس جواب میده
الان سرعت آسیاتک حوب شده؟>
تمیفهمم چرا UDP رو بستن؟ از دیروز دیگه نمیشه آنلاین گیم زد. بازی HON و Battlefield Bad Company 2 که از پروتکل UDP استفاده میکنن رو امتحان کردم ولی کانکشنی که بازی با سرور تو اروپا برقرار میکرد بعد از 1دقیقه Time out میشد دقیقا مثل kerio vpn و psiphon و freegate . به نظرتون ممکنه بخاطره انتخابات باشه؟![]()
این سرعت الان منه با سرویس 2 مگ آسیاتک کیمیا
امیدوارم که این کاهش سرعتها و محدود کردن یا بستن پرتها و پروتکلها برای انتصابات باشه و بعدش درست بشه
یه وضعی شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)