تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1071 از 1174 اولاول ... 7157197110211061106710681069107010711072107310741075108111211171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,701 به 10,710 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

fn [,vd xvtnhv hvChkjdkd l'i ki ??
    بد جوری طرفدار ارژانتینی مگه نه ؟؟ :دي
    هیگویین که بله ! باید باشه ! ولی گاگو به دد نیم کت می خوره !
    درسته که من یه آرژانتینی متعصب هستم. اما هیچ وقت سلایق ملی رو در باشگاه دخیل نکردم. همونجوری که از اومدن کاکا و مایکون حمایت کردم از موندن هیگوئین و گاگو و رفتن هاینزه هم حمایت می کنم! مگه 2 تای اولی برزیلی و 3 تای دوم آرژانتینی نیستن؟؟؟!!!!
    البته ساویلا خیلی جوونه و با اینکه هیچ وقت به نیمکت نشینی اعتارضی نداشته دوست دارم واسه نیمکت نیگهش داریم. چون یه بازیکن بزرگ که روی نیمکت نمیشینه! از طرفی دلم می خواد بره، چون تنها راه برگشت به اوجش رفتن از رئاله. من منکر این هم نمیشم که دوست دارم ستاره های آرژانتینی در تیم باشن. مثلاً چی می شد باتیستوتا یکی از اسطوره های رئال می بود؟! یا ورون؟ یا زانتی و یا ....! مثل اینکه الان دوست دارم مسی در رئال باشه.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

امروز 24 هست

اون تاريخ سركاري بود دي:
    مثل اینکه الان دوست دارم مسی در رئال باشه.
    خواهش ميكنم اين حرفو نزن
    من از مسي متنفرم

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رئال اینبار مدافع به خدمت میگیرد

به گزارش RmadridFC: رئال مادرید که در بازار نقل و انتقالات بسیار فعال است اینبار برای به خدمت گرفتن رائول آلبیول وارد عمل شده که به نظر می رسد از شروع مذاکره تا الان راه بسیاری را طی کرده باشد.

رئال که قصد دارد تا حداقل یک بازیکن از والنسیا بخرد بعد از اعلام اینکه ویا را نخواهند فروخت اینک دنبال ان است تا رائول آلبیول را به خدمت گیرد.

به نقل از Marca: احتمال می رود تا مذاکره انتقال آلبیول از والنسیا به رئال بسیار زود به پایان برسد.گفته میشود این مدافع 23 ساله در اثر اصرار زیاد مانوئل پلگرینی خریده خواهد شد.

فقط 15 میلیون یورو

رئال که در این مدت از بازار نقل و انتقالات همیشه دنبال بازیکنانی با صفات هجومی بود وبرای خرید کاکا و رونالدو بیش از 160 میلیون یورو خرج کرده است قصد دارد با خرید این مدافع جوان با قیمت 15 میلیون یورو خط دفاع خود را قوی تر سازد.

آلبیول اکنون با تیم ملی اسپانیا در کنفدراسیون کاپ به سر میبرد و 109 بار نیز پیراهن والنسیا را به تن کرده است.

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

وای پسر اگه گارای هم بیاد خیلی عالی می شه !
    درسته که من یه آرژانتینی متعصب هستم. اما هیچ وقت سلایق ملی رو در باشگاه دخیل نکردم. همونجوری که از اومدن کاکا و مایکون حمایت کردم از موندن هیگوئین و گاگو و رفتن هاینزه هم حمایت می کنم! مگه 2 تای اولی برزیلی و 3 تای دوم آرژانتینی نیستن؟؟؟!!!!
    البته ساویلا خیلی جوونه و با اینکه هیچ وقت به نیمکت نشینی اعتارضی نداشته دوست دارم واسه نیمکت نیگهش داریم. چون یه بازیکن بزرگ که روی نیمکت نمیشینه! از طرفی دلم می خواد بره، چون تنها راه برگشت به اوجش رفتن از رئاله. من منکر این هم نمیشم که دوست دارم ستاره های آرژانتینی در تیم باشن. مثلاً چی می شد باتیستوتا یکی از اسطوره های رئال می بود؟! یا ورون؟ یا زانتی و یا ....! مثل اینکه الان دوست دارم مسی در رئال باشه.
    من با ساویولا اصلا موافق نیستم تو نوشتت !
    اصلا از تیریپش خوشم نمی اد ! حالا این نظر منه !
    ولی من اصلا به ملیت ها اهمیت نمی دم ! :دي

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

چون خیلی جذبه داره
    بد بخت زنش چه حرصی می خوره !! :دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

! یا ورون؟
    ورون همچین بازیه قشنگی نمیکرداااا!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

ورون همچین بازیه قشنگی نمیکرداااا!
    شما به پیریاش رسیدی برادر !! :دي
    جوونیاش خوب بازی می کرده ! الکی که ستاره نشده بوده !! :دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

شاید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-totti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه اینا همه توی رئال بودن که اون موقعه رئال میشد اینتر
    ساویولا خیلی جوونه ؟ 27 سال میگی خیلی جوون ؟
    موافقم
    سال 2000 که با اریکسون لاتزیو رو قهرمان کردن فوق العاده بود

به گزارش RmadridFC: رئال مادرید که در بازار نقل و انتقالات بسیار فعال است اینبار برای به خدمت گرفتن رائول آلبیول وارد عمل شده که به نظر می رسد از شروع مذاکره تا الان راه بسیاری را طی کرده باشد.

رئال که قصد دارد تا حداقل یک بازیکن از والنسیا بخرد بعد از اعلام اینکه ویا را نخواهند فروخت اینک دنبال ان است تا رائول آلبیول را به خدمت گیرد.

به نقل از Marca: احتمال می رود تا مذاکره انتقال آلبیول از والنسیا به رئال بسیار زود به پایان برسد.گفته میشود این مدافع 23 ساله در اثر اصرار زیاد مانوئل پلگرینی خریده خواهد شد.

فقط 15 میلیون یورو

رئال که در این مدت از بازار نقل و انتقالات همیشه دنبال بازیکنانی با صفات هجومی بود وبرای خرید کاکا و رونالدو بیش از 160 میلیون یورو خرج کرده است قصد دارد با خرید این مدافع جوان با قیمت 15 میلیون یورو خط دفاع خود را قوی تر سازد.

آلبیول اکنون با تیم ملی اسپانیا در کنفدراسیون کاپ به سر میبرد و 109 بار نیز پیراهن والنسیا را به تن کرده است.
    هر دم از این والنسیا چیزی میرسد

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

ورون لانشم در حد یه ستارست برای آرژانتین و تیم باشگاهیش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •