تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1071 از 2014 اولاول ... 71571971102110611067106810691070107110721073107410751081112111711571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,701 به 10,710 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پتروويچ: هنوز چهار فينال تا نيم فصل مانده است

کانون هواداران پرسپولیس : ايوان پتروويچ در گفت و گویی، اظهار داشت: مقابل مقاومت سپاسي از دقيقه اول حمله كرديم و فرصت‌هاي متعددي را به دست آورديم به نحوي كه حريف با 11 بازيكن دفاع كرد؛ اما استفاده نكرديم و در ادامه مانند بازي هاي قبل خيلي راحت گل خورديم.
    پتروويچ ادامه داد: چيزي براي ما تمام نشده است و هنوز هم مي توانيم قهرمان نيم فصل شويم. چهار فينال تا رسيدن به اين هدف در پيش داريم و با توجه به اينكه اين بازي ها خانگي است،‌با كمك هواداران مي توانيم به نتيجه برسيم.
    وي افزود: در ايران تيم‌هايي كه از ما پيش مي افتند، خيلي زود در محوطه جريمه خود تجمع مي كنند و ما بايد براي اين معضل فكر چاره باشيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هواداران غیبتم را بعنوان کادوی عروسی بر من ببخشند // هیچ تیمی محبوب تر از پرسپولیس نیست

کانون هواداران پرسپولیس : ابراهیم توره مهاجم سیه چرده و سنگالی تیم فوتبال پرسپولیس طبق قرار قبلی صبح امروز به باشگاه پرسپولیس مراجعه نموده و با مسئولان باشگاه دیدار و گفتگو کرد.
    ابراهیم توره بازیکن پرسپولیس که با هماهنگی باشگاه و کادر فنی جهت مرخصی چند روزه به کشورش سفر کرده بود، پس از اتمام زمان مورد نظر به باشگاه نیامد تا شایعاتی را بوجود آورد اما صبح امروز با سید داریوش مصطفوی دیدار و گفتگو کرد. پس از پایان جلسه، توره در گفتگویی به نکات جالبی اشاره کرد که از حضورتان می گذرد.

آقای توره کجا بودی؟ چرا اینقدر دیر آمدی؟
    پس از صحبت با باشگاه و کادر فنی چند روزی را مرخصی گرفتم که به دو علت نتوانستم به موقع در خدمت پرسپولیس باشم؛ یکی اینکه در سنگال ازدواج کردم و دیگر اینکه بدلیل عدم تهیه بلیت نتوانستم به موقع در تمرینات این تیم شرکت کنم و از همین جا از کلیه مسئولان باشگاه، کادر فنی، هواداران و بازیکنان تیم پرسپولیس عذرخواهی می کنم و امیدوارم بتوانم جبران کنم.

تبریک می گوییم اما ازدواج آنهم بدون اطلاع قبلی؟!
    تبریک شما را می پذیرم و تشکر می کنم. قصد نداشتم سر و صدای زیادی در این خصوص ایجاد شود و اگر بلیت سفرم به ایران تهیه می شد این اخبار و شایعات بوجود نمی آمد.

آیا در پرسپولیس مشکلی داری؟
    هیچ مشکلی وجود ندارد و حتی حاظرم برای اثبات پرسپولیسی بودن خود، قرارداد پنج ساله ای را با باشگاه به ثبت برسانم.

در مورد غیبت در تمرینات و عقب افتادن از بقیه بازیکنان...
    قصد دارم با تلاش مضاعف و با تمام وجود در خدمت تیم باشم، ضمن اینکه تمرینات من در هیچ زمانی توقف نداشته و هر روز تمرین می کردم تا در شرایط آماده ای قرار داشته باشم و با گلزنی در تیم پرسپولیس این موضوع را به اثبات خواهم رساند.

شایعاتی در خصوص رفتن از پرسپولیس و حضور در تیمهای دیگر لیگ مطرح بود، نظر شما در این مورد چیست؟
    برای من هیچ تیمی بهتر و محبوب تر از پرسپولیس نخواهد بود. از همه مهمتر اینکه هواداران خونگرم این تیم مرا پذیرفته اند و از آنها می خواهم این غیبت ها را بعنوان کادوی عروسی ام بر من ببخشند.

نظر باشگاه و تصمیم نهایی در خصوص شما چه بود؟
    باشگاه با توجه به تمامی شرایط موجود و مقررات و قرارداد من، مبلغ چهل هزار دلار مرا جریمه کرد که با دیده منت خواهم پذیرفت.

آیا خبر داری باشگاه از تو به فیفا شکایت کرده...
    بله خبر دارم و دلیل آن اینست که آنها تنها وظیفه خودشان را انجام داده اند و این موضوع در فوتبال حرفه ای یک اصل است و من هیچ گله ای ندارم و امیدوارم باشگاه در این خصوص بهترین تصمیم را بگیرد.

پس در تمرینات این تیم شرکت می کنی؟
    حتماً این کار را با اجازه باشگاه، کادر فنی، هواداران و بازیکنان خواهم کرد. امروز بعدازظهر خودم تمرین می کنم و از فردا در تمرینات پرسپولیس حاضر خواهم شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشین پیروانی : فرانک آتسو از پرسپوليس جدا نمي شود

کانون هواداران پرسپولیس : فرانک آتسو که در هفته پنجم و ديدار با مس کرمان اولين بازي خود را براي پرسپوليس در ليگ برتر انجام داد، اين روزها مورد بي توجهي قطبي قرار گرفته و نبي الله باقري ها به جاي او در جمع يازده بازيکن اصلي قرار مي گيرد.
    در همين باره شنيده شد که اين مدافع توگويي به خاطر نيمکت نشيني قصد داشت با دريافت رضايتنامه به پيام خراسان بپيوندد و حتي مذاکراتي را با خداداد عزيزي در اين مورد انجام داده است.
    افشين پيرواني در اين رابطه گفت: آتسو از بازيکنان خوب ما است که کادر فني روي او حساب ويژه اي باز مي کند.به همين دليل پرسپوليس تحت هيچ شرايطي به او رضايتنامه نمي دهد تا بتوانيم در ادامه ليگ برتر و ليگ قهرمانان از تجربه بالاي اين بازيکن استفاده کنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الونگ چهار هفته ديگر به ميادين بازمي‌گردد

کانون هواداران پرسپولیس : برخلاف مسائلي كه طي چند روز اخير در مورد وضعيت الونگ بازيكن كامروني پرسپوليس مطرح شده ، او فعلاً به شرايط مسابقه نرسيده و خبر بازگشت اين بازيكن به تركيب قرمز ها صحت ندارد.
    در حال حاضر 6 ماه از جراحي الونگ مي‌گذرد و اين بازيكن به شرايط ايده‌آل نزديك شده ولي فعلاً نمي‌تواند براي پرسپوليس بازي كند. به گفته فريد زرينه پزشك پرسپوليس الونگ از چهار هفته ديگر مي‌تواند بدون مشكل خاصي براي اين تيم به ميدان برود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دکتر فرید زرينه : كريمي و پترويچ مقابل صباباتري بازي مي‌كنند

کانون هواداران پرسپولیس : مصدوميت علي كريمي و ايوان پترويچ باعث نگراني پرسپوليسي‌ها شده بود ولي اين دو بازيكن مي‌توانند در بازي مقابل صباباتري به ميدان بروند.
    فريد زرينه پزشك پرسپوليس در گفت‌وگویی، ابتدا در خصوص وضعيت كريمي مي‌گويد: «اين بازيكن نسبت به روزهاي گذشته شرايط بهتري دارد و درد پايش تا حدود زيادي برطرف شده است. كريمي حتي در تمرين روز شنبه كار با توپ هم كرد و اگر مشكل خاصي پيش نيايد مقابل صباباتري بازي خواهد كرد.»
    وي در خصوص مصدوميت ايوان پترويچ مي‌گويد: «اين بازيكن از ناحيه مچ پا در بازي با مقاومت سپاسي آسيب ديد ولي خوشبختانه مشكل حاد نيست و او هم مي‌تواند پرسپوليس را همراهي كند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قطبي : دو كارمو مثل رونالدو يا ريوالدو نيست

کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليس پرستاره پايين تر از حد انتظار ظاهر شده و رسانه ها قطبي را به توجه به اين نتايج مورد انتقاد قرار مي دهند. سرمربي پرسپوليس انتقادات را مي پذيرد و حتي خودش را به عنوان مقصر اصلي معرفي مي كند. قطبي اما پاسخ به صريحي به شايعات مرتبط با قرارداد دي كارمو داده است.
    او در اين خصوص مي گويد: دي كارمو تنها بازيكن خارجي است كه به فوتبال ايران آمده و همه پولش به خودش رسيده است. هيچ كس از قرارداد او درصدي دريافت نكرده و شخصيت من هم بالاتر از اين است كه چنين كاري كنم.

- فرخزادي در مصاحبه اي گفته كه احتمال خروج نام دي كارمو از ليست پرسپوليس وجود دارد.
    من با ايشان حرف زدم. آنطور كه شنيده ام اينطور صحبت نكردند و چنين چيزي نگفته اند. آقاي فرخزادي گفتند كه نظر نهايي را در مورد هر بازيكني سرمربي تيم خواهد داد.

- هنوز به اين بازيكن اعتقاد داريد؟
    من به همه بازيكنان تيمم اعتقاد دارم و فكر مي كنم همه آنها مي توانند به ما كمك كنند.

- واقعا فكر مي كنيد اين مهاجم برزيلي مي تواند به پرسپوليس كمك كند؟
    براي من اسم بازيكن يا كشوري كه از آن آمده مهم نيست. من بازيكن را در تمرين مي بينم و زير نظر مي گيرم. اين بازيكن جوان هم تلاش خودش را كرده و در تمرينات آماده بوده كه به ميدان رفته است. هر بازيكني با كيفيت خاص خودش مي تواند به تيم كمك كند.

- شما از بازي دي كارمو مقابل مقاومت راضي هستيد؟
    من از هيچ بازيكني در اين مسابقه راضي نبودم. همه ما ضعيف كار كرديم و بازي را باختيم. بازي را در كنترل خودمان داشتيم اما اشتباه كرديم و از موقعيت هاي خودمان سودي نبرديم. در نهايت هم به حريف باختيم. همه مقصر هستند. خود من بيشتر از همه مقصر هستم و مسئوليت شكست را مي پذيرم.

- اما از بازي باقري و نيكبخت به تندي انتقاد كرديد.
    من چيزي در مورد بازي اين دو بازيكن نگفته ام. مصاحبه هايي كه در اين خصوص نوشته شده به هيچ وجه واقعيت ندارد. من گفتم كه همه بازيكنان ما اشتباه كردند و عملكرد خوبي در اين مسابقه نداشتند.
    - با توجه به شرايط موجود ممكن است باز هم دي كارمو در تركيب اصلي قرار بگيرد؟
    من نمي توانم پاسخ روشني به اين سوال بدهم. فقط مي توانم بگويم 11 بازيكن برتر خودم را مقابل مقاومت به زمين فرستادم و باز هم هر بازيكني كه بهتر و آماده تر باشد به ميدان مي رود. باز هم مي گويم يك بازيكن نمي تواند مسئول شكست و ناكامي تيم باشد.

- شما بيش از حد به اين بازيكن اعتقاد داريد ، اينطور نيست؟
    من اصلا اينطور فكر نمي كنم. اين بازيكن 21 ساله همه تلاش خودش را مي كند اما در اينجا انتظار زيادي از او وجود دارد. دي كارمو از بازي با استقلال به تركيب ما اضافه شد. تا امروز يك گل و يك پاس گل داشته و خودش را در موقعيت هاي گل زني زيادي قرار داده است. از سرعت و فيزيك خوبي برخوردار است و جايگيري مناسبي دارد. به نظر من فشار روحي زيادي به او وارد شده است. هواداران و مطبوعات انتظاري زيادي از اين بازيكن برزيلي دارند. ما بايد انتظار درستي داشته باشيم. يادمان باشد كه رونالدو يا ريوالدو را نياورده ايم و هر بازيكن برزيلي مثل آنها نيست. ما با مبلغ كمي اين بازيكن را آورده ايم پس نبايد انتظار فوق العاده اي داشته باشيم.

- اما نيم ميليون دلار رقم كمي نيست.
    اين رقم به هيچ وجه صحت ندارد.فقط 150 هزار دلار براي رضايتنامه اين بازيكن پرداخت شده و ماهي بيست هزار دلار حقوق مي گيرد. با اين پول نمي شود ريوالدو يا رونالدو را به ايران آورد. ما يك مهاجم 21 ساله آورده ايم كه فيزيك خوبي دارد و با سرعت زيادي بازي مي كند.

- گفته مي شود شما هم بخشي از مبلغ قرارداد اين بازيكن را گرفته ايد و او را بازي مي دهيد.
    براي كساني كه اين شايعات را مي سازند واقعا متاسفم. فكر مي كنم دي كارمو تنها بازيكن خارجي است كه به فوتبال ايران آمده و همه پولش به خودش رسيده است. هيچ كس از قرارداد او درصدي دريافت نكرده و شخصيت من هم بالاتر از اين است كه چنين كاري كنم. من هيچ وقت اهل اين كارها نبوده ام و باز هم چنين كاري نخواهم كرد.

- استقلال در جدول از شما عبور كرده و طبيعتا اين مسئله فشار رواني بيشتري روي پرسپوليس ايجاد مي كند.
    به هيچ وجه اينطور نيست. ما پيش از اين موقعيت هاي متفاوتي را تجربه كرده ايم. در مكان هاي مختلف جدول بوده ايم و حالا به بازي هاي آينده اميدواريم. استقلال چند بازي خانگي را انجام داده و حالا چند مسابقه خارج از خانه را تجربه خواهد كرد. در مقابل تيم ما بازي هاي خانگي پياپي دارد. ما بايد از اين بازي ها استفاده كنيم. فكر مي كنم مي توانيم در همين نيم فصل اول رقابت هاي ليگ به صدر جدول برسيم و قهرماني نيم فصل را به دست بياوريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هواداران غیبتم را بعنوان کادوی عروسی بر من ببخشند // هیچ تیمی محبوب تر از پرسپولیس نیست

آقای توره کجا بودی؟ چرا اینقدر دیر آمدی؟
    پس از صحبت با باشگاه و کادر فنی چند روزی را مرخصی گرفتم که به دو علت نتوانستم به موقع در خدمت پرسپولیس باشم؛ یکی اینکه در سنگال ازدواج کردم و دیگر اینکه بدلیل عدم تهیه بلیت نتوانستم به موقع در تمرینات این تیم شرکت کنم و از همین جا از کلیه مسئولان باشگاه، کادر فنی، هواداران و بازیکنان تیم پرسپولیس عذرخواهی می کنم و امیدوارم بتوانم جبران کنم.

تبریک می گوییم اما ازدواج آنهم بدون اطلاع قبلی؟!
    تبریک شما را می پذیرم و تشکر می کنم. قصد نداشتم سر و صدای زیادی در این خصوص ایجاد شود و اگر بلیت سفرم به ایران تهیه می شد این اخبار و شایعات بوجود نمی آمد.

آیا در پرسپولیس مشکلی داری؟
    هیچ مشکلی وجود ندارد و حتی حاظرم برای اثبات پرسپولیسی بودن خود، قرارداد پنج ساله ای را با باشگاه به ثبت برسانم.

در مورد غیبت در تمرینات و عقب افتادن از بقیه بازیکنان...
    قصد دارم با تلاش مضاعف و با تمام وجود در خدمت تیم باشم، ضمن اینکه تمرینات من در هیچ زمانی توقف نداشته و هر روز تمرین می کردم تا در شرایط آماده ای قرار داشته باشم و با گلزنی در تیم پرسپولیس این موضوع را به اثبات خواهم رساند.

شایعاتی در خصوص رفتن از پرسپولیس و حضور در تیمهای دیگر لیگ مطرح بود، نظر شما در این مورد چیست؟
    برای من هیچ تیمی بهتر و محبوب تر از پرسپولیس نخواهد بود. از همه مهمتر اینکه هواداران خونگرم این تیم مرا پذیرفته اند و از آنها می خواهم این غیبت ها را بعنوان کادوی عروسی ام بر من ببخشند.

نظر باشگاه و تصمیم نهایی در خصوص شما چه بود؟
    باشگاه با توجه به تمامی شرایط موجود و مقررات و قرارداد من، مبلغ چهل هزار دلار مرا جریمه کرد که با دیده منت خواهم پذیرفت.

آیا خبر داری باشگاه از تو به فیفا شکایت کرده...
    بله خبر دارم و دلیل آن اینست که آنها تنها وظیفه خودشان را انجام داده اند و این موضوع در فوتبال حرفه ای یک اصل است و من هیچ گله ای ندارم و امیدوارم باشگاه در این خصوص بهترین تصمیم را بگیرد.

.
    آخه تو سال 2008 با این همه امکانات مثل فکس و تلفن و ایمیل و .............. یعنی نمی تونسته خبر بده

بنظر من یه قضیه ای هست که این هم خبر نداده و هم اینکه الان راحت جریمه را قبول می کنه

نظر شما چیه ؟

می گم نکنه این هم مثل رافائئل مریضی داشته باشه ؟

اما فک کنم وقتی می رفت فک می کرد جائی تو پرسپولیس نداره اما وقتی برگشت می دونست که بقیه مهاجم ها خراب کاری کردن و می تونه ثابت کنه خودش را

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ديگر چه جورى بايد مى گفتم كه مى خواهم برگردم
    انصاريان: اى كاش يك قدم هم پرسپوليسى ها برمى داشتند!

نسل ياغى جايش را به نسلى داده كه هياهويش ثانيه اى از ياد مى رود. آن نسل مردم خاص خود را داشتند. آنها مى گفتند ياغى بايد مردم را داشته باشد. ياغى هرچقدر هم كه ياغى باشد، بايد در خدمت تيمش باشد و بايد روى تعهدش پايدار بماند. به همين خاطر است كه امروز اين نسل ساكت تر از هميشه به دنبال حفظ خاطرات روزهاى خوبش است. در اين ميان حكايت على انصاريان با بقيه كمى فرق مى كند. ظاهراً او دست بردار نيست. مى خواهد زندگى اش را در كنار فوتبال از نو آغاز كند. خودش كه با هزار اميد و آرزو شروع كرده، آن هم با استقلال اهواز. حرف هاى تازه او حكايت دلتنگى هايش است. مصاحبه ما با وى را در ذيل مى خواند:
    • اوضاع و احوال على انصاريان خوب است؟
    - خدا را شكر. شرايطم روز به روز بهتر مى شود. اول فصل شرايط تيم اصلاً خوب نبود! اما بچه ها خوب تمرين كردند و صحبت هاى مربيان به معناى واقعى به روى كار تأثير مثبتى داشت. ما جلوى ذوب آهن و ملوان بازى هاى بسيار خوبى انجام داديم. ديروز هم جلوى پاس با تمام قوا به ميدان رفتيم اما پاس كه از فولاد ۵ گل خورده بود، نمى خواست بازنده ميدان باشد. از نيمه زمين دفاع مى كرد و به فكر گل نخوردن بود. ما اگر دقت بيشترى داشتيم به راحتى دروازه اين تيم را باز مى كرديم اما ظاهراً بايد بپذيريم كه در اهواز جايى براى باختن و مساوى كردن نيست. در خانه بايد به فكر برد باشيم. وقتى بيرون از خانه مى توانيم، داخل خانه هم مى توانيم.
    • اين حرف ها چيست كه مى زنى. در مورد خودت سؤال كردم!
    - چه بگويم. بگذر!
    • يعنى حد و اندازه مدافع صاحبنام پرسپوليس و استقلال همين كلمه بگذر در مورد خودش است؟
    - دوست دارى چه بگويم؟ دوست دارى بگويم انتخاب بدى كردم و تاوانش را مى دهم؟ پس گوش كن! من نبايد به استيل آذين مى رفتم. نيامدن اين تيم به ليگ برتر كار من را خراب كرد و همه زحماتم را بر باد داد. با سعى و تلاش خودم رضايتنامه گرفتم و حالا هم دارم تلاش مى كنم تا اشتباهاتم را جبران كنم و زندگى را از نو بسازم.
    • يعنى بايد ياغى صاحبنام گذشته اين همه گرفتارى را به جان مى خريد و اين طورى مسير ترقى را دوباره از نو طى مى كرد؟!
    - مى دانى من تاوان چه اتفاقاتى را دارم پس مى دهم؟ يادت هست روى لج و لجبازى چطور من را از پرسپوليس كنار گذاشتند. من در آن سال ۱۲ گل هم براى پرسپوليس به ثمر رساندم اما گفتند تو را نمى خواهيم. به خدا هنوز ۲۵ ميليون از طلبم را ندادند. من اهل اين نبودم كه بخواهم با رئيس باشگاه درگير شوم و يا حرفى در موردش بزنم. ياغى بودن از نظر من درگير شدن با رئيس يك باشگاه نيست. مجبور شدم بروم. انتخاب هايم خوب نبود اما چاره اى جز رفتن نداشتم. حالا هم به جايى رسيده ام كه بايد همه چيز را از نو بسازم.
    • يك پرسپوليسى چرا دائم در اين استقلال و در آن استقلال؟!
    - قسمتم اين طور رقم خورد. استقلال اهواز از ،۲ ۳ سال قبل دنبالم بود. خب تيم مطرحى هم بود و بايد انتخاب مناسبى مى كردم. با صحبت هايى كه با آقاى شفيع زاده و اكبر ميثاقيان داشتم، ديدم اين تيم بهترين جا براى از نو شروع كردن است.
    • يعنى وقتش را براى از نو شروع كردن دارى؟
    - چرا كه نه. من هدفم حضور در تيم ملى است. ۴ سال هم پيش رو دارم تا به خواسته ام برسم. نگران اين مسأله نيستم.
    • چرا به پرسپوليس برنگشتى؟
    - تو چرا اين سؤال را مى پرسى؟ يادت نيست چطور پيغام مى فرستادم كه مى خواهم برگردم. ديگر چگونه بايد حرفم را مى زدم. من از خدايم بود كه براى اين تيم بازى كنم. وقتى خودشان نمى خواستند، بروم دم در باشگاه و التماس كنم كه مى خواهم برگردم؟! به خدا من هزار قدم برداشتم اما دريغ از يك قدم پرسپوليسى ها. من كه مى خواستم از جان و دل در خط دفاع اين تيم بازى كنم. اى كاش آنها هم مى خواستند.
    • آن روزها مى گفتى مى توانى به اين خط دفاعى كمك كنى؟
    - خدا را شكر كه يادت هست. تو هم براى ما شاهد زنده هستى. حس مى كردم اين خط دچار مشكل مى شود. خط دفاع پرسپوليس آدم هاى خاص خودش را مى خواهد. من مى توانستم به اين خط دفاعى كمك كنم. اين را هم فقط با حرف نمى گويم. در عمل هم مى توانستم ثابت كنم كه البته نشد. بهتر است ديگر در موردش حرفى نزنيم.
    • هنوز هم هواداران پرسپوليس مى پرسند چرا استقلال؟!
    - من كه جواب اين سؤال را دادم. گاهى شرايط پيش مى آيد كه ما در مورد خودمان نمى توانيم تصميمى بگيريم. من به خدا نمى خواستم از پرسپوليس بروم اما گفتند برو. نمى دانم چرا هميشه از ما چنين سؤالاتى را مى پرسيد. چرا به باشگاه نمى گويند چرا؟ من پارسال هم قدم اول را برداشتم. به زور رضايتنامه ام را از استقلال گرفتم تا به پرسپوليس برگردم. حاج آقا فتح الله زاده مى گفت مى دانم مى خواهى به پرسپوليس بروى. مى گفتم نه. اما او درست مى گفت. مى خواستم برگردم اما پرسپوليس نخواست و آن داستان ها پيش آمد. امثال من، بهروز رهبرى فرد و مهدى هاشمى نسب پايبند يكسرى اعتقاداتى هستيم. براى تيممان جان مى دهيم اما اى كاش يك كم نه بيشتر، تيم ها هم قدر نفرات خودشان را بدانند.
    • راستى چرا پرسپوليس گاهى خيلى بى دفاع مى شود؟
    - شك نكنيد كه مدافعان پرسپوليس سعيشان اين است كه گل نخورند اما آيا همه چيز خط دفاع به ۴ مدافع آن برمى گردد؟ ساختار دفاعى تيم بايد درست عمل كند تا خط دفاع مستحكم شود.در زمان ما و در بدترين شرايط ،۹ ۱۰ گل بيشتر نمى خورديم چون در هنگام دفاع ساختار دفاعى در كل تيم وجود داشت. ما هم از جان مايه مى گذاشتيم.
    • دوست دارى آخرين حرفت چه باشد؟
    - هيچ چيز!
    • يعنى هيچ حرفى ته دلت ندارى؟!
    - خيلى وقت ها دوست داشتم كه حرف هاى ته دلم را بگويم اما هيچ وقت نگفتم. بايد زندگى ام را از نو بسازم. شايد وقتى آن زندگى مورد نظرم را ساختم حرف دلم را هم بزنم
    من خودم یکی از طرفدارای تیفوسیش بودم که حتی بخاطرش مو هام را هم تیفوسی می زدم

اما وقتی که رفت باید فکر این موقع را می کرد
    اون موقع که رفته دنیزلی هم اومد تیمون و اری هان را انداختیم بیرون
    و اون موقع ما دفاع نیاز داشتیم

خلاصه ی مطلب -> من یکی مخالف برگشتن انصاریان هستم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس

الونگ يك ماه ديگر به ميدان بازمي گردد

خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس از آمادگي هافبك كامروني براي بازگشت به ميدان پس از يك ماه خبر داد.

فريد زرينه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت:‌ خوشبختانه الونگ الونگ با توجه به تمرينات منظم و آمادگي بالا مي تواند يك ماه ديگر به ميدان بازگردد.
    زرينه در مورد ديگر مصدومان تيم افزود: مصدوميت ايوان پتروويچ و علي كريمي برطرف شده و مشكلي براي ديدار روز پنج‌شنبه برابر صبا ندارند.
    وي درباره وضعيت مدافع توگويي تيم گفت: آتسو دچار كشيدگي عضلات شد؛ اما مشكل وي حاد نيست و مي تواند مقابل صبا بازي كند.
    پزشك پرسپوليس درباره واعظي تاكيد كرد: وضعيت اين بازيكن هنوز مشخص نيست. تلاش مي كنيم وي را براي بازي آماده كنيم،‌ هرچند بهتر است بازي نكند تا مشكلي برايش پيش نيايد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •