تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1071 از 3195 اولاول ... 715719711021106110671068106910701071107210731074107510811121117115712071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,701 به 10,710 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه h.a.m.i.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

امروز (2009-12-27) صبح در IRC Channel #fw @EFnet مخصوص تیم THX عنوانی به همراه لینک ای قرار داده شد.

Title Topic
    iXtreme 1.6 nonstealth
    مشکل من با این Activate.iso حل نشد حتی طرف یه بار دیگه هم آپدیت کرد !!
    حالا یا تمام دیسک هایی که فروشنده داشت ایراد داشت که نمیشد ، یا درایو جدید من نمیخوندش .

امیدوارم این firmware جدید جواب بده ، البته امروز خود طرف زنگ زد و گفت که آپدیت جدید اومده که بوت نمیخواد ، فردا قرار شده ببرم پیشش تا آپدیت کنه .
    خبرهای تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد
    Last edited by h.a.m.i.d; 29-12-2009 at 16:22.

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

دوستان راستی من xbox 360 تمو به iXtreme 1.6 nonstealth اپدیت کردم و کاملا راضی هستم(از دست اکتیو دیست راحت شدیم)

3. 2 کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a-0852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

پيش فرض

به لایو وصل شی بن میشی 100% مگر اینکه اورجینال باشی و کپی خور نباشی . آپدیت رو هم میتونی از سایت شرکت بیلی و دوستان دانلود کنی .
    یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی اپدیک کردن ایکس باکس هر چند وقت یکبار باید انجام بشه

آخر فروم باز joykiller360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران (میثم صیام)(www.XboXworld.ir)

پيش فرض

یعنی چی میشه بیشتر توضیح بدی اپدیک کردن ایکس باکس هر چند وقت یکبار باید انجام بشه
    دوست عزیز تشریف ببرید اینجا همه چیز هست در این مورد و لینک دانلود اپدیت هم هست..

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از joykiller360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با اجازه ی اساتید محترم این بخش :

C4eva رسماً در TWITTER مخصوص تیم Jungle خبر عرضه ی iXtreme 1.61 را برای تمامی ورژن های داریو Lite-On عمومی کرد و لینک دانلود فایل حاوی iXtreme تمامی درایوها را نیز قبل از قرار گرفتن در سرور Xbins قرار دادند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از عرضه ی underground نسخه ی iXtreme non-stealth ورژن 1.6 برای تمامی درایوها که دیروز اتفاق افتاد، امروز تیم C4eva یک Firmware از ارشیو خود را عرضه کرد.
    iXtreme 1.61 برای تمامی درایوهای Lite-On عرضه شده و کاملاً به Wave4 و همچنین Wave5 هماهنگی کامل را دارد.
    Lite-On DG-16D2S 74850C
    Lite-On DG-16D2S 83850C
    Lite-On DG-16D2S 83850C-v2
    Lite-On DG-16D2S 93450C and 93450C-2
    همچنان این نسخه از iXtreme امنیت همیشگی خود را بعد از BanWave امسال از دست داده و انلاین شدن در LIVE خطر احتمال شناسایی و Ban شدن کنسول شما را دارد.
    می توان پخش LiteOn iXtreme 1.61 و همچنین پخش نامعلوم iXtreme 1.6 non-stealth را اینطور معنی کرد که برای سرگرم کردن کاربران و یا گرفتن وقت بیشتر برای تصمیم گیری عرضه و عدم عرضه ی LT را نهایی کند.

تفاوت iXtreme 1.6 non-stealth و iXtreme 1.61

iXtreme 1.61
    این نسخه فقط یک ویژگی دارد و آن هم اجرای بازی های Wave1 تا Wave5 است.
    iXtreme 1.6 non-stealth
    این نسخه همان iXtreme 1.6 اصلی می باشد که فقط با یک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که سه ویژگی پیدا کرده است. اجرای Wave1 تا Wave5، قابلیت اجرای بازی های Wave Patch شده و همچنین بازی های stealth Patch ناقص و در آخر اجرای تمامی Wave های آینده (مثلاً Wave6)
    اگر در آرشیو خود بازی Wave Patch شده دارید، iXtreme 1.61 توانایی اجرای اینگونه بازی ها را ندارند و باید از دیسک اکتیو استفاده کنید. که برای چنین مواردی آپدیت iXtreme 1.6 non-stealth بهترین گزینه می باشد.
    اگر هم منتظر iXtreme LT هستید هر دو نسخه هیچ مشکلی ندارند و به راحتی در محیط آفلاین تا زمان آمدن LT می توانید از بازی های خود لذت ببرید.
    در نهایت iXtreme 1.6 non-stealth با داشتن سه برتری نسبت به iXtreme 1.61 انتخاب بهتری برای تمامی کاربرانی که در LIVE بازی نمی کنند، برای تمام فصول می باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر از صاحب خبر "خلیل"

8. 6 کاربر از R e Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دوستمون براتون نوشتند ، ولی هر از گاهی مایکروسافت یک آپدیت جدید میده که شما باید اون رو نصب کنید تا بازی های جدید تر اجرا بشه . من آخریش رو نصب کردم دیگه مکس مموریم کار نمیکنه 40 یورو ضرر کردم حالا باید برم مموری اوریج بگیرم با آداپتور USB ش . به حر حال .

شما اگر وارد سایت Xbox بشی در قسمت ساپورت میتونی آخرین نسخه آپدیت رو دانلود کنید و بدون وصل شدن به لایو دستگاهتون رو آپدیت کنید . اگر هم که دستگاهتون کپی خور نیست مشکلی نیست میتونید وصل بشید . ولی اگر کپی خوره هرگز هرگز هرگز به لایو وصل نشید چون حتما حتما حتما بن میشی .

داره خودمونی میشه a-0852's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تویسرکان( امستردام )

پيش فرض

دوستان من میخواستم ایکس باکس بگیرم وقتی شنیدم این محصول داره در سال 2010 عرضه میشه موندم تو شک که نکنه این محصول بیاد و xbox 360 ز رده خارج بشه دوستان راهنمایی کنید والبته ببخشید چون من تازه کار هستم بن میشم یهنی چی؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان من میخواستم ایکس باکس بگیرم وقتی شنیدم این محصول داره در سال 2010 عرضه میشه موندم تو شک که نکنه این محصول بیاد و xbox 360 ز رده خارج بشه دوستان راهنمایی کنید والبته ببخشید چون من تازه کار هستم بن میشم یهنی چی؟
    دووست عزیز کدوم محصول ؟
    منظورتون Natal هست ؟ اون که خودش جزوی از xbox 360 هست

ban یعنی قطع شدن دسترسی شما به محیط xbox Live

12. 2 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بچه ها من یه مشکل عجیب برخوردم
    GTA IV با گرافیک نسبتاً پایینی اجرا میشه ، رزولوشن پایین تر از حد معموله ، فاصله دور دیده نمیشه ، جزئیات اشیاء خوبه ، چیزی به اسم سایه اصلاً تو بازی وجود نداره . این بازی رو لپ تاپ من خیلی بهتر اجرا میشه !!
    دستگاه رو با HDMI وصل کردم و تنظیماتشم روی 1080p قرار داره . بقیه بازی ها که تست کردم خیلی قشنگ و خوب اجرا میشن .
    کسی میدونه مشکل از کجاست و چی کار میتونم بکنم ؟
    حمید جان اگه منظورت Episode ... هست که این سری , موتور بازی یکم دست خوش تغییرات ظاهری شده و به نظره من هم کمی افت کرده.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ban یعنی قطع شدن دسترسی شما به محیط xbox Live
    والبته از دست رفتن قابلیت نصب بازی روی هارد که بر گردوندنش هزینه بره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •