زیرساخت در حال دستکاری پورتهاست... همه شرکتها مشکلات گاه و بیگاه پیدا میکنند تا یه مدت
زیرساخت در حال دستکاری پورتهاست... همه شرکتها مشکلات گاه و بیگاه پیدا میکنند تا یه مدت
ن بعضی اوقات پیش میاد یهو یه سایت که https نیست میزنه فیلتره بعد رفرش میکنی درست میشه
الان من سایت رو باز کردم میاد ولی شکسته میاد صفحه
حدود دو ماه پیش یه پیشنهاد تو سایت شاتلموبایل ثبت کردم که خیلی خوب میشه اگه سرویس Max رو که واسه ADSL ارایه دادن، واسه شبکه موبایلشون هم ارایه بدن
مسئولین محترم شاتل هم دست روی دست نذاشتن و ماه پیش سرویس Max رو برای ADSL حذف کردن
* سرویس Max واقعا عالی بود- پهنایباند تا حداکثر کشش خط مشترک باز بود و ترافیک بینالملل هم 4 گیگ بود و مزیتش دانلود نامحدود از شاتلند و 500 سایت منتخب داخلی بود
اون هم با قیمت 11000ت ماهانه![]()
خب fmc هم همین امکانات رو داره + سیمکارت با اینترنت و مکالمه داخل شبکه اونم با هزینه کمتر(ماهی 6500) من الان دارم خیلی راضیم. بتونم از الان بازم تمدیدش میکنم.
خب ی سری سایت های یا باز نمیشدن یا ناقص باز میشدن
الان پینگ هم از 110 شده 170 معلوم نیست چرا اینا ی هو همه چی را دستکاری میکنن.
FMC هم فقط تا اخر مرداد ارایه میدادن الان دیگه نیست منم همین سرویس مکس 4 گیگ نامحدود داخلی دارم سرویسم اخر بهمن ماه تموم میشه میخواستم تمدیدش کنم قبول نکردن گفتن دیگه تمدید نمیشه
فعلا که تا آخر شهریور تمدید شده و هر ماه هم تمدید میشه. من 1 شهریور گرفتم و راحت دادن.
Last edited by PC; 25-08-2018 at 14:44.
مشکلش اینه که سالانهاس
سایت و اپلیکشین انت جز 500سایت داخلی نیم بها ب حساب میاد؟
این سرویس fmc رو زده سرعتش ۵۱۲ هست حالا شما که داری سرعتش محدوده یا تا جایی که خط بکشه بازه؟
سرعت: kb/s 512دوره: 12 ماههحد آستانه ماهانه: 4 گیگترافیک شبانه: ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)