الان برا فن اوا زدم ثبت نام
الان برا فن اوا زدم ثبت نام
باید سروته فن اوا رو در بیارم گویا قبلا خوب بوده حالا نمیدونم
باور کن توی روز که سیستم تا4 عصر روشن بوده هیچ پورت اروری من توی قسمت ریز مصرف چک کردم ندیدم ...در مورد بقیه صحبت هات کاملا موافقم درسته برای منم همین طور است این پورت ارور ها![]()
من با پشتیبانیشون صحبت کردم، گفتن دان استریم رو 8 برابر سرعت اسمی میبندن که در طول روز سرعت 8 برابره ولی در طول ساعات رایگان سرعت میرسه به همون سرعت اسمی سرویس. حیف که سرویساش گرونه. در ضمن سرویسای ویژه و جشنوارشون اصلا ساعت رایگان ندارن. در ضمن هایوب هم واسه بعض از سرویساش سه ساعت رایگان ارائه داده که اونم تو لیست قیمتشون مشخص کرده.
Last edited by AliMirzaie; 11-03-2016 at 13:14.
واسه منم بعضی روزا تا غروب اصلا پورت اررور نمیده. شاید کمی هم میزان مصرف تاثیر داشته باشه ولی خیلی بعیده که سیستمشون در این حد پیشرفته باشه. (اگه میتونستن همچین سیستم مدیریتی درست کنن که نمیزدن این مشکلو واسه همه کاربرا به وجود بیارن)
لیست اتصالاتش رو چک کن ببین در دو هفته گذشته اصلا هیچ روزی پورت ارور نداشته؟
قیمتاش خویه. 2 مگ بدون ترافیک 12 تومن. چهار مگ 16 تومن.
آخه اینا ساعت رایگان ندارن، فقط اون سرویسای محدودی که علامت گذاری شدن ساعت رایگان دارن.
ااا. ندیده بودمش.گفتم خوبه تغییرش میدم. اینم که دانلود شیانه هاش گرانه
شرکت دیگه ای نیست دذنلود شبانه با قیمت مناسب داشته باشه؟
Last edited by Sponge-BoB; 11-03-2016 at 17:56.
عصر تلکام چَطوره!. کسی گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که هنوز تو عصر حجر سیر میکنه، تو سایتش زده واسه سرعت 128به بالا کارت دانشجویی و ... میخواد. در ضمن استان کرمانشاه رو سرویس نمیده. میشه بپرسم آسیاتک به نظرت چه مشکلی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)