تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1070 از 1124 اولاول ... 705709701020106010661067106810691070107110721073107410801120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,691 به 10,700 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

الان برا فن اوا زدم ثبت نام

2. این کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

باید سروته فن اوا رو در بیارم گویا قبلا خوب بوده حالا نمیدونم

4. این کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

معمولا از ساعت 8 شب قطعی مکرر شروع میشه و کلا تا قبل از اون ساعت حداکثر دو سه بار پورت ارور میده. اگه لیست اتصالاتش رو چک کنی متوجه میشی. در ضمن اگه مودمش رو از ساعت 8 شب روشن بزاری و هیچ کاری هم انجام ندی حتما پورت ارور میده.
    من لیست اتصالات کسی که اصلا دانلود نمیکنه و فقط مودمش رو روشن میزاره رو هم چک کردم و وضعیت پورت ارورش مثل ما بوده.
    یه طوری برنامه ریزی کردن که همه اکانتا طبق زمان های تصادفی و رندوم، پورت ارور بدن، به طوری که ارور همه اکانتا راس یه زمان خاص و همزمان با هم نباشه. همون طور که میدونید پهنای باند مربوط به آیپی های 5.220-5.223 رو از شرکت گسترش ارتباطات مبنا تهیه کردن و سرعتشون از باقی آیپی ها بیشتره و به همین خاطر خیلی از کاربرا وقتی این آیپی ها رو بدست میاوردن دیگه از دستشون نمیدادن، به همین خاطر الآن سعی دارن اجباری و دینامیک آیپی ها رو عوض کنن که همه از اون پرسرعتا هم بهشون برسه. (هر چند که کار احمقانه ای هست و باعث خیلی از مشکلات میشه و باید به جاش از تکنیک لود بالانسینگ یا توازن بار استفاده کنن) به همین خاطره که از صبح تا غروب چون تعداد مشترکای آنلاین کمتره، تعداد پورت ارور ها هم کم میشه ولی شبا که تعداد مشترکای آنلاین زیاده تعداد پورت ارور ها هم زیاد میشه و از ساعت 12 شب به علت کاهش تعداد کاربرای آنلاین، تعداد پورت ارور ها هم مجددا کم تر میشه تا بعد از ساعت یک که سیستم تنظیم شده که فقط یکبار پورت ارور بده و دیگه تا نزدیک ظهر روز بعد پورت اروری در کار نیست. (که حتی ممکنه تا غروب هم ارور نده و اگه خودت اتصال رو قطع و وصل نکنی سرعت همون طور روی 128 محدود میمونه)

باور کن توی روز که سیستم تا4 عصر روشن بوده هیچ پورت اروری من توی قسمت ریز مصرف چک کردم ندیدم ...در مورد بقیه صحبت هات کاملا موافقم درسته برای منم همین طور است این پورت ارور ها

6. 3 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این فن آوا کسی گرفته؟؟؟چطوریاس؟؟؟شبا محدود نمیشه؟؟؟
    من با پشتیبانیشون صحبت کردم، گفتن دان استریم رو 8 برابر سرعت اسمی میبندن که در طول روز سرعت 8 برابره ولی در طول ساعات رایگان سرعت میرسه به همون سرعت اسمی سرویس. حیف که سرویساش گرونه. در ضمن سرویسای ویژه و جشنوارشون اصلا ساعت رایگان ندارن. در ضمن هایوب هم واسه بعض از سرویساش سه ساعت رایگان ارائه داده که اونم تو لیست قیمتشون مشخص کرده.
    Last edited by AliMirzaie; 11-03-2016 at 13:14.

8. 2 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

باور کن توی روز که سیستم تا4 عصر روشن بوده هیچ پورت اروری من توی قسمت ریز مصرف چک کردم ندیدم ...در مورد بقیه صحبت هات کاملا موافقم درسته برای منم همین طور است این پورت ارور ها
    واسه منم بعضی روزا تا غروب اصلا پورت اررور نمیده. شاید کمی هم میزان مصرف تاثیر داشته باشه ولی خیلی بعیده که سیستمشون در این حد پیشرفته باشه. (اگه میتونستن همچین سیستم مدیریتی درست کنن که نمیزدن این مشکلو واسه همه کاربرا به وجود بیارن)
    لیست اتصالاتش رو چک کن ببین در دو هفته گذشته اصلا هیچ روزی پورت ارور نداشته؟

10. 2 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من با پشتیبانیشون صحبت کردم، گفتن دان استریم رو 8 برابر سرعت اسمی میبندن که در طول روز سرعت 8 برابره ولی در طول ساعات رایگان سرعت میرسه به همون سرعت اسمی سرویس. حیف که سرویساش گرونه. در ضمن سرویسای ویژه و جشنوارشون اصلا ساعت رایگان ندارن. در ضمن هایوب هم واسه بعض از سرویساش سه ساعت رایگان ارائه داده که اونم تو لیست قیمتشون مشخص کرده.
    قیمتاش خویه. 2 مگ بدون ترافیک 12 تومن. چهار مگ 16 تومن.

12. این کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آخه اینا ساعت رایگان ندارن، فقط اون سرویسای محدودی که علامت گذاری شدن ساعت رایگان دارن.

14. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ااا. ندیده بودمش.گفتم خوبه تغییرش میدم. اینم که دانلود شیانه هاش گرانه
    شرکت دیگه ای نیست دذنلود شبانه با قیمت مناسب داشته باشه؟
    Last edited by Sponge-BoB; 11-03-2016 at 17:56.

16. این کاربر از Sponge-BoB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این که هنوز تو عصر حجر سیر میکنه، تو سایتش زده واسه سرعت 128به بالا کارت دانشجویی و ... میخواد. در ضمن استان کرمانشاه رو سرویس نمیده. میشه بپرسم آسیاتک به نظرت چه مشکلی داره؟

19. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •