سلام دوستان از شاهین شهر خبر دارن در مورد خطوط dlc؟بخدا از انتظار مردیم!!
سلام دوستان از شاهین شهر خبر دارن در مورد خطوط dlc؟بخدا از انتظار مردیم!!
دوستان پینگ های شما هم خراب شده از من یک ماه گه شده![]()
اینترنتمون بیش از دو هفتس نابوده ، یعنی میشه گفت قطعه یه ذره اینترنت هم اشتباهی میده!!
گفتن تا پنج روز دیگه شاید وضع بهترشه و تجهیزات رو بهتر کنن. من نمیدونم کی قراره پاسخگوی این یه ماهی که از دست رفت اونم در مورد این همه مشتری (کل شهرمون) باشه. تازه اگه درست شه!
بازم خدا رو شکر من یه اینترنت وایرلس از یه شرکت دیگه از قبل داشتم و هنوز قطعش نکردم و هر موقع اینترنت به معنای واقعیش رو میخوام اون رو استفاده میکنم. نمیدونم بقیه ملت چطوری این یه ماه رو سر کردن.
موفق باشید.
از من امروز به اوج خودش رسیده!!!پینگ در حد 600 و تایم اوت های متوالی!!!!
من کمپین 2 مگ دارم دیشب شبانه رایگان داشتم با سرعت 1 مگ در ثانیه دانلود میکردم. ابته صد در صد بعد پایین میارنش.
سلام
جناب mamad24 شما ساکن چه شهرستانی هستید؟
دوستان بقیه هم این مشکل قطعی رو دارن یعنی رفته رو مخ بد جور موقعی که بزارم دانلود تقریبا هر 5 دقیقه قطعی دارم
یه مشکلی هم که هست رنج ای پی ها مخابرات مختلف و متفاوت هست لینک هایی هم که من دارم حساس به ای پی هست بعد از هر قطعی اگه ای پی از همون رنج بده ادامه پیدا میکنه اگه متفاوت بشه میره تو باقالیا
موندم چیکار کنم!!!!!!!
من ساکن خود اصفهانم محدوده مخابراتیمم چمران میشه. باسه من قطعی هم این چند روزه پیداش شده ولی رو مخ نیست کل امروز دو سه دفه قطع شد.
خداییش به این هم میگین اینترنت
دیگه آسی شدم میخوام برم مخابرات همشونو بکشم به فوش
از اسفند تاحالا سرویس حرفه ای داشتم که میگفتن سرعتش حتی تا 1مگ هم میره(من انتظار حداکثر 300 داشتم)
از همون موقع که سرویسشون گرفتم سرعتم از 150 بالاتر نرفته
الآنم که پینگ 2000 سرعتمم 45کیلو![]()
حالا بیا و دل ما رو بسوزون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)