تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1070 از 1291 اولاول ... 7057097010201060106610671068106910701071107210731074108011201170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,691 به 10,700 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان.ببخشید شاید سوالم تکراری باشه.

پسر خاله من از مبین نت سرویس داره و بعد از دزد شدن این شرکت میخواد بیاد بیرون. براش شبانه رایگان مهمه. ایرانسل ساعات رایگان داره؟ نا محدودش چطوره؟

اگر از ایرانسل بگیره چطور میتونه کانفیگ مودم مبین رو واسه ایرانسل عوض کنه؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام دوستان.ببخشید شاید سوالم تکراری باشه.

پسر خاله من از مبین نت سرویس داره و بعد از دزد شدن این شرکت میخواد بیاد بیرون. براش شبانه رایگان مهمه. ایرانسل ساعات رایگان داره؟ نا محدودش چطوره؟

اگر از ایرانسل بگیره چطور میتونه کانفیگ مودم مبین رو واسه ایرانسل عوض کنه؟
    سلام

ساعات شبانش

از ساعت 1 شب تا 7 صبح هست

نامحدودش که تا چند وقت پیش نامحدود واقعی بود ولی چند ماهه که خط مشی برای مصرف مشخص کردن البته برای من تا الان برای مصرف هیچ اخطاری نیومده
    ولی برای دوستان سرعت 1 مگابابت طی مصرف 100 گیگ و 2 مگ طی مصرف 200 گیگ اس ام اس اخطار اومده که مصرف خودشون رو کم کنن

باید با یه سری تنطیمات خاص مودم رو تبدیل کنه که هزینه داره براتون توی PM آدرس جایی که این کار رو میکنه رو قرار میدم
    Last edited by iCe m@n; 31-03-2014 at 14:57.

3. 3 کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

7

ساعات خوش قبلاً تا 16 فروردین بود اما الان کردنش 15 فروردین...
    بچه ها حواستون باشه یه موقع ممکنه بازم روزاشو کم کنن...
    الکی ترافیک یه ماهتون نپره که تو این جور موارد عمراً کسی پاسخگو نیست...

دوستان یه سئوال فنی هم داشتم...
    من کرج هستم، خونمونو چند وقتی هست عوض کردیم...
    تو منطقه جدید تا ساعت 6 بعدازظهر همه چی خوبه...
    اما از 6 بعدازظهر به بعد کلاً اینترنت می خوابه و خیلی سخت میشه صفحات رو باز کرد...
    بس که این منطقه تعداد مشترکای وایکمس زیاد هست (تلفن خط ثابت خیلیا ندارن و ناچاراً باید از وایمکس یکی از شرکت ها استفاده کنن)
    می خواستم بپرسم شما هم چنین تجربه ای داشتید که بعدازظهر به بعد سرعت اینترنتتون به صورت چشمگیری کاهش پیدا کنه؟
    تو منطقه قبلی که بودیم، اصلا این جوری نبود...

اگه به ایرانسل بگم ممکنه پوشش منطقه رو تقویت کنن... یا از این خبرا نیست؟
    چون مبین نت رو تست کردم چه روز و چه شب تو این منطقه فوق العاده جواب میده...
    سرعت 512 یعنی نیم میگ بود اما چیزی در حد 0.8 مگ سرعت داشت...
    خیلی خفن بود...
    حیف که اگه بخوام مبین نت استفاده کنم، باید کلی پول مودم بدم که اصلاً نمی صرفه...
    داداش کجایی کرج هستی ؟
    من سمت شهرک وحدتم همین تا ساعت 6 اینا خوبه از 6 تا 12 1 شب افتضاحو داغون !!! صبح تا ساعت 12 1 عالی
    ربطی به سیگنالم نداره ترافیک شبکشون بالاست زنگم که میزنی فقط سطح سیگنالو بررسی میکنند و کیفیت نت و پینگ و اینارو که میگی میگن مربوط به ما نیست

وایمکس خوب بود ولی خیلی دیر اومد به ایران و الانم که دیگه کل دنیا نسل 4 اومده و وایمکس جاشو به اون داده !!!!
    فقط چین میخواست مودم و تجهیزات درپیتشو به ایران قالب کنه

دوستانی هم که کیفیت سرویس و پینگ براشون مهمه اصلا سراغ وایمکس چه مبین و چه ایرانسل نیاین و همون ADSL یا سرویس وایرلس با رادیو رو استفاده کنید

5. این کاربر از amir_dre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

داداش کجایی کرج هستی ؟
    من سمت شهرک وحدتم همین تا ساعت 6 اینا خوبه از 6 تا 12 1 شب افتضاحو داغون !!! صبح تا ساعت 12 1 عالی
    ربطی به سیگنالم نداره ترافیک شبکشون بالاست زنگم که میزنی فقط سطح سیگنالو بررسی میکنند و کیفیت نت و پینگ و اینارو که میگی میگن مربوط به ما نیست

وایمکس خوب بود ولی خیلی دیر اومد به ایران و الانم که دیگه کل دنیا نسل 4 اومده و وایمکس جاشو به اون داده !!!!
    فقط چین میخواست مودم و تجهیزات درپیتشو به ایران قالب کنه

دوستانی هم که کیفیت سرویس و پینگ براشون مهمه اصلا سراغ وایمکس چه مبین و چه ایرانسل نیاین و همون ADSL یا سرویس وایرلس با رادیو رو استفاده کنید

عزیز بستگی به دکل منطقه داره دیگه

من الان توی منطقمون 2 تا دکل هست که یکیش خیلی عالی هست 24 ساعت شبانه روز

یکی شون هم صبح ها خوبه شب ها زیاد جالب نیست سرعتش من خودم همیشه سعی میکنم به دکل دوم منطقه وصل بشم که همیشه هم خداروشکر 24 ساعت سرعتم ثابت هست 260 کیلوبایت که تا 300 هم میره

وایمکس به نظر من هنوز هم خوبه فقط بستگی به منطقه داره
    من خودم اصلا نمیتونم با ADSL کار کنم چون خط مشی مصرف صحیحی که تعریف کردن اصلا خوب نیست و اینکه شبانه اگه چند شب پشت سر هم دانلود داشته باشی محدود میکنن سرعت شبانه رو که این فایده نداره

اتفاقا کسانی که دانلود های زیاد مثل خود من دارن باید بیان سمت همین وایمکس چون ADSL و وایرلس اصلا براشون به صرفه نیست

من الان ماهانه 250 گیگ دانلود میکنم 130 تومن هم میدم برای سرویس 2مگ نامحدود
    ولی با ADSL نمیشه با همچین مبلغی 250 گیگ دانلود کرد

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

ساعات شبانش

از ساعت 1 شب تا 7 صبح هست

نامحدودش که تا چند وقت پیش نامحدود واقعی بود ولی چند ماهه که خط مشی برای مصرف مشخص کردن البته برای من تا الان برای مصرف هیچ اخطاری نیومده
    ولی برای دوستان سرعت 1 مگابابت طی مصرف 100 گیگ و 2 مگ طی مصرف 200 گیگ اس ام اس اخطار اومده که مصرف خودشون رو کم کنن

باید با یه سری تنطیمات خاص مودم رو تبدیل کنه که هزینه داره براتون توی PM آدرس جایی که این کار رو میکنه رو قرار میدم
    روي 100 واسه 1مگ و روي 200 واسه 2مگ سرعتشون کم شده بود فکر کنم.
    روي 60 واسه 1 مگ و روي 120 واسه 2مگ اخطار اومد... (البته واسه 2مگ من روي 176 هم اخطار نيومد )

8. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

روي 100 واسه 1مگ و روي 200 واسه 2مگ سرعتشون کم شده بود فکر کنم.
    روي 60 واسه 1 مگ و روي 120 واسه 2مگ اخطار اومد... (البته واسه 2مگ من روي 176 هم اخطار نيومد )
    والا من خودم توی این چند ماه که بچه ها گفتن خط مشی و اخطار و اینا ماهی کم کم 200 گیگ رو دانلود داشتم هیچ اخطاری هم خداروشکر توی هیچ ماهی نداشتم

این هم که گفتم من همون منظورم کم کردن سرعت بود وگرنه اخطار زیاد مهم نیست مهم اون مرحله ای هست که بعدش سرعت رو کم میکنن

من خودم هم که خداروشکر تجربه ندارم روی حساب حرف بچه ها این رو گفتم

10. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تجربه استفاده بعد از یه روز خورده ای
    راستش استفاده زیاد که نکردم تازه 5 گیگ فقط دانلود.کردم :|
    ولی! مهم ترین چیزی که دستم اومد این بود که آنتن دهی wixfmm-130 افتضاحه!!!!
    با اینکه ما.توی منطقه سبز هستیم. مودم سمت دکل هستش. دکل با خونمون دید مستقیم داره(اگه.برید نقشه شاهین شهر رو نگاه کنید و.سمت فردوسی رو ببینید یکم بقل تر کانون دایره سبز خونه ماست )
    ولی باز هم با 3 آنتن پر میگیرم. بعضی اوقات چهارمی هم روشن میشه اما باز خاموش میشه. روی 80-82 استیبل شده. بهترین جای خونه کنار پنجره بود که تونستم باهاش 85 بگیرم. یعنی فوق العاده. اما به هاطر آنتن وای فای ضعیف تر!!!! نمیشد با یه طرف خونه کانکت کرد. Wds تست کردم. نشد. رادیو گذاشتم سر راهش نشد. اگه بخپام باکیفیت عالی بگیرم و همه جا سرویس بدم(به قولی هم خرو بخوام هم خرما) باید اندازه یه رادیوی outdoor هزینه کنم!!! حدود 200

اما باز با این حال. سرعت دانلود روی 200 و هست. بعضی اوقات 120-130 هم میاد. اما اکثر مواقع روی 200 تا 260 هست.
    تنها مشکل دیر باز کردن صفحات هست. نمیشه کاریش کرد؟!

خلاصه. ما که راضیم! ولی اگر روتر یا اکسس پوینت توی خونتون دارید به هیچ عنوان سراغ مودم وای فای نرید و مودم خارجی بخرید. حتی اگه دکل وایمکس روی سقف خونتون باشه!!!!! امروز یکی از سخت ترین پروژه های زندگیمو پیاده کردم و شکست خوردم. دلیل اصلیش ضعیف بودن مودم وایمکس و مچ نبودنش با روتر بنده بود(نانواستیشن و wr941)

حالا یه ایده دارم اگه عملی شه. به نظرتون میشه دستگاه رو سوراخ کرد و روی برد گیرنده دستگاه یه میله لحیم زد برای تقویت گیرندگی.وایمکس؟!

راستی. میزان صرف عادلانه باقی مانده رو از کحا میشه دید؟ تو پنلم یه جا دیدم. نوشته بود باقی مانده بر حسب گیگابایت. پایینش نوشته بود 1095 گیگ
    همونه؟
    Last edited by zerzerous; 01-04-2014 at 03:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

عزیز بستگی به دکل منطقه داره دیگه

من الان توی منطقمون 2 تا دکل هست که یکیش خیلی عالی هست 24 ساعت شبانه روز

یکی شون هم صبح ها خوبه شب ها زیاد جالب نیست سرعتش من خودم همیشه سعی میکنم به دکل دوم منطقه وصل بشم که همیشه هم خداروشکر 24 ساعت سرعتم ثابت هست 260 کیلوبایت که تا 300 هم میره

وایمکس به نظر من هنوز هم خوبه فقط بستگی به منطقه داره
    من خودم اصلا نمیتونم با ADSL کار کنم چون خط مشی مصرف صحیحی که تعریف کردن اصلا خوب نیست و اینکه شبانه اگه چند شب پشت سر هم دانلود داشته باشی محدود میکنن سرعت شبانه رو که این فایده نداره

اتفاقا کسانی که دانلود های زیاد مثل خود من دارن باید بیان سمت همین وایمکس چون ADSL و وایرلس اصلا براشون به صرفه نیست

من الان ماهانه 250 گیگ دانلود میکنم 130 تومن هم میدم برای سرویس 2مگ نامحدود
    ولی با ADSL نمیشه با همچین مبلغی 250 گیگ دانلود کرد
    ینده خودم تو کرج رادیو وایرلس نصب میکردم یه زمانی خودم بالای دکل بودم !!!
    من خودم با سیگنال -78 و CINR 7/9 که افتضاح ترین حالت هست برای وایمکس پینگ گوگل رو 160 داشتم !!! این یعنی شبکه خلوت ((اوایل پاییز سال پیش ))
    الان با سیگنال -72 و CINR 15/17 که کاملا نرمال هست پینگ 300 به بالا و نوسان و ...
    انتخاب دکل هم دست شما نیست ! خودش وصل میشه فقط میتونی فرکانس ها رو از تو مودم حذف و اضافه کنی
    مثلا الان adslمخابرات چه خط مشی گذاشته ؟ پسر خالم 512 مخابرات داره اونم همش تو دانلوده
    نکه آخه وایمکس خط مشی نذاشته !!! زنگ زدم پشتیبانی میگم آقا من سیگنالم خوبه پینگ تایم اوت داره میگه شما قوانین و خط مشی و خوندی ؟ بر اساس ضریب اشتراک همینه که هست !!!

اینم یه نقل قول از سرپرست مبین نت تو سایت وایمکس نیوز بود : ((در این میان باید به یک نکته هم توجه کرد و آن پاسخ‌گویی و تناسب شیوه‌های دسترسی به اینترنت با نیازهای کاربران است. به عنوان مثال اگر شما قصد دانلود حجم بالایی را داشته باشید، بهترین شیوه برای شما ADSL است، چرا که یک مودم بی‌سیم برای دانلود طولانی و حجیم نیست و برای استفاده در زمانی است که شما به سیستم با سیم دسترسی ندارید.))

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من میخوام مبین نت یا ایرانسل بگیر م کدومش بهتره ؟ لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره که در طرح بهار ایرانسل آیا قیمت ها تغییر میکنه یا نه؟ آخه اکثر isp ها قیمت ها رو کاهش دادن ! چون میخوام اشتراک 1ساله بگیرم گفتم اگه ارزون میکنه تا صبر کنم طرح بهاره شروع بشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •