تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1070 از 1211 اولاول ... 7057097010201060106610671068106910701071107210731074108011201170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,691 به 10,700 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان فصل 2020 هستم
    تا حالا هم این مشکل رو نداشتم
    هیچ کدوم از دوستامم این مشکل رو نداشتن
    فکر کنم این مشکل واسه یکی دو تا از شرکتای پخش کنندست که بازی و با مشکل دادن بیرون
    پس احتمالا با عوض کردنه بازی حل می شه
    پچی هم که شما نصب کردی احتمالا این قسمت های خراب رو درست کرده
    البته برای من هم همون اولش اینجوری نبود و هر چند تا فصل می رفتم بازی مشکل پیدا نمی کرد. ولی از موقعی که پچ نصب کردم این مشکل به وجود اومدش که الان هم حل شدش.
    در ضمن دوستان خیلی مثل اینکه حوصله دارید بعضی ها بالای 10 فصل میرن و حتی بعضی ها 20 تا فصل هم رفتن! من نمی دونم چه جوری انگیزه پیدا می کنید این همه فصل برید. بازی حتی بعد دو سه فصل به صورت آرکید میشه و بیشتر حالت تخیلی پیدا می کنه تا فوتبال واقعی. من خودم حتی با تیم های متوسط هم بعد از دو سه فصل دیگه همه جامها رو راحت میبرم و به خاطر همین دیگه انگیزه برای ادامه ندارم. با تیم های قوی مثل چلسی و رئال و بارسلونا و... که همون فصل اول راحت میشه همه جام ها رو برد و تازه بازیکنانی خیلی خیلی قوی میشن و حتی بعضی وقتی جوری میشه که همه بالای 90 میشن. حالا در نظر بگیرید با این تیم ها بخواید بیشتر از 10 فصل برید اونوقت دیگه بازی کلا به صورت آرکید میشه و اصلا دیگه شبیه فوتبال نیست.
    مستر krauser شما يا وحيد خان كه هردوتون استاديد توي pes و اينهمه وقت ميذاريد اينجا بياييد و يه خدمتي ديگه اي هم به همه بكنيد. بياييد و آموزش بديد حركات مختلف رو. حالا من نميگم همه چيزها رو كه طولاني بشه حداقل چيزاي لازم رو با فوت وفنهاي مختصر رو بگيد واقعا همه ممنون ميشيم.
    منظورتون در مود حرکات تکنیکی هست؟ من خودم چون با کیبورد میرم توضیح اون شاید سخت باشه. کلا در زمینه دریبل و حرکات تکنیکی اونچنان قوی نیستم ولی در زمینه تاکتیک ها و ترکیب چیدن و بازیکن خریدن و ... اگه بخواید می تونم کامل توضیح بدم. فقط دقیقا بگید کدوم قسمت رو می خواین که توضیح بدم.

البته استاد که وحید هست بنده شاگرد ایشون و بقیه هستم... ولی من همیشه این کار رو تا میتونم می کنم و دانسته هام رو گه گاه می ذارم توی تاپیک. ولی چشم سعی می کنم آموزش هایی رو بذارم و از فوت و فن هایی که بلدم بگم همین جا فقط من مشکل وقت دارم روزای تعطیل که صبح تا شب وقت آزاد داشتم حالا دیگه صبح تا شب توی شرکت هستم اکثرا واسه ناهار هم خونه نمیرم و همین جا مثل الان از شرکت آنلاین میشم. در هر صورت به روی چشم.
    آرمین جان دیگه هم می دونن که اطالاعات شما خیلی بالا هستش. منم هیچ وقت استاد نبودم
    در مورد وقت اتفاقا من وقت این چند روزه کاملا آزاده و کلا توی خونه هستم اگه بخواید این چند وقتی که وقتم آزاد هستش می تونم آموزش بذارم. ممکنه چند وقت دیگه وقتم مثل الان آزاد نباشه.

یکی یه چیزی به ما معرفی نکرد بلاخره که این لوگو و لباسا درست بشن !؟
    شما میشه دقیق توضیح بدی. الان شما کیت سرور رو نصب کردی؟ اگه کامل توضیح بدی میشه کمک کرد چون اگر قبلا این چیزا درست بوده با نصب پچ هم نباید تغییری کنه.

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام دوستان
    این 2010 چرا تو کامپیوتر با تو پلیستیشن اینقدر فرق داره؟

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان وارد و حرفه ای چند تا تکنیک باحال و ملس بگن استفاده کنیم و دعاشون کنیم .
    ممنون

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

وقتی میخوام پچ 1.03 رو نصب کنم این ارور میاد

چی کار کنم؟؟؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما میشه دقیق توضیح بدی. الان شما کیت سرور رو نصب کردی؟ اگه کامل توضیح بدی میشه کمک کرد چون اگر قبلا این چیزا درست بوده با نصب پچ هم نباید تغییری کنه.

بله ! پچ 1.3 رو نصب کردم ! کرک پچ 1.3 رو هم نصب کردم و کیت سرور مخصوص پچ 1.3 رو هم از همون پست 90000 دانلود کردم و تو محل نصب بازی نصب کردم ولی فایل MANAGERش رو که باز میکنم همچیش غیر فعاله !

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله ! پچ 1.3 رو نصب کردم ! کرک پچ 1.3 رو هم نصب کردم و کیت سرور مخصوص پچ 1.3 رو هم از همون پست 90000 دانلود کردم و تو محل نصب بازی نصب کردم ولی فایل MANAGERش رو که باز میکنم همچیش غیر فعاله !
    کیت سرور شما ورژنش چند هستش؟ برای من 9.2.0.0 هست. بعد شما اونو کجا کپی کردی؟

8. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کیت سرور شما ورژنش چند هستش؟ برای من 9.2.0.0 هست. بعد شما اونو کجا کپی کردی؟
    ورژنه 2010 نوشته ! گفتم که تو محل نصب بازی ! ولی کپی کردنی نبود نصبی بود !

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

جدید ترین بهترین و کامل ترین پچ که تا بحال اومده رو می خواستم.
    Last edited by masoud93; 06-04-2010 at 13:58.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    این 2010 چرا تو کامپیوتر با تو پلیستیشن اینقدر فرق داره؟
    اگه منظورتون PS2 هست. باید بگم که نسل و کیفیت این دو پلتفورم زمین و آسمان هستند شما وقتی روی کامپیوتر بازی می کنید PES رو با کیفیت و نسل و تکنولوژی برتر نکست جنریشن سر و کار دارید ولی باید بدونید که کیفیت و نسل بازی های PS2 کارنت جنریشن هست که دیگه قدیمی شدن و دیگه جزو کم گرافیک ها محسوب میشن بازی های PS2

وقتی میخوام پچ 1.03 رو نصب کنم این ارور میاد

چی کار کنم؟؟؟
    توی پست 9000 تاپیک دلیل نصب نشدن و نحوه حل این مشکل توضیح داده شده مراجعه کنید به پست 9000 که در صفحه 900 واقع شده

ورژنه 2010 نوشته ! گفتم که تو محل نصب بازی ! ولی کپی کردنی نبود نصبی بود !
    امیر جان البته مقصر شما نیستی و من اصولا شما رو سرزنش نمی کنم هر چی باشه کسی ابتدا به ساکن نمی تونه هر چیزی رو حدس بزنه ولی شما که قبلا هیچ وقت هیچ ورژنی از کیت سرور رو استفاده نکردی می تونستی این رو بگی تا دوستان به شما بگن که برای فعال سازی کیت سرور شما نیاز داری که:

1- پوشه ای که دقیقا اسمش "kitsarver" هست رو شما باید کپی برداری ازش و دقیقا توی مسیر نصب بازی یعنی پوشه Pro Evolution Soccer 2010 کپی کنی اگه اسم فولدر kitserver 2010 باشه یا خودش داخل پوشه دیگه ای باشه کیت سرور جواب نمیده.

2- شما پس از اینکه کیت سرور رو فعال کردی باید بری داخل پوشه kitserver و فایل متنی config-sample رو به config خالی تغییر نام بدی تا بتونی از امکاناتش بهره بگیری.

باز هم می گم بنده شما رو سرزنش نمی کنم به خاطر ندونستن این مسائل ولی از اینکه از ابتدا نگفتی که قبلا با کیت سرور کار نکردی. به هر حال با اجازه ات سرزنش می کنم. اگه می گفتی من راهنمایی رو زود تر می کردم.

به هر حال خوشحالم که دیگه مشکلت با این توضیحات حل خواهد شد... موفق باشی باز هم اگه مشکلی پیش اومد بنده در خدمت شما هستم.
    موفق و گیمر باشید

12. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان می تونید از خود سایت بازی یا از سایت های دیگه مثل gamespot آخرین آپدیت ها رو دانلود و نصب کنید

14. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •