البته برای من هم همون اولش اینجوری نبود و هر چند تا فصل می رفتم بازی مشکل پیدا نمی کرد. ولی از موقعی که پچ نصب کردم این مشکل به وجود اومدش که الان هم حل شدش.من الان فصل 2020 هستم
تا حالا هم این مشکل رو نداشتم
هیچ کدوم از دوستامم این مشکل رو نداشتن
فکر کنم این مشکل واسه یکی دو تا از شرکتای پخش کنندست که بازی و با مشکل دادن بیرون
پس احتمالا با عوض کردنه بازی حل می شه
پچی هم که شما نصب کردی احتمالا این قسمت های خراب رو درست کرده
در ضمن دوستان خیلی مثل اینکه حوصله دارید بعضی ها بالای 10 فصل میرن و حتی بعضی ها 20 تا فصل هم رفتن! من نمی دونم چه جوری انگیزه پیدا می کنید این همه فصل برید. بازی حتی بعد دو سه فصل به صورت آرکید میشه و بیشتر حالت تخیلی پیدا می کنه تا فوتبال واقعی. من خودم حتی با تیم های متوسط هم بعد از دو سه فصل دیگه همه جامها رو راحت میبرم و به خاطر همین دیگه انگیزه برای ادامه ندارم. با تیم های قوی مثل چلسی و رئال و بارسلونا و... که همون فصل اول راحت میشه همه جام ها رو برد و تازه بازیکنانی خیلی خیلی قوی میشن و حتی بعضی وقتی جوری میشه که همه بالای 90 میشن. حالا در نظر بگیرید با این تیم ها بخواید بیشتر از 10 فصل برید اونوقت دیگه بازی کلا به صورت آرکید میشه و اصلا دیگه شبیه فوتبال نیست.
منظورتون در مود حرکات تکنیکی هست؟ من خودم چون با کیبورد میرم توضیح اون شاید سخت باشه. کلا در زمینه دریبل و حرکات تکنیکی اونچنان قوی نیستم ولی در زمینه تاکتیک ها و ترکیب چیدن و بازیکن خریدن و ... اگه بخواید می تونم کامل توضیح بدم. فقط دقیقا بگید کدوم قسمت رو می خواین که توضیح بدم.مستر krauser شما يا وحيد خان كه هردوتون استاديد توي pes و اينهمه وقت ميذاريد اينجا بياييد و يه خدمتي ديگه اي هم به همه بكنيد. بياييد و آموزش بديد حركات مختلف رو. حالا من نميگم همه چيزها رو كه طولاني بشه حداقل چيزاي لازم رو با فوت وفنهاي مختصر رو بگيد واقعا همه ممنون ميشيم.
آرمین جان دیگه هم می دونن که اطالاعات شما خیلی بالا هستش. منم هیچ وقت استاد نبودمالبته استاد که وحید هست بنده شاگرد ایشون و بقیه هستم... ولی من همیشه این کار رو تا میتونم می کنم و دانسته هام رو گه گاه می ذارم توی تاپیک. ولی چشم سعی می کنم آموزش هایی رو بذارم و از فوت و فن هایی که بلدم بگم همین جا فقط من مشکل وقت دارم روزای تعطیل که صبح تا شب وقت آزاد داشتم حالا دیگه صبح تا شب توی شرکت هستم اکثرا واسه ناهار هم خونه نمیرم و همین جا مثل الان از شرکت آنلاین میشم. در هر صورت به روی چشم.
در مورد وقت اتفاقا من وقت این چند روزه کاملا آزاده و کلا توی خونه هستماگه بخواید این چند وقتی که وقتم آزاد هستش می تونم آموزش بذارم. ممکنه چند وقت دیگه وقتم مثل الان آزاد نباشه.
شما میشه دقیق توضیح بدی. الان شما کیت سرور رو نصب کردی؟ اگه کامل توضیح بدی میشه کمک کرد چون اگر قبلا این چیزا درست بوده با نصب پچ هم نباید تغییری کنه.یکی یه چیزی به ما معرفی نکرد بلاخره که این لوگو و لباسا درست بشن !؟