بد گرفتی آرش جون
منظورم این بود که اون دو تا باهم دوئل کنن...
فک کنم منظورت 3-2 روز بود![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بد گرفتی آرش جون
منظورم این بود که اون دو تا باهم دوئل کنن...
فک کنم منظورت 3-2 روز بود![]()
یه چیزی به تجربه دستم اومده اشتبا میکنم شما با تجربه ترا بگین.برای تحاجمی بودن اگه اسکیلها رو بیشتر روی اپیرنس بذاریم بهتر نتیجه میگیریم تا اینکه مساوی بین اپیرنس و بقیه مایحتاج دوئل تقسیم کنیم .
چرا چرت و پرت مي گين
كلن وقتي بري كليسا باعث مي شه
1-فاندرا وقتي مي خوان شهر بسازن باعث مي شه به شهرشون آيتم هاي بهتري مي ده
2- تو دوئل تاثير داره
3- تو پيدا كردن آيتم ها تو كار هم تاثير داره
4- باعث مي شه تو كار پول بيشتري بگيري و درصد پيدا كردن product رو هم زياد مي كنه
توصيه : روزي دوبار برين دعا كنين
سلام دوستان
من الان لولم 22 هست که تا چند ساعت دیگه میشه 23
ولی از لول 16 دنبال دو تا آیتم هستم که پیر ما رو درآورده. نمی دونم دیگه چی کار باید بکنم. جلوی همه کوئست ها رو هم گرفته.
این دو تا آیتم رو میگم:
Blue bandana
Black headband
شما ها بگین من چی کار کنم؟
مرسی
ببینم اگه منظورت یوزر vitamin2002 هست فکر نکنم اون قدر قدرت داشته باشی که بیشتر از 100 تا بزنی چون رفلکس من 76 هست و در هر ضربه 76 تا کم می کنه حالا شوتینگت فکر نکنم از 76 زیاد تر باشه![]()
برو به این سایت در اینجا به تفکیک لباسا را گذاشته هر کدوم را انتخاب کنی برات اون شهر هایی که اون لباس را داره بهت می نویسه فقط می تونی به شهر های سیلور بدونه چون و چرا بری به فاندر اون شهر تلگرام بده ( انگلیسی ) بگو می خواهم آیتم بخرم و دعوتم کن
همین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که به ارش هم گفتم منظورم اینه که تو و چاقال باهم دوئل کنین بعد عکسشو بزارین اینجا ما هم لذت ببریم![]()
مجموع اسکیل های شما از مرز 1000 فکر کنم گذشته !چون رفلکس من 76 هست
پست های قبلی تو همین تاپیک که خودت نوشتی رو برو ببین اسکیلایی که خودت گفتی رو با هم جمع کن ببین چقدر میشه !
بروبکس اکانت مکانت اضافه ندارین ؟
دوستان توی ورلد 2 شهر جدید ساخته شد. شدیدا به کارگر نیاز مندیم برای رنک 1 کردن شهر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)