دو تا کامپیوتر رو به یک مودم adslوصل کردم.مودم در حالت pppoe تنظیم شده و سیستمها هم آیپی اتوماتیک دارند ،ولی یکی از سیستمها ارور ۶۵۱ میده.چراااا؟؟؟؟
دو تا کامپیوتر رو به یک مودم adslوصل کردم.مودم در حالت pppoe تنظیم شده و سیستمها هم آیپی اتوماتیک دارند ،ولی یکی از سیستمها ارور ۶۵۱ میده.چراااا؟؟؟؟
اگر مودم شما زایکسل 660 وایرلس باشه طبق مسیر زیر mtu رو پیدا می کنید:
Network > WAN > Internet Connection > Advanced Setup
آقا برا من گزینه Support رو نداره Details هم اونهایی توی عکس شما هست نیست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان من دیروز خطم وصل شده و خودم کانفیگ کردم ولی به یه مشکل برخوردم
هنگامی مودم رو خاموش می کنم و کامپیوترو خاموش می کنیم و بعدا که روشن میکنم میخوای کانکت بشم میزنه ارور 678
ولی اگر در یه مرورگر برم بهو یوزر و پسور رو بزنم درست میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلم چیه؟
در ضمن من دریه پسور جدید میزارم و یوزرمو همون ادمین میزارم ولی باز دوباره یوزرم همون ادمین میشه چکار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپاس
دوستان ميشه روش D-Link-2640U رو بگذاريد ؟
ممنون ميشم
با سلام
من هم مثل دوست بالایی ، مشکل دارم با اتصال لپ تاپم به مودم D-link 2640U . با پورت لن وصل میشه به اینترنت ، ولی با وایرلس راستش بلد نیستم ، لپ تاپم سرچ که میکنه وایرلس را پیدا میکنه ، کانکت هم میشه ، ولی بعدش دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم !!! با همون کانکشن برودبند ، خطای یوزر و پسوورد میده !
لطفا راهنمایی کنین .
سلام به تمام دوستان گل
من حدودا 45 تومن مایه دارم،خواستم ببینم مودم خوب چی میشه با این بودجه بخرم !!!!
wi-fi داشته باشه
4تا کانال lan داشته باشه (( برای شبکه کردن میخوام ))
از برند TP-link باشه
خلاصه یه چیز عمری چون کامپیوتر من 24 ساعته روشنه و حدود 20 ساعتش تو اینترنت هست !!!!
راستی خودم دوتا مدل دیدم،لطفا قیمت و نظرتون رو هم بگید: W8901g , W8960n
ممنون
شما تو عکس بالا روی properties کلیک کید و در قسمت ipv4 تنظیمات رو به صورت دستی وارد کنید:
ip : 192.168.1.10
subnet mask : 255.255.255.0
default gateway : 192.168.1.1
شما همون W8901g رو می تونید با اون بودجه بگیرید. مودم W8960n قیمتش حدود 70 تومن هست.
از لحاط زیاد روشن ماندن مودمها هم نگران نباش چون برای همین کار ساخته شدند.
شما باید مودم رو در حالت pppoe تنظیم کنید که دگه نیازی به کانکشن برودبند نداشته باشه.
sei_pm جان دستت درد نکنه کار کرد .
آقا کسی می تونه طرز عوض کردن DNS مودم Asus am604 رو بزاره از سایت open dns یه dns جدید گرفتم خودش راهنمایی داره با عکس برا مودمهای asus ولی اصلا مثل مال من نیست و اون گزینه هایی که گفته رو من هرچی می گردم توش پیدا نمیکنم کلا setup من فرق میکنه . ممنون
از تمام دوستان عزیز خواهشمندم که نظرشون رو در رابطه با TP-Link W8901g بگن !!!!
wi-fi ؟
از همه نظر بگید !!!!
چون دارم میرم بگیرم
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)