تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1070 از 1138 اولاول ... 705709701020106010661067106810691070107110721073107410801120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,691 به 10,700 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب به نطر شما با این وضعیت بدنه و شفت که بریدمش بازم میصرفه درسش کرذ؟؟
    سلام
    دوست عزیز مشکل حل شد ؟
    ایا کاربرات را تعمیر کردید؟یا قصد خرید کاربرات را دارید؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا کامارو اینا دارن چکار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
    وای وای قلبم ایستاد .....!!!!!!!

این پونتاک فایر برد باید باشه درسته؟؟!!

آخه این چه کاریه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

ما تو ایران دربه در دنبالش میگردیم پولمون برسه بخریم بعد اینو به این تمیزی زدن داغون کردن...............!!!!!!!!

اعصابم ریخت بهم غصم گرفته....!!!!!!!
    به احتمال زیاد درآمد حاصل از این نمایش خیلی بیشتر از قیمت این پونتیاک فایربرد بوده وگرنه اونها هم متوجه هستن نابود کردن چنین خودرویی اصلا عاقلانه نیست، اما شاید بیشتر دنبال خود نمایش و هیجان باشند تا درآمد!

جدول شناسایی کاربراتور ها بسیار جالب بود، سپاسگزارم

در مورد کارت سوخت چند سال قبل کارت من رو سوزوندن و دیگه نتونستم ازش استفاده کنم.ماشین مدل سال 1365 هستش.
    البته این موضوع هم گاهی از دستشون در میره و شاید کارت بعضیها رو هنوز نسوزونده باشن.
    به معنای واقعی دارن از تمام اهرم ها برای فشار به مردم استفاده میکنن . هر کسی که جیبش ضعیفتر باشه بیشتر مورد توجه قرار میگیره و طعم فشارهای بیشتری هم میچشه.
    قبلا یک صحبتی شده بود که یارانه سوخت رو به همه بدن و در حساب بانکی هر شخصی بریزن و ظاهرا به جایی نرسید.
    این تقسیم بسیار ناعادلانست و مدل ماشین رو بهانه قرار میدن تا صاحب ماشین رو نقره داغ کنن.
    نمونه این حرکت هم چند روز قبل بود که مبلغ 350 هزار تومان از من بابت تشدید مدل در بیمه ایران گرفتن و هر سال هم 2.5 درصد این مبلغ افزوده میشه.با اینکه 12 سال یا بیشر تخفیف بیمه داشتم ولی باز هم هر سال مبلغ بیمه من بالاتر میره.
    نمیدونم در کشورهای دیگه هم این موارد وجود داره یا خیر ولی احساس میکنم اینجا علاقه و انگیزه شدیدی در مدیران و مسئولین وجود داره برای آزار مردم........
    کاملا موافق هستم که این افراد به قول مهندس کاشانی هیچ اطلاعی از جهان خودرو و قضایای مربوط به آن ندارن و صرفا بر اساس تخیلات شخصی و حدس و گمان و یکسری آمار های اشتباه و گمراه کننده، چنین تصمیماتی میگیرن.
    فکر میکنم چون نوا من مدل 70 بوده در سری قبل جزو 25 ساله ها محسوب نشده و بخاطر همین کارت سوخت فعال باقی مانده و احتمال داره با سهیمه بندی بنزین کارت من هم باطل بشه اما اهمیتی نداره چون تردد من خیلی کم هست و نهایتا از بنزین پراید که دارم استفاده میکنم.
    بالاخره امثال من و شما که اتومبیلهایی خاص داریم و گهگاه با تردد جزئی و محدود، باعث زیباتر شدن خیابانها و تنوعی بر این یکنواختی طرح های امروزی اتومبیلها، میشویم، باید تاوان خاص و زیبا بودن خودروهای خودمان را هم بدیم....!!

نظر دوستان در مورد روکش کردن تایر فرسوده چیه؟
    بخاطر کمیاب و گرانی فوق العاده لاستیک، شاید راه حل بدی نباشه بخصوص برای ما که تردد کمی داریم.

3. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز پیش به یکی از مراکز خودروهای فرسوده رفته بودم و یه شورلت نوا با وضعیت نامناسب دیدم قصد خرید وباز سازی داشتم اما وضعیت زیاد جالبی نداشت وسیلندرهای 5و6هم اسیب جزئی داشتن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه BJN_CAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

مرسی اقا کامارو من که چیزی بلد نیستم و اینجا میام از شما و اون چندتا استادی که هستن یاد بگیرم و بعدا که ماشین امریکایی خریدم بفهمم چی به چیه یکوقتی ماشین قراضه که موتور داغونه و پر از ات و اشغاله نندازن بهم !!
    البته قبلش با شماها حسابی مشورت میکنم و هرچی گفتین همون انجام میدم چون دیدم اونایی که هیچی بلد نیستن الکی حرف میزنن چقدر ضرر زدن به بقیه و گند بالا آوردن!!

آقا از این کاتالوگا برام بیارن خوبه؟

از یه روشی میتونم بگیرم منتها نمیدونم ارزش داره یا نه؟!

حقیقتش میخاستم داشته باشم ازش استفاده کنم و ازش اینجا هم بنویسم مفتی همه حتی مهمونا هم بخونن و بیخودی نرن پیش هر کس و ناکسی اراجیف بشنوفن!!

7. 7 کاربر از BJN_CAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ارادتمند همه دوستان

در رابطه با تایر های فرسوده قبلا به یک نمایشگاه رفته بودم که یک غرفه مربوط به یک شرکت بود که کارشون روکش تایر بود. همون موقع رفتم پیششون و شروع کردم به سوال کردن....
    کارشناس میگفت که عمدتا تایرهای خودروهای سنگین و ماشین آلات سنگین از این روش استفاده میکنن و این روش معمولا برای سواریها انجام نمیشه.
    نظر من هم این هست که اگر فاق تایر و قسمت دیواره ضعیف شده باشه و قسمت تیوبلس ضعیف و فرسوده باشه این کار حداقل برای سواریها چندان به صرفه نیست.

البته نوعی تایر هست که در بازار به نام ران فلت شناخته میشه و معمولا برای بنز و بی ام و استفاده میشه و مشهور به تایرهای ضد پنچری هستند.من نمونه های ده ساله و بیشتر اونها رو هم دیدم و با اینکه انباری هستن ولی همچنان خرید و فروش و نصب میشه و کار میکنه.
    اون لاستیکها اونقدر از مواد مقاوم و مرغوبی و همچنین فناوری بالایی در ساخت استفاده میکنن که نسبت به تایرهای معمولی از مقاومت چند برابر برخوردار هستند.
    اونها به عقیده من برای روکش کردن مناسب هستند هر چند که قسمت تیوبلس اونها هم معمولا توسط آپاراتی ها پاره میشه چون بلد نیستند درست درشون بیارن و جا بزنن.

حتما اطلاع دارید که دستگاه هایی که برای جا زدن تایر و بیرون آوردن اون از رینگ استفاده میکنن در ایران از انواع پایه و آشغال هستند و همچنین اوپراتورها هم بسیار بی سواد و بی هنر هستند و معمولا تایرها رو پاره میکنند حتی دیدم که تایر نو رو پاره کردند.
    اگر کلیپهای استفاده از انواع این دستگاه ها رو در امریکا دیده باشید متوجه میشوید که اونها از دستگاه های درجه یک و اتوماتیک استفاده میکنن و خیلی با ایران فرق میکنه.
    اینجا آپاراتی ها حتی تیغه دستگاهشون رو که فرسوده و تیز شده رو عوض نمیکنن با اینکه شاید 50 هزار تومان هم قیمت نداشته باشه.

شاید بد نباشه از رینگ 15 استفاده کنید و تایر سمند با پهنای 205 و با این روش هزینه تعویض تایر رو پایین بیاریم.نوعی از رینگ استیل بیوکی هست که سایز 15 در کنار جاپیچ 120 داره و اونها مناسب هستند.البته نمونه لاستیک وانت مزدا هم میشه بر روی نوا و بیوک استفاده کرد که اونها هم ظاهر زشت و سواری خشکی دارند و تا جایی که میدونم تیوبلس نیستند.

9. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    از روش روکش کردن لاستیک قدیم برای لاستیک خودروهای سنگین انجام میدادن
    وفقط در تهران اون موقع برای خودروهای خودمان به یاد دارم برای اینکه لاستیک نمونه دور سفید خریداری نکنیم یه مدل حلقه های دور سفید برای لاستیک میفروختن که روی لاستیک چسبانده میشد وزیبایی لاستیک دور سفید را مشخص میکرد و البته این حلقه ها پهنای خوبی هم داشتن

11. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مرسی اقا کامارو من که چیزی بلد نیستم و اینجا میام از شما و اون چندتا استادی که هستن یاد بگیرم و بعدا که ماشین امریکایی خریدم بفهمم چی به چیه .....

متشکرم آقا بیژن گرامی
    داشتن کاتالوگ و دفترچه راهنما، چیز بدی نیست و گاهی اوقات میشه از آن استفاده کرد، اما صرف داشتن این کتابها نمیشه مطمئن شد که تمام موارد فنی و مشکلات خودرو قابل حل باشه، بخصوص در مورد ما که در شرایط خاصی هستیم و قطعات با کیفیت و مناسب به راحتی در دسترس نیست، سالها از عمر اتومبیل گذشته و بعضی بخشها بواسطه ایراد در طراحی اولیه یا فرسودگی، نیاز به تغییرات عمده داره و حتی در این بین ابداعات و ابتکارات زیادی هم باید انجام بدیم که بارها در کلوپ توضیح داده شده.

اگر کلیپهای بازسازی و نوسازی انواع خودروها را نگاه کنید، دقیقا میبینید که بیشتر کارهای انجام شده به هیچ وجه در کاتالوگ و دفترچه های راهنما نوشته نشده و باید هر شخص به توانایی های فردی و مهارتی که داره تکیه کنه و حتی گاهی لازم میشه کاری را برای دفعه اول و بدون داشتن هیچ مهارت قبلی و صرفا بر اساس مهندسی معکوس، انجام بده.

اگر علاقه شخصی به داشتن این کتابچه ها دارید، خوبه و مطالعه آنها حداقل باعث بیشتر شدن دانش فنی در یک حد خاص و البته دانش زبان انگلیسی و بالا رفتن گنجینه لغات و اصطلاحات فنی و تحصصی شما خواهد شد.

13. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    درموردبازسازی خودرو خصوصا موتور نیاز به دفترچه تعمیرات هست البته این مورد برای کسانی هست که
    و به دنبال سرهم کردن قطعات نیستن و واقعا میخوان کاراصولی و طبق تنظیم کارخانه تولید خودرو انجام بدن مهمه واصولی هست وزحمت میکشند وهزینه میکنن وقت میزان منوال خودرو را تهیه میکنندو جز این نمیشه از خودمون تنظیمات را انجام بدیم و تحویل مشتری بدیم -مثل کلیرس صفحه کلاچ ها و...انجام داد --حالا هرشخصی نمیتونه یا ...خودش میداند
    مثل تنظیم گپ دهانه رینگ داخل سیلندرها و قطر پیستون و...
    اینطور نیست که نیاز نباشه --اکثرا هم امریکاییها من دیدم منوال دارن و انجام میدن درایران هم در کرج هم دوستانی در تعمیر گاه استفاده میکنند چون از خودش نمیتونه تنظیم کنه خیلی راحت در منوال نگاه میکرد وتنظیم میکرد و این دقیق تر میشه

منوال تعمیرات برای چه کاری نوشته شده وبه فرو ش میره ؟ برای اینکه تست قطعات و تعمیرات موتور دقیق و حساب شده باشه
    وگرنه GMاین همه منوال تعمیرات به این حجم زیاد یا کم چاپ نمیکرد اتفاقا خیلی نکته های عالی برای تعمیرات و تست توضیح داده شده

مثال برای اینکه متوجه بشیم ایا تایم یه موتور 8سیلندر بهم خورده -- نیاز نیست کاور زنجیر تایم را باز کنیم و نشانگرهای دو چرخدنده را کنترل کنیم و...در نتیجه با باز کردن کاور سوپاپ میشه چک کرد
    وتنظیم کاربرات طبق کد نامبر +تست خودرو کادیلاک انژکتور که کلا خیلی مشکل هست سیستم کولر وبخاری +پروگرمر +تست کلایمت کنترل +تست ولناژ+سیستم تست تنظیم ارتفاع +سیم کشی خودرو و...
    وقتی منوال باشه شخص میتونه این مسائل را تست و رفع ایراد کنه وگرنه به راحتی نیست

به عنوان مثال بنده این سیستم بخاری و کولر را باز کردم میخوام سیستم پروگرمر را تست کنم که پیچیده هست من چطوری تست کنم ؟ ازخودم نمیتونم اختراع کنم در نتیجه به منوال رجوع میکنم نحوه تست قطعات را انجام میدم --یا اینکه ایا شما میدونید؟قاعدتا خیر

یا نحوه تست ولتاژ کلایمت کنترل --یه سیستم پیچیده خود امریکاییها هم به این راحتی نمیتونن --الان ولتاژچقدر باید باشه ؟شما میدونید ؟هر کی میدونه بیاد برای ما هم توضیح بده --قاعدتا خیر

Last edited by armindevile; 24-08-2019 at 10:06.

15. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BJN_CAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2019

پيش فرض

متشکرم آقا بیژن گرامی
    داشتن کاتالوگ و دفترچه راهنما، چیز بدی نیست و گاهی اوقات میشه از آن استفاده کرد، اما صرف داشتن این کتابها نمیشه مطمئن شد که تمام موارد فنی و مشکلات خودرو قابل حل باشه، بخصوص در مورد ما که در شرایط خاصی هستیم و قطعات با کیفیت و مناسب به راحتی در دسترس نیست........
    چاکرم اقا کامارو

حرفای شما همیشه توی واقعیت دیدم که چقدر درست در میاد الانه همین داستان روکش کردن تایر مثلا توی هر کتابچه بگردی چیزی در موردش نوشته؟؟!! من که تو کتابچه پراید هیچی در موردش ننوشته و نگفته اگه تایر سایز خودش خیلی گرون بود و گیر نیومد چیکار کنیم؟؟!!

یا مثلا وقتی موتور و گیربکس اوضاعش خرابه و وسیله درست حسابی گیر نمیاد چی کار باید کرد؟؟؟!!
    والله راستیاتش اگه قرار باشه آدم فقط از روی منوحال بخواد به ماشینش حال بده اوضاعش خرابه آخه اوضاع کلی خرابه دیگه!!
    بعد طرف مث خر تو گل گیر میکنه و هی زور میزنه که چکار کنه؟؟؟!!
    منوحالش بهش میگه برو فلان وسیله از فلان شرکت با فلان مارک بگیر بیار بده واست سوار کنن و اینجوری اونجوری هم تنظیم شه!!
    بعد که گیر نیاورد باید بشینه همیجوری هی ماشین خرابش نگاه کنه و هی اون منووحالش نیگا کنه تا معجزه شه و ماشینه خودبخودی درست شه...!!!
    درست هم که نیشه باید هی بزنه تو سرش که یا کاش کار فنی بلد میشدم اینقده به منوحالم نمیچسبیدم...!!!

آقا فیلم دیدم ملت تو بعضی کشورا که لوازم ماشین آمریکایی نبود میشستن از وسائله دیگه یدکی درست میکردن ماشینشون راه میافتاد !!
    بعد با خودم گفتم خب الانه که شما و آقا محمد جواد و آقا kcnc کسای دیگه که دیدم همین کار میکنن یا وسیله درست میکنن یا تعمیر میکنن یا از یه ماشین دیگه اینور اونورش میکنن میگذارن رو ماشین خودشون و کار هم میده!!!
    خب این خودش کلی استادی میخواد الکی که نیست هر بچه مدرسه ای یه 5 کیلو کتاب کاغذ بزنه زیر بغلش راه بیافته بره تو ماشین قراضه ها هی اینور اونورشون کنه بگه من اوستام ماشین قراضه درست میکنم منو حالم از یو اس آ آمریکن اوستا جنرال موتوری اومده!!!
    اگه اونا که تو آمریکا با منوحال ماشین درست میکنن جا شماها بودن اصن نیتونستن ماشین روشن کنن چه برسه به تعمیر کردنشون...!!

نمونشم دیدم که فقط حرف و حرف و حرف ولی از کار درست حسابی کردن هیچ خبری نیس که نیست.....!!!
    نمیدونم والله شاید منو حرف دارن بجا منو حال!!

الانه با همین چیزا که شما اینجا نوشتی و بر بچه ها دیگه از ماشینای خودشون نشوتن من کلی چیز یاد گرفتم برم مثلا بیوک و نوا کاپریس و..ببینم خیلی از چیزاش دستم میاد که اوضاعش چطوریه البته بگما به پا شما استادا نمیرسم و حالا حالاها باس شگردی کنم و همینم خیلی عالیه که آدم شاگرد استادهای بامرامی مثل شماها باشه

17. 5 کاربر از BJN_CAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چاکرم اقا کامارو

حرفای شما همیشه توی واقعیت دیدم که چقدر درست در میاد الانه همین داستان روکش کردن تایر مثلا توی هر کتابچه بگردی چیزی در موردش نوشته؟؟!! من که تو کتابچه پراید هیچی در موردش ننوشته و نگفته اگه تایر سایز خودش خیلی گرون بود و گیر نیومد چیکار کنیم؟؟!!

یا مثلا وقتی موتور و گیربکس اوضاعش خرابه و وسیله درست حسابی گیر نمیاد چی کار باید کرد؟؟؟!!
    والله راستیاتش اگه قرار باشه آدم فقط از روی منوحال بخواد به ماشینش حال بده اوضاعش خرابه آخه اوضاع کلی خرابه دیگه!!
    بعد طرف مث خر تو گل گیر میکنه و هی زور میزنه که چکار کنه؟؟؟!!
    منوحالش بهش میگه برو فلان وسیله از فلان شرکت با فلان مارک بگیر بیار بده واست سوار کنن و اینجوری اونجوری هم تنظیم شه!!
    بعد که گیر نیاورد باید بشینه همیجوری هی ماشین خرابش نگاه کنه و هی اون منووحالش نیگا کنه تا معجزه شه و ماشینه خودبخودی درست شه...!!!
    درست هم که نیشه باید هی بزنه تو سرش که یا کاش کار فنی بلد میشدم اینقده به منوحالم نمیچسبیدم...!!!

آقا فیلم دیدم ملت تو بعضی کشورا که لوازم ماشین آمریکایی نبود میشستن از وسائله دیگه یدکی درست میکردن ماشینشون راه میافتاد !!
    بعد با خودم گفتم خب الانه که شما و آقا محمد جواد و آقا kcnc کسای دیگه که دیدم همین کار میکنن یا وسیله درست میکنن یا تعمیر میکنن یا از یه ماشین دیگه اینور اونورش میکنن میگذارن رو ماشین خودشون و کار هم میده!!!
    خب این خودش کلی استادی میخواد الکی که نیست هر بچه مدرسه ای یه 5 کیلو کتاب کاغذ بزنه زیر بغلش راه بیافته بره تو ماشین قراضه ها هی اینور اونورشون کنه بگه من اوستام ماشین قراضه درست میکنم منو حالم از یو اس آ آمریکن اوستا جنرال موتوری اومده!!!
    اگه اونا که تو آمریکا با منوحال ماشین درست میکنن جا شماها بودن اصن نیتونستن ماشین روشن کنن چه برسه به تعمیر کردنشون...!!

نمونشم دیدم که فقط حرف و حرف و حرف ولی از کار درست حسابی کردن هیچ خبری نیس که نیست.....!!!
    نمیدونم والله شاید منو حرف دارن بجا منو حال!!

الانه با همین چیزا که شما اینجا نوشتی و بر بچه ها دیگه از ماشینای خودشون نشوتن من کلی چیز یاد گرفتم برم مثلا بیوک و نوا کاپریس و..ببینم خیلی از چیزاش دستم میاد که اوضاعش چطوریه البته بگما به پا شما استادا نمیرسم و حالا حالاها باس شگردی کنم و همینم خیلی عالیه که آدم شاگرد استادهای بامرامی مثل شماها باشه
    سلام خدمت استاد گلم اقا بیژن
    واقعا حیرت میکنم از این همه مطالبی که مینویسید مثلا
    فرمودید= والله راستیاتش اگه قرار باشه آدم فقط از روی منوحال بخواد به ماشینش حال بده اوضاعش خرابه آخه اوضاع کلی خرابه دیگه ------
    شاید شما درست میگید ----سوال داریم =

اقا بیژن بگید این قطعه چیست و چه عملکردی داره و نحوه تست و ایرادات کاملا توضیح بدید تا از تجربه های شما همه استفاده کنیم

19. این کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •