تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1070 از 1126 اولاول ... 705709701020106010661067106810691070107110721073107410801120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,691 به 10,700 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    یک سوال فوری :

من فیزیک 2 رو پاس نکردم و 10 نفر صف انتظار شده. 2 کلاس 40 نفری بود که همه اش پر شده الان در معادلات و ریاضی 2 و ........نمی تونم بردارم و همه به خاطر فیزیک 2 هست.
    دانشگاه رفتم .مسئول آموزش نیست .بقیه هم می گند :
    به ما ربطی نداره .چی کار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    یک سوال فوری :

من فیزیک 2 رو پاس نکردم و 10 نفر صف انتظار شده. 2 کلاس 40 نفری بود که همه اش پر شده الان در معادلات و ریاضی 2 و ........نمی تونم بردارم و همه به خاطر فیزیک 2 هست.
    دانشگاه رفتم .مسئول آموزش نیست .بقیه هم می گند :
    به ما ربطی نداره .چی کار کنم؟
    درست شد. مسئول آموزش گفت تا فردا درست می کنیم

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بچه ها با توجه به اينكه زمان شروع فرآيند انتخاب واحد نيمسال مهر از تاريخ 11/06/93 لغايت 20/06/93 هست و ثبت نام پذیرش بدون آزمون از 1 تا 5 مهر هست پس این دانشجوهای جدید کی باید انتخاب واحد کنن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان این ورزش 1 چی هست که جدیدا اضافه شده؟ الان من که تربیت بدنی 1 و 2 رو پاس کردم این رو هم باید بردارم؟

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام بچه ها با توجه به اينكه زمان شروع فرآيند انتخاب واحد نيمسال مهر از تاريخ 11/06/93 لغايت 20/06/93 هست و ثبت نام پذیرش بدون آزمون از 1 تا 5 مهر هست پس این دانشجوهای جدید کی باید انتخاب واحد کنن؟
    زمان انتخاب واحد پذیرفته شدگان کارشناسی کنکور سراسری 93 و قبول شدگان بدون آزمون پیام نور هنوز اعلام نشده است ولی احتمالا از 1 مهر باشد

6. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دوستان این ورزش 1 چی هست که جدیدا اضافه شده؟ الان من که تربیت بدنی 1 و 2 رو پاس کردم این رو هم باید بردارم؟

1- عنوان درس تربیت بدنی 1 به تربیت بدنی تغییر یافت . همچنین برای دانشجویانی که مشکل پزشکی دارند و قادر به انجام آزمون عملی ورزشی نمی باشند این واحد درسی با عنوان تربیت بدنی ویژه برای این دسته از دانشجویان در سیستم جامع گلستان قابل اخذ است .

2- عنوان درس تربیت بدنی 2 به ورزش 1 تغییر یافت. همچنین برای دانشجویانی که مشکل پزشکی دارند و قادر به انجام آزمون عملی ورزشی نمی باشند این واحد درسی با عنوان ورزش ویژه 1 برای این دسته از دانشجویان در سیستم جامع گلستان قابل اخذ است .

8. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

آقا این سامانه سهبا برای شما باز میشه ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

1- عنوان درس تربیت بدنی 1 به تربیت بدنی تغییر یافت . همچنین برای دانشجویانی که مشکل پزشکی دارند و قادر به انجام آزمون عملی ورزشی نمی باشند این واحد درسی با عنوان تربیت بدنی ویژه برای این دسته از دانشجویان در سیستم جامع گلستان قابل اخذ است .

2- عنوان درس تربیت بدنی 2 به ورزش 1 تغییر یافت. همچنین برای دانشجویانی که مشکل پزشکی دارند و قادر به انجام آزمون عملی ورزشی نمی باشند این واحد درسی با عنوان ورزش ویژه 1 برای این دسته از دانشجویان در سیستم جامع گلستان قابل اخذ است .
    درسته مورد مشابهی رو جای دیگه هم خونده بودم، مثل اینکه ورزش 3 هم اضافه شده ولی اختیاریه! اما سوال اینجاست برای من که تربیت بدنی 1 و 2 رو پاس کردم دوباره چرا سیستم گلستان اجازه انتخاب ورزش 1 رو میده بدون هیچ خطایی؟ یعنی این هم جز واحدهایی هست که باید پاس کنم؟

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : مهلت ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۴-۹۳ دانشگاه پیام نور برای تمامی دانشجویان تمدید شد.

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : مهلت ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول 94-93 دانشگاه پیام نور برای تمامی دانشجویان دانشگاه پیام نور تمدید شد

مهلت ثبت نام و انتخاب واحد طبق اعلام سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور تا 24 شهریور ماه 1393 ادامه خواهد داشت.

پیش از این نیز انتخاب واحد دانشجویان تا تاریخ 20 شهریور ماه اعلام شده بود که به دلیلی مشکلات بسیار زیادی که دانشجویان برای پرداخت شهریه ثابت و انتخاب واحد داشتند این زمان تا تاریخ 24 شهریور ماه 1393 تمدید گردید.

نکته 1 -
    دانشجویان عزیز دقت داشته باشید : در حذف و اضافه نیز امکان انتخاب واحد بدون محدودیت امکانپذیر می باشد. پس اگر انتخاب واحد نکردید ، در زمان حذف و اضافه می توانید انتخاب واحد نمایید.

نکته 3 - زمان ثبت نام و انتخاب واحد و همچنین نحوه و چگونگی ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی آزمون سراسری و بدون آزمون سال 93 و آزمون ارشد سراسری و فراگیر ورودی مهرماه 93 به زودی از طریق همین سایت اعلام و اطلاع رسانی خواهد شد. زمان ثبت نام و انتخاب واحد این افراد در تاریخ دیگری می باشد.

نکته 4 - تاریخ حذف و اضافه نیمسال اول 94-93 دانشگاه پیام نور براساس تقویم آموزشی دانشگاه پیام نور از 13 مهرماه آغاز و تا 20 مهرماه 93 ادامه خواهد داشت.

قبل از ارسال هر گونه نظر ، به لینک های زیر مراجعه کنید و مطالب رو با دقت مطالعه فرمایید.

سوالات تکراری بدون پاسخ حذف می شوند.

در همین زمینه بخوانید:

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام بچه ها بنده 3 سال پیش که تو رشته نرم افزار وارد پیام نور شدم تو لیست ارائه دروس نرم افزار تعداد واحدی که برای کارشناسی باید پاس میکردم را نوشته بود 142 واحد الان که لیست ارائه دروس سال 93-94 را میبینم نوشته 138 واحد و کمتر شده دوستانیکه اطلاع دارن لطفا بفرمایید ملاک برای فارغ التحصیلی من لیست ارائه دروس سال ورود هست یا آخرین لیست ارائه دروسی که تو سال فارغ التحصیلی ارائه میشه هست؟
    اگه ملاک آخرین ارائه دروس ارائه شده هست پس اون واحد هایی که تو لیست جدید حذف شده ولی طبق ارائه دروس قبلی ما پاس چی میشه آیا اون پاس شده های هم به کل واحدها اضافه میشه و جزو 138 تای جدید حساب میشه یا کلا به فنا رفته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •