و همچنان داغان به سر میبرم
مرکز شهید عاطف
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام به همگی
دوستان وضعیت اونقدرام که می گید بد نیست!
در جواب دوستمون که گفتن دیگه گذشت روزی که میشد به اینترنت 2 مگ شبی 6 گیگ دانلود کرد باید بگم که هنوز میشه اینکارو کرد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا نوسان داره. من دیشب وضعیتم خیلی عالی بود و از ساعت 1 تا 9 حدود 12.5 گیگ دانلود کردم ! که برای خودش یک رکوردی میتونه محسوب بشه ! ، ولی 2 شب پیش 6 گیگ دانلود کردم.
منم 2 مگ دارم ولی جدیدا بدجوری بگیر نگیر داره. بعضا زیر 3 گیگ در شب هم میره. به طور کلی 2-3 هفته ای هست که نسبت به قبلش بدتر شده. تو عید خیلی خوب بود![]()
دوستان من میخوام اسیاتک بگیرم! بنظرتون بهترین سرویس برای دانلود شبانه کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
مرکز سعادتمند کماکان دایالآپ وصلیم! پشتیبانی هم اصلاً ارزشی قائل نیست برای پول و وقتی که داره از ما میره.![]()
دوستان نزدیک میشیم به روز رحیم خالقیگوگل و https رو ترکوندن کلا؟ خیلی ناجوره... خیر سرم هفته ی آینده کنفرانس دارم، میخوام سرچ کنم هیچی نمیاد. بدبختی گرفتار شدیم
![]()
مرکز سعادتند همچنان دایل آپ و ملی البته فقط آسیاتک
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Last edited by amirbrad; 04-05-2013 at 19:11.
خراب بشه سعادتمند که از بعد عید دیگه اون 2مگ قبل عید نبود !!!! الانم که یاد دایال اپ و خاطرات گندش میفته ادم ... به پشتیبانی چرا زنگ میزنید یه عده اوسکل اونجا نشستن هیچ کاری بلد نیستن فقط پول بگیرن !!! این حجم هایی که از ما مونده و به خاطر سرعت نابودگر نشد که مصرف بشه هوتــــــــــــــــــــــ ــوتو رفت تو جیبشوناینجوری باشه واسه تمدید بعدی یه سرویس 512 ای چیزی میگیرم که تا بعد خرداد ... dafuq
دوستان من اولین ماه هست می خوام تمدید کنم اسیا رو، الان اومدم مینو یسه
تفاوت روز محاسبه شده تا انتهاي ماه: 10از تاريخ:1392/2/21
این الان یعنی چی؟ نامحدود ۵۱۲ دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)