شما اگه یه سر به صفحات قبل بزنی میبینی که خیلی بحث ها راجع به دوربین های کامپکته
شما خودت مگه جواب نگرفتی؟
شما اگه یه سر به صفحات قبل بزنی میبینی که خیلی بحث ها راجع به دوربین های کامپکته
شما خودت مگه جواب نگرفتی؟
سلام
لطفا به این پست هم پاسخ دهید.
ممنون
بله انتخاب های بهتر هم هستش در صورت رضایت به تله کمتر ... لنز معروف و محبوب 18-105 رو که همگی آشنا هستند باهاش رو میشه خریداری کنید بجای 55-200 که یک تله زوم مید رنج هستش که نه تله مناسبی داره و نه واید . ولی 18-105 هم واید مناسب و هم تله کافی برای پرتره رو ارائه میکنه . قیمت هم همون حدود 300 و خرده ای .
در مورد جواب ندادن به سوال شما خوب شاید دوستان منجمله بنده اطلاعات دقیقی در مورد سوال شما نداشته باشیم . شما انتظار هر جوابی رو داری یا جوالب صحیح ؟ شخصا ترجیح میدم در مورد کامپکت ها که مدتی هستش اطلاعاتم رو بروز نمی کنم کمتر پاسخگو باشم که دوستان خدای نکرده به اشتباه نیفتند .
اما در کل برای شما سری SX کنن گزینه های مناسبی داره که میتونید اونها رو بررسی کنید .
شاد باشید .
سه نمونه عکس برای دوستانی که قصد خرید Canon 600D رو دارن امیدوارم در انتخاب دوستان تاثیر گذار باشه...
![]()
دوست خوبم از راهنمایی شما خیلی متشکرم .
انشالله که از خریدتون هم راضی باشید و مبارک باشه.
چون قصد دارم لنز nikon 18-200 بخرم میتونم لنز 18-105 که روی d90 هست رو برندارم. حدودا چقدر از قیمت دوربین کم میشه ؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
18-105 رو حدود 300-310 از شما می خرن چون لنز کیته. به نظر من 18-105 رو نگه دارین. لنز خوبیه و به جای 18-200 یه 70-200 هم بگیرید. فک کنم کیفیت بهتری هم نسبت به 18-200 داشته باشین. البته اینو بیشتر باید اساتید نظر بدن تا من ...
راستی اگه به فوکوس روی بدنه و سایر امکانات خاص d90 احتیاجی ندارین حتما به d5100 هم فکر کنین. دوربین خیلی خوب و با کیفیتیه. از همون سنسور عالی d7000 استفاده می کنه. خیلی جدیدتره. LCD چرخان داره و فیلم برداری خیلی خوبی هم داره. نویزش هم نسبت به D90 کمتره. در کل گزینه خیلی خوبیه. با فرض اینکه 950 بخرین لنز خودش رو 90 میدین به فرئشنده و 18-105 کیت رو 330 برمیدارین. می تونید با همون 18-105 یه مدت کار کنین تا بفهمین دقیقا چی براتون مناسبه و بعدا می تونید لنزهای مورد نیازتون رو بخرین ...
Last edited by lpix; 17-09-2011 at 07:35.
فرق این دو تا چیه؟sx210 دوربین خوبیه اما نه وقتی sx230 با همون قیمت هست
دوست خوبم از راهنمایی کامل و مفید شما خیلی سپاسگزارم .اتفاقا به دو موردی اشاره فرمودین که واسم خیلی مهمه 1- نویز کم 2- ال سی دی چرخان .البته فیلم برداریش واسم مهم نیست چون چند روز پیش با راهنمایی دوستان خوبی مثل شما به سونی xr-160 خریدم و فیلم بردای هم نداشته باشه ایرادی نداره . فقط 2 سوالی که واسم پیش اومده
1- تفاوت لنز کیت با لنزی که به صورت جدا می خریم چیه؟
2- تو این رنج قیمت معادلش چه دوربین و لنز کنن میتونم بردارم؟
مورد اخر : چون واسم واید بودن مهمه به نظر جنابعالی لنز 70-200 نیازم رو برطرف میکنه؟ (اصلا از لنز اطلاعاتی ندارم) با توجه به ضریب کراپ 1.5 نیکون حالت وایدش میشه 105 در مقابل 27 لنز 18-200
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و موفق باشید
سلام
بروبچ من این دوربین رو میخوام از دوستم بخرم نو نیست ولی خیلی تمیزه نظرتون چیه؟؟؟
این مدلشه
Canon Digital Camera, Model: PC1474
بعد قیمت روزشو کسی نداره؟
ایزوی 1600 در مقابل 3200
فیلم 720 پی در مقابل 1080 پی
صفحه نمایش با کیفیت بالاتر
داشتن GPS
بقیه مشخصاتشون تقریبا عین همه.اینجا هر دو رو تقریبا یه قیمت میدن در صورتی که 210 ارزونتر از 230 هست.
بیشتر فروشنده ها هم میگن که GPS مدل 230 کار نمیکنه(در صورتی که مشکلی نداره)و معمولا میگن 210 بهتره و رو 14 مگا پیکسلی بودن زووم میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)