سلام بچه ها من توی سایت اسپانیایی رفتم. بعد 1 پست دیدم تبلیغ این سایت . ببینید این چی کارست . به درد ما version 3.6 ها می خوره یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها من توی سایت اسپانیایی رفتم. بعد 1 پست دیدم تبلیغ این سایت . ببینید این چی کارست . به درد ما version 3.6 ها می خوره یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کارش اینه
![]()
نه رو firmware 3.55 اجرا میشه
بکاپ منیجرم داره...که میتونه بازیای psp , ps2 و ps1 اجرا کنه
کوچیکترین خبری در مورد هـک ps3 بیاد اول رو این سایتا میاد
ps3news.com
ps3hax.net
ps3-scenes.com
ps3crunche.net
با تشكر
حالا
آخرين اخبار از هك PS3 ورژن 3.56 به بالا چي هست ؟؟؟؟
با تشكر
اخرین خبرارو تو این دو تا پستی که ساجد گذاشته میتونی دنبال کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MH_FashisT; 27-10-2011 at 12:17.
و اما بمب خبری امروز:
همونطور که میدونید تو این چند روزه اخیر بهترین خبر هارو در مورد هکps3داشتیم و این سیر خبر های خوب هنوزم ادامه داره...ولی بهترین خبر که امروز منتشر شد وتوسطps3haxهم تایید شد این بود کهkeyهای همه ی کنسول ها با همه ی فریم ویر ها استخراج شده این کار توسط فردی به نامps3devwikiانجام شده و خبرای های درموردش امروز پخش شده.
جرقه این کار توسط دانگلjb2 زده شده که با استفاده از اون میتونستیم بازی های+3.6رو اجرا کنیم.
آموزش استخراج اینkeyها از بحث یه پست جداست و باید در یک تاپیک به طور مفصل توضیح داده بشه.منم دارم روش کار مکینم تا اطلاعات جدیدی پیدا کنم و تاپیک آموزشی رو بزنم براتون
دوستان الان چه pack های تو بازار برای ps3 slim هست؟
مثل pack metal gear یا ...؟
تو این پک ها چیا اضافی هست ؟ من شنیده بودم تو پک متال گیر یه هد ست 1.7 مخصوص بازی هست
بستگی به خوده بازی داره که چیا توش باشه,
مثلا اخرین باندلی هم که میخواد بیاد مربوط به unchartede 3 هست
که یه کنسول Playstation 3 320GB و یک نسخه از بازی
Uncharted 3: Drake’s Deception , یک ماه اشتراک رایگان سرویس PlayStation Plus هست
اقا خسته شدیم دیگه تا هفته ی دیگه هم که call of جدید میاد ps3 -- نشد بابا چه کار کنیم فکر کنم باید ps3 ببوسیم بزاریم کنار
نظرتون چی هست
سلام دوستان. من میخواهم la noire بازی کنم ولی مشکلم اینه که دیالوگ ها صدا ندارند!نسخه بازیم هم نیمدونم چی هست و از کجا باید بفهمم!روی هارد اینترنال اجرا میکنم.ولی صدا ندارم.کمک کنید!ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)