سلام.من اولین باری که رفتم سراغش خودش حرف زد و اشنا شد.بعد هم عکس قلب(خونه اش)روی نقشه اومد که توی بیابون بود.نوشته شده توسط علیرضا
سلام.من اولین باری که رفتم سراغش خودش حرف زد و اشنا شد.بعد هم عکس قلب(خونه اش)روی نقشه اومد که توی بیابون بود.نوشته شده توسط علیرضا
يه چيزي مي دونم اينكه آدم لاغر دوست داره نه زياد ماهيچه اي و هيكلي.نوشته شده توسط Diego
من هم لاغر كردم ولي وقتي ميرم پيشش ميگه:
You Have To Show Style Too Impress , Dude!
با سلام
آقا من تو یه مرحله از GTA5 موندم که پیغام زیر رو میده:
Recruit a coupie of grove street families gong members
اگه میشه این پیغام چی میگه و باید تو این مرحله چی کار کنم؟
با تشکر
يكي منو راهنمايي كنه چرا وقتي اين بازي رو نصب ميكنم همه آدمهاش سفيد و بصورت سايه هستن . چــــــــــــــــــــــرا ؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
منظورش اینه که اول باید دوتا از اعضای خانواده ی Groove street رو به خدمت بگیری تا بتونی به انجام ماموریت بپردازی.برای این کار روی صورت یکی از اعضا با کلیک راست نشانه برو و بعد دکمه G را فشار بده.برای نفر بعدی هم همین کار را بکن.نوشته شده توسط Marmoulak
یک توضیح در مورد دوست دخترها بدین وقتی سوار ماشین میشن و به رستوران می بریم بعد باید چیکار کنیم
اینجا بگو اگه بدونن جواب می دن:نوشته شده توسط Manager_66
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی سوار شدن باید به رستوران یا بار مورد علاقشون ببریشون و بعد یه دمو میاد که شما و طرف در کمال صمیمیت دارین از غذاتون لذت میبرید و وقتی از رستوران اومدید بیرون اونو برسونیدش خونش و دم در اون شما رو به صرف یک فنجان قهوهنوشته شده توسط zafaranchi
دعوت میکنه!
سلام.. مشکلی که من جدیدان با این بازی دارم اینه که تا شروع به بازی میکنم پی سی خاموش میکنه و یک صفحه آبی رنگ باز میشه که توش یک کدی هست که با چندتا 0 شروع میشه. فکر کنم مشکل hardware باشه. کسی میدونه مشکل از کجاست و چه باید کرد؟
مشکل شما سخت افزاری هست.ممکنه رم سیستم شما مشکل داشته باشه.و احتمال دوم این که cpu سیستم شما به علت خرابی سیستم خنک کننده یا خوب اتصال نداشتن سینک حرارتی با cpu به شدت داغ میکنه.بعد از چک کردن رم مطمئن شوید که سینک حرارتی با چسب حرارتی به cpu اتصال داشته باشد و همچنین از سلامت فن مطمئن بشید.نوشته شده توسط b-jay
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)