سلام.من ميخوام N70 بخرم.حالا ميخواستم بپرسم از كجا بدونم گوشي رو كه ميخرم اصله و واقعا ساخت همون كشوري هست كه رو ليبل نوشته؟
سلام.من ميخوام N70 بخرم.حالا ميخواستم بپرسم از كجا بدونم گوشي رو كه ميخرم اصله و واقعا ساخت همون كشوري هست كه رو ليبل نوشته؟
آخرین ورژن همینه که شما رو گوشیت داری
سلام
آنتي ويروسي كه تو رم فابريك گوشي هستش فقط يك بار نصب ميشه
من يه بار نصب كردم الان كه ميخوام دوباره نصب كنم نميشه اصلا نيست تو رم
كسي داره برام بزاره ممنون
اگه كسي ان 70 تازه خريده يه بك آپ بگيره از رم يه جا آپلود كنه همه استفاده كنند
بازم ممنون
عزیز توی تاپیک برنامه های در خواستی بگردی پیدا میکنی![]()
با سلام میخواستم بدونم که چطوری میشه از مموری 64 مگ گوشی بک آپ گرفت چون یه سری برنامه ها روی اون هست که وقتی مموری رو عوض میکنی از بین میرن اصلا نرم افزاری هست که از مموری کارت گوشی بک آپ بگیره؟![]()
عزیز دل با نرم افزارpcsuite که تو جعبه ی موبایل هم هست بعد از نصب و وصل شدن به گوشی با انتخاب گزینه ی back up میتونی از حافظه خود گوشی و یا حافظه ی جانبی back up بگیری موفق باشی![]()
با رم ريدر بايد بك آپ بگيري
گرفتي بزار تو سايت همه استفاده كنند
د م ن ت گ ر م
[QUOTE=m-s-rayaneh;1542530]با رم ريدر بايد بك آپ بگيري
گرفتي بزار تو سايت همه استفاده كنند
د م ن ت گ ر م[/QUOTE
البته ولی با nokia pc suite میتونی معین کنی که از حافظه جانبی یا داخلی یا از هر دو back up بگیره![]()
سلام دوست عزیز من منم
مطمعنی گوشیت را درست ری ست کردی؟ من طرز درستش رو برایت می نویسم:
اول سه دکمه سبز،ستاره و 3 را نگه دار بعد دکمه پاور(دکمه ای که گوشی را روشن می کند) بزن بعد گوشی مثل حالت عادی بالا می آید تا اینکه به یک صفحه می رسی که چند تا اسم شهر توش نوشته (اگر این طور نبود یعنی به این صفحه نرسید، بدون دکمه ها را بد گرفتی. دو باره این کار را بکن) آزبین آنها تهران را به این صورت پیداکن: خود پایین صفحه آماده سرچ است . متن te را تایپ کن . دوتا شهر میاد که یکیش تهران است آنرا انتخاب کن. بعد تاریخ و بعد ساعت را تنظیم کن ، گوشی تو از اول مثل کارخانه شده
آی دی من :saeid_kh1369 ایمیل من: saeid_kh1369
می تونی آی دی من رو اد کنی بعد هرچی سوال در باره برنامه ها داشتی بپرسی یا درباره گوشیت(ان70)
آقا يكي ميتونه بگه كه الان قيمت n70 چنده؟ من پرسيدم بهم گفتن 2600000 ريال چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)