Gilopa جون من خودم همش آپدیتش می کنم هم خودشو خم دیتابیسشو هیچ چیش نشدی هنوز جلوی هم AntiSpam و هم AntiSpyware نوشته registred !![]()
Gilopa جون من خودم همش آپدیتش می کنم هم خودشو خم دیتابیسشو هیچ چیش نشدی هنوز جلوی هم AntiSpam و هم AntiSpyware نوشته registred !![]()
مهدی جان سلاممهدی بست نوشته :
سلام
من antivirus kit رو دانلود و نصب كردم. خيلي خوشم اومد. سرعت رو هم كم نكرد (البته روي سيستم خونه نصب كردم و خيلي فرصت نكردم تست كنم). فكر مي كنم اگه كرك بشه انتخاب قطعي من بشه. البته متاسفانه نسخه تريالش قابل آپديت نيست. يعني تا رجيستر نشه نمي شه آپديتش كرد
آقا ما هم میدونیم که آنتی ویروس توپیه و اگه کرک بشه انتخاب قطعی من نیز هست یعنی آنتی ویروسی که تا حالا براش کرکی ساخته نشده باشه باید آنتی ویروس خوبی باشه
بعدشم این آنتی ویروس دابل انجین هست و از بهترین تکنولوژی برا محافظت استفاده میکنه اصلا هر چی آلمان ها تولید کنند واقعا تک تکه نظرت چیه ؟
دوست من ظاهرا دانلود و نصبش کردی یه دو تا برنامه بود دوستان معرفی کردند برا برگردوندن تاریخ برنامه های تریال
اولیش Trial reset [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومیش Date Cracker 2000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم من یه چند تا یوزر و پسورد برا آپدیتش گیر آوردم یه تست بزن شاید جواب داد
user:6lrubpolan pass:31n179
Login: 1AGWDS Pass: 9PZY4Y
user:6lrubpolan pass:31n179
User: Reimer2656 PW: F41683نوشته شده توسط Masoud.ebi
اینم امتحان کن
در ضمنمن اینو به عنوان patch پیدا کردم نمیدونم درسته یا نه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم کار کنه ...
با تشکر![]()
Last edited by unknow; 23-09-2005 at 15:04.
یه چیز دیگه این AntiVirenKit رو قبلا گفته بودم از Engine دو آنتی ویروس قوی کاسپرسکی و بیت دیفندر استفاده می کنه!
یه چیزه دیگه هم اینکه وقتی توی Real-Time Protection ویروس پیدا کرد مینویسه که از موتور کاسپرسکی پیدا کرده یا بیت !
راستی soda جون 2006 هم اومده برو تو کارش!
دوستان از سایت جدید کاسپرسکی دیدن فرمایید:
Kaspersky.com
![]()
دوستان تا بحال به قسمت Extra Database Options سایت کسپرسکای توجه کردینتو این قسمت فایل هایی برای آپدیت هستش که فکر میکنم تو آپدیت خود آنتی ویروس وجود نداره *البته مطمئن نیستم* .
این دیتا بیس رو خود سایت به کاربران حرفه ای و با تجربه توصیه کرده و به کاربران معمولی توصیه نکرده.
همچنین دیتا بیسی برای تثبیت ویروس Win95.CIh .
![]()
ناش شناخته جون این گزینه رو که گفتی منم میخوام یکی برام رووووووووووشنش کنه کسی نی!؟
کدوم گزینه؟
چیشو روشن کنه؟
همین Extra Database Option رو دیگه نا شناخته جون![]()
sasan.k جان کاسپر بصورت زمانی خودش کامپیوتر رو اسکن میکنه --اگه بخوام این حالت cancel بشه چیکار کنم
چون وسط یه برنامه میبینم که خودش داره اسکن میکنه و سرعتم رو پایین میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)