تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 170 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1693

نام تاپيک: Alan Wake

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درست برعکس شما من هم GTA IV هم DLC هاش رو تو PC هم دیدم اونم رو maximum تنظیمات
    اصلا قابل قیاس نیست بس که فاجعه Port شدن جفتشون
    چشم شما عادت داره همه چیز رو روی PC نجس ، گند و روی کنسول مقدس ، عالی ببینه.
    از PC متنفرید، چرا روی می آرید به دروغ گفتن.
    من خودم دارم GTA IV و DLC هاش رو روی آخرین تنظیمات و در رزولویشن 1080p بازی می کنم. تصویر خیلی sharp تره و وضوحش بالاتره. میزان Blur و محو بودن بافت ها هم بسیار کمتره.

قبلا هم از gamespot نقل قول کرده بودم، بازم نقل قول می کنم :

gamespot بازی GTA IV رو در هر سه پلتفرم مقایسه کرده و گقته :

Even with all the problems, GTAIV looks better on the PC by a wide margin.
    منبع:

http://www.gamespot.com/features/6202552/p-4.html
    من هم قبول دارم، Port می تونست بهتر از این باشه،اشکالاتی داشت که با پچ ها برطرف شدند، اشکالاتی هم همچنان باقی ایه. اما در حدی بد نیست که بهش بگیم فاجعه.
    فاجعه اینه که برای یه مسئله ی بی ارزش ، آدم بیاد و دروغ بگه.
    Last edited by Yi Yi; 24-05-2010 at 16:39.

2. 10 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

این نظر شخصیه منه:

نکات مثبت:

اتمسفر عالی
    موضوع عالی
    روایت داستان عالی
    گرافیک شب عالی و گرافیک روز خیلی خوب
    مبارزات سرگرم کننده

نکات منفی:

خسته کننده شدن مبازرات و گیم پلی بعد از مدتی و بشدت در بعضی اپیزودها
    انیمیشن و موشن کپچر ضعیف شخصیتها

حالا تصمیم با خودته......... .ولی برای روی آوردن به x360 دلایل بسیاری هست از جمله gears (که خودش دلیله) fifaهای خوشمزه ..halo و خیلی از بازیهای دیگه
    مراد جان موسیقی و صدا گذاری رو یادت رفت

جالب اینجاست که در مورد Motion capture هم تو همون movie که لینکش رو گذاشتم remedy کلی تبلیغ هم کرده بود که از نسخه های پیشرفته ترش استفاده کرده بوده

بازی ها هم زیاده که بعضی ها رو اشاره کردی که خوب نمیخوام ادامش بدم چون به این تاپیک کاری نداره

راستی این بازی فقط یک پایان داره ؟

4. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظرم باید تفکیک انجمن ها سریعا انجام بهش مخصوصا که داریم به تابستون نزدیک میشیم و طبعا تاپیک ها شلوغ تر میشه

ps3

360

pc

نشه من فعالیتمو قطع می کنم میرم بازیسنتر که الانم دارم روز به روز اونجا پر رنگ تر میشم
    Last edited by m_kasaeei; 24-05-2010 at 17:13.

6. این کاربر از m_kasaeei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من خودم دارم GTA IV و DLC هاش رو روی آخرین تنظیمات و در رزولویشن 1080p بازی می کنم. تصویر خیلی sharp تره و وضوحش بالاتره. میزان Blur و محو بودن بافت ها هم بسیار کمتره.

منبع:

من هم قبول دارم، Port می تونست بهتر از این باشه،اشکالاتی داشت که با پچ ها برطرف شدند، اشکالاتی هم همچنان باقی ایه. اما در حدی بد نیست که بهش بگیم فاجعه.
    منم به خاطذ GTA اونم dlc هاش xbox خریدم اما واقعا کیفیتش پایینه همه چیز دون دونه !!draw distanse در حد 0 هست اول فکر کردم مشکل از مانیتورمه اما دوستام گفتن نه مشکل از بازیه !!! اینجا تاپیک بازی فوق العاده الان ویک هسن بهتره ادامه ندیم

8. این کاربر از hamhami_333 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منبع:

حرف منطقی جواب نداره
    اگه راست میگید این پستو جواب بدین و یه دلیل و مدرک بیارید که اشتباه هستش.
    من صد در صد قبول دارم که بعضی ها قصد تخریب یه چیزی رو دارن. یعنی اگه بخواید می تونم حداقل 10 تا پستو نشون بدم که اینو ثابت می کنه.
    به نظرم باید تفکیک انجمن ها سریعا انجام بهش مخصوصا که داریم به تابستون نزدیک میشیم و طبعا تاپیک ها شلوغ تر میشه

ps3

360

pc

نشه من فعالیتمو قطع می کنم میرم بازیسنتر که الانم دارم روز به روز اونجا پر رنگ تر میشم
    آره منم موافقم.
    ولی به نظرم یه گروه هم درست کنید به نام دشمنان سرسخت پی سی بعدش اون جا هر چیزی می خواید بگید اونجوری قشنگ می تونید خودتون رو راحت کنید
    من هنوز آلن ویک رو بازی نکردم ولی مطمئنا یکی از بهترین بازی های انحصاری و یه شاهکار هستش. بی صبرانه منتظر بازی کردن اون هستم.
    ولی این دلیل نمیشه که هر پستی بی ربطی داده بشه. نه اون کسی که اومد در مورد پی سی و برعلیه کنسول یه چیزای نا مربوط گفت کار درستی کرد نه کسانی که اومدن برعلیه پی سی با یه سری مدارکی که از خودشون دراوردن کاری درستی کردن.
    Last edited by vahidgame; 24-05-2010 at 22:05.

10. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد جان موسیقی و صدا گذاری رو یادت رفت

جالب اینجاست که در مورد Motion capture هم تو همون movie که لینکش رو گذاشتم remedy کلی تبلیغ هم کرده بود که از نسخه های پیشرفته ترش استفاده کرده بوده

بازی ها هم زیاده که بعضی ها رو اشاره کردی که خوب نمیخوام ادامش بدم چون به این تاپیک کاری نداره

راستی این بازی فقط یک پایان داره ؟

راست میگی پدرام جان موسیقی و صداگذاری هم عالی بود........ .

فقط یک پایان داره.....البته خوب که یک پایان داره چون موضوع یکم پیچیدس در نتیجه چند تا پایان پیچیدگی شو بیش از پیش میکرد.

حرف منطقی جواب نداره
    اگه راست میگید این پستو جواب بدین و یه دلیل و مدرک بیارید که اشتباه هستش.
    من صد در صد قبول دارم که بعضی ها قصد تخریب یه چیزی رو دارن. یعنی اگه بخواید می تونم حداقل 10 تا پستو نشون بدم که اینو ثابت می کنه.

آره منم موافقم.
    ولی به نظرم یه گروه هم درست کنید به نام دشمنان سرسخت پی سی بعدش اون جا هر چیزی می خواید بگید اونجوری قشنگ می تونید خودتون رو راحت کنید
    من هنوز آلن ویک رو بازی نکردم ولی مطمئنا یکی از بهترین بازی های انحصاری و یه شاهکار هستش. بی صبرانه منتظر بازی کردن اون هستم.
    ولی این دلیل نمیشه که هر پستی بی ربطی داده بشه. نه اون کسی که اومد در مورد پی سی و برعلیه کنسول یه چیزای نا مربوط گفت کار درستی کرد نه کسانی که اومدن برعلیه پی سی با یه سری مدارکی که از خودشون دراوردن کاری درستی کردن.
    به نظرم اونایی که از یه پست تشکر می کنن دقت کنن که چه پستی هستش چون حتما اونو قبول دارن پس معلوم میشه که اونا هم باید به اطلاعات خودشون اضافه کنن

اولا در مورد "تشکر کردن"...تشکر کردن به این معنی نیست که حتما باید حرف یکی رو تایید کنی و ازش تشکر کنی ...من از اکثر پستا تو کل این فروم تشکر می کنم و فقط از پستای بعضی از افراد(که خوشبختانه تو قسمت بازی نداریم)تشکر نمی کنم........... .

در نتیجه فقط خواستم بگم که تشکر به اون معنی که شما میگید نیست

در مورد gta هم خوب مشکل port زیاد داشت اینو نمیشه انکار کرد و حرف من هم توسط آقای "atheistboy" تایید شده.................. .ولی خوب مشگل گرافیکیشو ...قبول دارم pc بهتره ...ولی پورت کلی بد بود............ .خوب دیگه اساتید لطفا این بحث رو تموم کنید و به بازی برسید لطفا لطفا اطفا
    Last edited by halflife g; 24-05-2010 at 23:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamhami_333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عجب بازیه خوفی 2 3 صحنه از جام پریدم ما رفتیم اپیزود 3 من که شبا میترسم بازی کنم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واقعا این بازی اومده واسه پی سی؟ من چرا هرچی میگردم کسی نداره!!!!
    دوستان کجاها توصیه میکنن بگیرم؟ یا اگه مثلا شرکتی زده از چه شرکتی!؟
    بازی دقیقا چطور سبکی داره؟ میخوام ببینم تخیلی بیشتر هست یا نه!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

واقعا این بازی اومده واسه پی سی؟ من چرا هرچی میگردم کسی نداره!!!!
    دوستان کجاها توصیه میکنن بگیرم؟ یا اگه مثلا شرکتی زده از چه شرکتی!؟
    بازی دقیقا چطور سبکی داره؟ میخوام ببینم تخیلی بیشتر هست یا نه!
    از خوندن کدوم پست به این نتیجه رسیدید که بازی برای PC اومده؟

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم کاملا موافقم ترسی که بازی تاو ادم ایجاد میکنه واقعا در حد سکتست !!! اما راجع به برتری کنسول من یه جا خورد تو زوقم اونم تو بازیه GTA episod from liberty city که واقعا گرافیکش در کنسول 360 له بود و من خیلی حالم گرفته شد
    درست برعکس شما من هم GTA IV هم DLC هاش رو تو PC هم دیدم اونم رو maximum تنظیمات
    اصلا قابل قیاس نیست بس که فاجعه Port شدن جفتشون
    دوستان گرامي بازي چجورياست؟ميارزه موقع امتحانا بگيرم؟!
    دوستان كنسولي من خودم تازه 360 گرفتم ولي بايد بگم درسته كه كنسول خوبه ولي پي سي هم برا خودش عالمي داره ديگه!
    اینم از اون حرفا بود بحث نمیکنم بگزریم
    مطمنا از اون حرف ها بود
    منم بحث نمیکنم
    به قول خودت بگذریم
    پورت gta از کنسول به pc ضعیف بود و بازی مشکلات زیادی داشت....البته اکثرشون در پچ های بعدی که از طرف راک استار عرضه شد حل شدند ولی خوب مشکلات مشکلات عمیقی بودند(اگه حرف ما رو باور نمی کنی میتونی امتیازات سایتها و نقد اونها رو در باب مقایسه بخوونی)
    من شاید ، با اجازه ی شما به 360 روی بیارم.(البته "اعتقادات" قیلیمو حفظ می کنم!)

یکی از دلایلش هم همین آلن ویک هست.

میگم خدایی، اگه از دیدگاه یک طرفدار نگاه نکنیم، این بازی بازی قشنگیه؟
    و . . .

به به یهو از آلن ویک رفتن تو پچهای , پک الحاقی GTA دیگه خیلی جالب بود اینم ندیده بودیم که دیدیم !!!
    به اصطلاحpro gamer ها اگر وضعشون این باشه دیگه وای به حال سایرین ! می گم می خواین در مورد درایور کارت صدا هم یه صحبتی بکنین البته در مورد مشکل سرویس اینترنت lcd های سری 600 سامسونگ در ایران هم بحث می شد بد نبود ....

-------------------------------------------------------------------------------
    یه مطلب کوچولو بگیم که حداقل به بازی ربط داشته باشه ... یه قسمت از سرس کد بازی alan wake در pcmark vantage وجود داره که برای تست سیستم استفاده میشه ولی خوب هیچ چیزی رو تصویری نشون نمیده و محاسبات انجام میشه فقط ...

16. 3 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •