من که هر چی گشتم نتونسم کاری کنم برام درخواست بدین یا کمک کنید خودم درخواست رو بدم ادرسی چیزی
اینم فایل هستش Alicia_Keys-No_One-XviD-2007-DYNASTY
الان تا 80 دانلود شده
من که هر چی گشتم نتونسم کاری کنم برام درخواست بدین یا کمک کنید خودم درخواست رو بدم ادرسی چیزی
الان تا 80 دانلود شده
لینک تورنت رو بزارمن که هر چی گشتم نتونسم کاری کنم برام درخواست بدین یا کمک کنید خودم درخواست رو بدم ادرسی چیزی
الان تا 80 دانلود شده
با سلام.
من یه سری دعوتنامه Demonoid دارم اگه دوستان می خواند می تونند درخواست بدند در تایپکی که معرفی میشه.
سعی کنید شما هم دعوتنامه سایت های دیگه ر هم بزارید(بدید)اونوقت شما راحت می تونید دعوتنامه Demonoid به دستتون بیاد
اینم تایپک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو ظرف یک دقیقه با 40-50 شروع به دانلود می کنه ....پس یعنی لینکام خوب نیستند؟؟؟؟
در این صورت تنظیمات کامپیوتر ، ای اس پي و خود برنامه ی تورنت خوب هست و باهاشون نباید مشکلی داشته باشی مشکل از ترکر و فایل تورنتی هست که داری دانلود میکنی سعی کنین تورنتی رو دانلود کنین که سیدر و لیچر ( پيرز ) به اندازه کافی داشته باشه همینطور ترکرش درست حسابی باشهاینو ظرف یک دقیقه با 40-50 شروع به دانلود می کنه ....پس یعنی لینکام خوب نیستند؟؟؟؟
پيشنهاد میکنم برین تو سایت های خصوصی عضو شین دګه همه تو این تایپیک رجوع کردن به سایت های خصوصی که خیلی بی دردسر تر هستش
سلام دوستان من تازه با این برنامه آشنا شدم بیشتر صفحات تاپیک رم خوندم ولی مشکلم بر طرف نشد یکی هر کاری میکنم سرعت بیشتر 5 ، 6 Kb نمیشه . با opera که میگیرم سرعت 24 ،29 میرسه دوم اینکه این چراغ سبز بشو نیست.
راستی دوستان لطف کنن در مورد por , firewellو .... یه توضیح خفن بدن .
ممنون میشم از دوستانی که راهنمایی میکنند
کسی می تونه برام دعوت نامه demonoid بفرسته....؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی می تونه برام دعوت نامه demonoid یا supertorrents بفرسته....؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتین از چه برنامه ای استفاده میکنین ولی معلومه که تنظیمات مورد استفادش درست نیست اول از همه پورتتون رو چک کنید ببینید درست فوروارد شده یا نه بعدش چندتا صفحه پایین رو که لینک کردم رو مطالعه کنید و طیق اونا عمل کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل بشه در غیر اینصورت همینجا دوباره مطرح کنید تا راهنمایتون کننید دوستان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
samممنون من از برنامه utorrent استفاده می کنم .
منظورت از اینکه پورتم رو چک کنم چیه میشه کامل توضیح بدی شرمنده ت وایت قسمت ها من بی سوادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)