تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 827 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گازا، رابسون را جانشين اريكسون مي داند
    ----------------------------------------------------
    پل گاسكوين بازيكن اسبق تيم ملي انگليس اعتقاد دارد كه برايان رابسون مربي جوان وست بروم سرمربي آينده تيم ملي اين كشور خواهد بود.
    به عقيده گازا عملكرد رابسون در فصل گذشته با وست بروم بسيار مثبت بوده و در صورت اخراج اريكسون اين مربي جوان مي تواند بهترين جانشين براي او باشد.
    وي گفت: "برايان به خوبي در دنياي مربيگري رشد كرده و توانسته است به نام وست بروم رسميت ببخشد. مطمئن هستم كه او در فصل جديد نيز موفق عمل خواهد كرد. وي كاپيتان تيم ملي انگليس بوده و به خوبي مي تواند با ملي پوشان ارتباط قرار كند.
    من خود دوران خوبي زير نظر او در ميدلزبرو سپري كردم و اکنون اميدوارم كه در آينده جوانان ملي پوش نيز زير نظر او تجربه خوبي كسب كنند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فاولر اعتراف كرد
    -----------------------
    رابي فاولر بازيكن اسبق باشگاه ليورپول كه در حال حاضر عضو باشگاه منچسترسيتي انگليس است از ژرار هوليه مربي سابق مردان آنفيلد به خاطر برنامه ريزي و توطئه براي جدايي او از تيم مبحوبش در سال 2001 به شدت انتقاد كرد.
    وي گفت: "هوليه با سياست حيله گرانه خود باعث شد من علي رغم ميل باطني ليورپول را ترك کنم و در ابتدا به ليدز و سپس به منچسترسيتي ملحق شوم. بسيار خوشحالم كه در اين دو تيم مورد توجه هواداران قرار گرفتم. با اين حال اگر برنامه هوليه نبود بدون شك من اکنون در ليورپول حضور داشتم. البته مقصر اصلي اين داستان خود من هستم، زيرا با اشتباهاتي كه داشتم فضا را به هوليه دادم تا او دسيسه كند و مقدمات جدايي من را از ليورپول فراهم آورد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تراپاتوني: با مشكلات كنار آمده است
    ----------------------------------------
    اشتوتگارت در يك بازي نفس گير و با كمي خوش شانسي با نتيجه 4 بر 3 هوفن هايم را در چارچوب رقابت هاي جام حذفي آلمان شكست داد.
    جوواني تراپاتوني سرمربي اشتوتگارت پس از اين پيروزي گفت: "ما تاكنون در 3 بازي رسمي خود در دقايق ابتدايي گلي را پذيرا شده ايم كه اين مساله باعث عصبانيتم شده و قصد دارم هر چه سريع تر اين معضل را بر طرف كنم. مشكلاتي در تيم وجود دارد كه به خاطر عدم آمادگي تيم است، اما بايد با آن كنار آمد.
    احساس مي كنم بازيكنانم از تمرينات بدنسازي خسته هستند. ما به زمان بيشتري نياز داريم تا به شرايط ايده ال برسيم، اما همه اين مسائل باعث نمي شود كه امتيازات را از دست بدهيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مارله با ولفسبورگ بست
    --------------------------------
    استيو مارله مهاجم تيم ملي فرانسه و باشگاه فولام به عنوان يار آزاد رسماً به عضويت باشگاه ولفسبورگ آلمان در آمد.
    وي به همراه آلكس كه از تيم پرتغالي بنفيكا به ولفسبورگ ملحق شده است قرارداد رسمي را منعقد ساخت.
    توماس اشترونس مدير باشگاه ولفسبورگ ضمن ابراز خرسندي از حضور ماله و آلكس در فولكس واگن اشتاديون گفت: "استيو به خوبي فوتبال را مي داند زيرا يك ملي پوش است. او مهاجم سريعي است و به همراه آلكس مي تواند كمك زيادي به رشد ما بكند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كارلوس:
    رونالدو فقط يك ليگ ديگر فرصت دارد
    ------------------------------------------
    روبرتو كارلوس مدافع متعصب رئال مادريد ادعا مي کند رونالدو آبروي تيم ملي برزيل و دليل اعتبار رئال مادريد است.
    كارلوس گفت: "رونالدو در فصل گذشته چندان خوب كار نكرد و اضافه وزن، مثل هميشه او را از پاي درآورد! روني خيلي سختي كشيد و توانست دوباره به شرايط آرماني خود بازگردد و من اطمينان دارم كه بازهم در فوتبال حرفه اي جهان خواهد درخشيد.
    او فقط يك ليگ ديگر فرصت دارد و لاليگاي آينده براي او بسيار مهم است. متخصص تغذيه باشگاه نيز خيلي خوب با رونالدو كار كرده اند و او بايد خيلي از آنها متشكر باشد. پاتريسيا به نظر من بزرگترين متخصص تغذيه جهان است كه پرس در اختيار دارد. او مراقب همه ما است به خصوص رونالدو و من مطمئن هستم كه روني با شرايط ايده آلي كه در اختيار دارد خواهد درخشيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راسينگ به دنبال مدافع بوردو
    --------------------------------------
    مقامات باشگاه راسينگ سانتاندر در تلاش هستند، كوجيو آفانو مدافع پرتوان بوردوي فرانسه را به خدمت بگيرند.
    مسئولين باشگاه راسينگ سانتاندر به منظور تقويت خط دفاعي خود قصد دارند در آخرين روزها از فصل نقل و انتقالات دو مدافع خريداري كنند.
    هدف اصلي اين باشگاه پرهوادار شرق اسپانيا در اين روزهاي پاياني، كوجيو آفانو مدافع بوردو محسوب مي شود. وي تا يك سال ديگر با اين باشگاه فرانسوي قرارداد دارد. راسينگ سانتاندر به صورت همزمان تلاش مي كند، دالما را نيز راضي كند با دلالان اسپانيايي كنار بيايند و مبلغ قرارداد خود را كاهش دهند تا اين باشگاه بتواند راحت تر اين ستاره را خريداري

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روبينيو در بازي خداحافظي 2 گل زد
    --------------------------------------------
    رابسون ده سوزا ملقب به روبينيو در آخرين بازي خود در لباس سانتوس موفق شد، 2 گل به ثمر برساند.
    بيش از صد عكاس و خبرنگار از اروپا و آمريكاي جنوبي براي پوشش خبري آخرين بازي نارگيل سانتوس در ورزشگاه حاضر بودند.
    سانتوس در اين ديدار موفق شد با نتيجه 4 بر 3 فيگورنزه برزيل را شكست بدهد. صدها كودك و نوجوان برزيلي پس از اين ديدار گرد روبينيو حلقه زدند و استاديوم ويلابلميرو پر بود از پلاكاردهايي كه از روبينيو به خاطر زحماتش تشكر مي نمود. وي با بدرقه هم تيمي هاي خود 4 گوشه زمين چمن را بوسيد تا سنت خداحافظي از فوتبال برزيل را به جاي آورده باشد.
    روبينيو گفت: "خيلي خوشحالم با 2 گل از ويلابلميرو خداحافظي كردم و مردم برزيل از من راضي هستند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ورون: شب زيبايي بود
    ------------------------------
    خووان سباسين ورون زنندن گل پيروزي بخش اينتر در فينال سوپرجام ايتاليا اذعان مي كند، هرگز فكرش را هم نمي كرد در اين ديدار گلزني كند.
    هافبك آرژانتيني اينتر مي گويد: "بازي سختي بود و ما مقابل يك تيم خوب به برتري رسيديم، خيلي خوشحالم براي كسب اين جام در تورينو، خوابش را هم نمي ديدم در اين بازي گل بزنم. پيروزي ما برابر يوونتوس خيلي مهم بود و معتقدم شب زيبايي را سپري كرديم به طوري كه اين شب را هرگز ياد نخواهم برد. تيم فعلي اينتر فوق العاده است. ما در انتظار شروع فصل جديد رقابت هاي سري A روي جاده پيروزي قدم برمي داريم و هدف بعدي شكست شاختار دونتسك در سن سيرو خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ميليتو 8 ميليون يورو مي ارزد
    ------------------------------------
    باشگاه جنوا كه روزهاي خيلي سختي را سپري مي كند اعلام كرد، هر تيمي كه خواهان خريد ديه گو ميليتو است بايد 8 ميليون يورو پرداخت كند.
    مطبوعات ايتاليا نوشتند در اين هفته تكليف مهاجم آرژانتيني مشخص خواهد شد و از بين اينتر و ساراگوسا يك تيم موفق به خريد اين بازيكن مي شود.
    توتو اسپورت نوشت: "براي ميليتو پيشنهاد اسپانيايي ها خيلي بهتر است، اما مديران ساراگوسا به طور رسمي هيچ ملاقاتي را با جنوا بر سر خريد گلزن آرژانتيني نداشته اند، اما اينتري ها بارها با رئيس باشگاه جنوا ديدار كرده اند و اين مساله هم به علت نزديكي راه ميلان به جنوا است. توتو اسپورت از قول انريکو پرزيوزي رئيس باشگاه جنوا نوشت هر باشگاهي كه خواهان ديه گو ميليتو است با 8 ميليون يورو مي تواند وي را در اختيار بگيرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لبخند شيرين موراتي به منچيني
    -------------------------------------
    ماسيمو موراتي مالك اينتر بيش از همه حتي هواداران نراتزوري از پيروزي در فينال سوپرجام ايتاليا خوشحال است.
    موراتي در طول سال هاي گذشته انتقادات بسياري را پذيرفته بود و حتي خيال داشت تا اينتر را به فروش برساند، اما قهرماني در كوپا ايتاليا در ماه ژوئن با پيروزي مقابل رم و همچنين سوپر جام ايتاليا با پيروزي برابر يوونتوس وي را به آينده اميدوار كرده است.
    مالك اينتر در مصاحبه با کانال اسكاي اسپورتس گفت: "ايمان دارم ما سزاوار پيروزي بوديم. خوشحالم كه مي بينم خريدهاي جديد خيلي خوب بازي مي كنند و خوشحالي بيشتر براي منچيني زيرا او اين بازيكنان را انتخاب كرده است. همچنين بايد بگويم که آدريانو مهاجم بي نظيري براي اينتر است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •