اولا تو نه شما آقای لحن خوب,دوما دیدگاه هرکسو خودش بیان میکنه نه شخص دیگه سوما این یه سوال ساده بود که چطور اتحاد زنها بهتر از مردهاست حالا اگه یه حرفی زدی و جوابی نداری حداقل دیگه به کوچه علی چپ نزن اگه جوابت مهریست منم بهت گفتم قانونا عوض شده
شما با اون وضع مباحثه و قضاوتها لطفا درس آداب ارائه نده.. اون سوالم پرسیدم چون واقعا برام هیچ معنایی نداره با کسی بحث کنم که انگار بدون هیچ فهمی از دیدگاه طرف مقابلش و بدون اینکه اصلا بدونه چی رو میخواد نقد کنه فقط تایپ میکنه و آخرشم مدعی میشه جوابی نداری!
درباره زنها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نگاه به تاریخ فمینیسم بندازید که با اون لحن و طرز بحث مشخصه که نرفته اید حتی یه صفحه ویکی پدیا بخونید. دیگه دست کم ابتدایی ترین چیزها مثل حق تحصیل و یا حق رای رو که باید بدونید
در مورد مهریه نظر من روشنه. این چیزیه که داره صرفا بخاطر رسم بودن اجرا میشه و پایه عقلانی نداره. من پرسیدم چرا چنین چیزی هست، شما برمیگردی میگی قانونه؟! خیال میکنی وقتی جلوی برده داری ایستادند قانون نبود؟ ما در این بحث داریم قانون رو نقد میکنیم مگر شما چیزی بجز این فکر میکردید؟! تازه اینم که میگم رسم خودش زیر سواله چون اگه به مثلا ۱۰۰ سال پیش هم برید ۱۳۰۰ و چندتا که هیچ، حتی با ۱۰۰ سکه هم در بین مردم عادی اون هم به صورت عندالمطالبه مواجه نمیشید، کجا رسم این بوده؟... من سوالم رو تکرار میکنم، مهریه رو چطور از نظر عقلانی توجیه میکنید؟ چرا باید چنین چیزی باشه؟
شما چون همش تو ویکی پدیا هستی و اصلا از دنیای واقعی خبر نداری و حتی نمیدونی در بین جماعت مردها چی میگذره هی خودتو میزنی این ور اون ور و دست پیشو گرفتی پس نیفتی,برای من الان ثابت شد iq پایینی داری چون هرچی میگم متوجه نمیشی ,بازم تکرار میکنم البته نه برای تو که امیدی بهت نیست برای کسی که حداقل ذره ای درک داره,مهریه رسمه و همچنین قانون حالا پایه عقلی داره یا نه برو از همونی سوال کن که جهیزیه رو برای عروس گذاشته,این رسم حداقل از بیست سال پیش تا الان شدتش بیشتر شده,من هیچ موقع مهریه رو توجیه نمیکنم و نکردم تو چون چپکی میخونی بر عکس متوجه میشی ,همون فمنیسمی هم که ازش طرفداری میکنی رو برو تو جامعه ببیین,کجا حقوق زن و مرد تو ایران برابر شده,کجا زنها حق قانون گذاری برای بقیه رو داشتن و تعداد نمایندگان مجلس چند تاشون زن هستن؟چند تا رییس جمهور و وزیر زن در ایران بعد انقلاب وجود داشت؟توی شغلهای آزاد حقوق زن و مرد برابره؟خیلی از زنها در بخشهای خصوصی به خاطر حقوق دادن پایین تر استخدام میشن این کجاش فمنیسمه؟چند تا از شرکتها و کارخونه ها پرسنل مدیریتیه زن دارن؟به اینا میگن اتحاد؟ و یک عالمه سوال دیگه من هنوز متوجه نشدم اتحاد زنها چطور بهتره حتما تعداد بیشتر زنها در دانشگاه رو میگی بله اونا باید بیان تا جیب دانشگاه آزاد و امثالش پر بشه با خروجی و مدرک بدرد نخور ,داداش تو بیشتر تو جماعت زنها بودی تا مردها بخاطر همینه حتی در مورد شوخی مردها هم خبر نداری حالا دلیلشو نمیدونم شاید زن هستی میگی من مردم وگرنه دلیل نداره یک مرد اینطور از هم جنس خودش بدش بیاد
- - - Updated - - -
خودتو تو آینه نگا کن یکم![]()
برادر شما به شخصیت من چکار داری، جواب بحث رو بده. واقعا نمیتونی بدون اینکه دائم فقط درباره طرف مقابلت قضاوت و توهین کنی بحث کنی؟؟!
می پرسم برای صد سکه چه توجیه عقلانی داری همه جوابت اینه که این رسمه و قانونه؟! تنبیه بدنی کودک رسم نبوده؟ انواع خرافات رسم نبوده؟ برده داری یا اینکه زن حق رای دادن نداشت اینها قانون نبودند؟.. قانون نباید مورد اصلاح قرار بگیره؟
..وضع زن ها رو چه کسی مدعی شد که به برابری رسیدند؟ اما باید مقایسه بشه با وقتی که زن به هیچ وجه حتی حق تحصیل و کار در بیرون رو نداشت و قرار بود فقط کار منزل انجام بده و تازه تنبیه بدنیش هم یک چیز کاملا مرسوم بود. "رسم" بود!
شما تو زندگی مشترک چرا فقط صحبت مهریه رو داری اگه اینطور حساب کنی همه وجه های ازدواج همینطوریه چه مهریه چه جهیزیه همشون توجیه عقلانی نداره اصلا خود ازدواج هم توجیه عقلانی نداره خوب شما ازدواج نکن ولی این ربطی به اتحاد زنها نداره,اتفاقا در مقوله حق رای و کار زنها در بیرون بازم به نفع مردهاست چرا چون تحصیل کردن خانمها هزینه داره و این هزینه میره به جیب مردها همون شهریه ای که باید بدن و همچنین کار کردن زنها بازم به نفع مردهاست یا به نفع شوهرشونه یا صاحب کارشون چون از زنها میشه بیشتر کار کشید و کمتر حقوق داد ولی باز هم من هیچ اتحاد خاصی در زنها نمیبینم نمونش در ایران 40 ساله که زنها رو به استادیوم راه نمیدن ولی همین چند روز پیش راننده کامیونها با چند روز اعتصاب حق خودشون رو گرفتن دوست عزیز دنیا دنیای مردهاست اگر هم جایی به زنها آزادی میدن بازم به نفع خودشونه شما فکر میکنی تعداد طلاق ها بخاطر همین فمینیسم که میگی در ایران زیاد شده به نفع کیه؟غیر از قوه قضاییه؟تا حالا دادسرا رفتی؟من رفتم بیشترین پرونده ای که داره تو ایران میچرخه همین تو دادگاه خانوادست میدونی چه گردش عظیم مالی برای دولت به وجود میاره؟من نمیگم دولت اینکارو میکنه مردم طلاق بگیرن خیر ولی تو زمینه فمینیسم خودت هم باید فکر کنی آخرش نفعش به زن میرسه یا مرد همه چیز تو اینرنت نیست یکم تو دنیای واقعی سیر کن
همه جنبه های زندگی باید نقد بشه و عقلانی نیست که چیزی صرفا بخاطر رسم بودن انجام بگیره. جوامعی که پیشرفت میکنند مقابل این موارد علامت سوال قرار میدن؛ کافیه اوضاع فرهنگی اروپای پیش از رنسانس رو مطالعه کنید و بعد از اون. هر رسمی در زمانه خودش دارای نوعی کاراییست، با این وجود وقتی مطابق با جلو رفتن زمان و نیازهای دوران آپ تو دیت نشه فقط گرفتاری به بار میاره. مهریه یکی از این موارده که خواستم طرح کنم؛ شما زن رو عملا خریداری میکنید.. حالا در همین رسم یا قانون موارد متعدد دیگه هست که میتونه در میزگرد آقایان طرح. مثلا در نظر بگیرید شرایط بسیار مساله دار سربازی در ایران رو
نبود حق تحصیل، رشد علمی و حق رای، تنبیه بدنی،... زن رو اساسا انسانی "ناقص" دونستن؛ ترجیح میدادید این جنبش اصلا رخ نمیداد و با زن همونطور برخورد میشد که پیش از قرن بیستم برخورد میشد؟
برابری به نفع مردها هم هست چون میتونه با مبارزه با کلیشه های جنسی فشارهای غیرعقلانی که برای قرن ها روی دوش اونا قرار میگرفته رو کمتر کنه. سرویس دهنده زندگی حتما نباید مرد باشه و باهاش مثل دستگاه عابربانک رفتار کنند.. از طرفی یک جنبه شکوفایی هر انسانی اعم از زن و مرد در اینه که بطور نسبی از رشد شخصیتی و نوعی اتکا به نفس برخوردار بشه و نه دائم توسط دیگران (پدر، همسر و...) تامین بشه. بنظر من ایدئاله که افراد توسط همدیگه تامین نشن و هریک درجه ای از اتکا به نفس رو داشته باشند. البته زنی آزاده اون سبک زندگی رو "انتخاب" کنه و خودشم محتمل ضرر یا سودش باشه، اما این انتخاب برای مرد هم هست. و برعکس، پذیرفتن نقشهایی مثل مدیریت بیزنس ها و تامین گر بودن در خانواده هم نباید اختصاص به مرد داشته باشه و اگر زنی انتخابش این باشه باید بتونه استعدادهاش رو رشد بده
همه چیزها قایلیت نقد نداره همونطور که در اروپای 2018 هم بعد از طلاق همه چی قسمت میشه حتی اگه کاملا همه اموال مال مرد باشه خوب الان این خوبه که همه چیز رو نصف میکنن اونم تو اروپای یا آمریکا که اینقدر پیشرفته هستند؟در مهریه بیشتر مرد خریداری میشه چون پرداخت با مرده نه با زن پس ضررش بیشتر واسه مردهاست,شما میگید که زن ها باید حقوق برابر داشته باشن و همین الان هم در کشورهای پیشرفته دارن, نتیجش چی شده تونسته آمار جدایی رو پایین بیاره؟تونسته آمار بزهکاری رو پایین بیاره؟
یک. بر چه اساسی طرح میکنید تقسیم اموال پس از طلاق در جامعه غرب قابلیت نقد ندارد؟ دو. اینکه در مهریه بیشتر مرد مورد آسیب هست همون نکته مورد نظر من و اصلا دلیل ایجاد این بحث در جایی بنام میزگرد آقایان بود که با جبهه گیری شدیدالحن خود شما روبرو شد!..
سه. جواب پرسش پست قبلی من رو هنوز ندادید؛ آیا اوضاع پیشین رو واقعا ترجیح میدید؟ قضاوت ما نسبی است نه مطلق.. حالا دارید جدایی رو طرح میکنید که یه بحث گسترده ایست و چیزی مربوط به خود مدرنیته است و دیگه نه فقط فمینیسم. سبک زندگی تغییر کرده و معیارهای انسان امروز برای خوشبختی با انسان گذشته اصلا یکی نیست؛ در جای خودش هم مزایا و معایبش قابل نقد و بحثه. چهار. آیا معتقدید فهمینیسم روی آمار بزهکاری موثر نبوده یا آمار اون رو بالا برده؟ بر چه اساسی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)