سلام
برید تو سامانه نت سنج پلاس و روی نقشه ببینید تو منطقه شما کدوم شرکت بهتره البته محض احتیاط از همسایه ای کسی هم بپرسید ببینید کدوم شرکت اون حوالی ازش راضین
سلام
برید تو سامانه نت سنج پلاس و روی نقشه ببینید تو منطقه شما کدوم شرکت بهتره البته محض احتیاط از همسایه ای کسی هم بپرسید ببینید کدوم شرکت اون حوالی ازش راضین
برای این مقدار مصرف جشنواره ماندگار مخابرات یکساله با سرعت 8 مگ و حجم 480 گیگ 300 هزاز تومن مناسب است(اگر مطمئنید که مصرف ماهانهتان بیشتر از 40 گیگ نمی شود پس پرداخت بگیرید تا ماهانه روی قبض تلفن پرداخت کنید ولی اگر ممکن است بیشتر مصرف کنید پیش پرداخت بگیرید و همه مبلغ را اولش پرداخت کنید تا همه حجم را یکجا بتوانید استفاده کنید و آخر ماه حجم استفاده نشده نسوزد) یا جشنواره یکساله 700 گیگ صبانت با سرعت 8 مگ و قیمت 320 هزار تومن
حجمهای اعلام شده بینالملل هستند و 9 درصد مالیات به قیمتهای فوق اضافه می شود، برای صبانت 13 هزار تومن هم هزینه رانژه اضافه می شود.
Last edited by 971971; 14-07-2021 at 14:33.
پارس انلاین نخر که آشغال به تمام معناست
واقعا میشه رو نت سنج پلاس حساب کرد؟
برای همین گفتم که به صورت میدانی هم باید سوال کرد کلا در مورد هر چیزی باید از منابع مختلف تحقیق کرد تا بشه نتیجه گرفت
سلام
ممنون از راهنماییتون
من رفتم مخابرات منطقه گفتن فعلا پورت خالی نداریم و باید یکی دو ماه منتظر باشید
ایا اگه بخوام صبانت هم بگیرم همین مشکل پابرجا هست؟
ممنون
سلام
تا نپرسيد معلوم نميشه. شايد مخابرات مشکل پورت نداشته باشه و مي خواد گرون کنه.
همچنين به چند دليل پيشنهاد بنده اينه که سرويس يک ساله و پيش پرداخت بگيريد:
يکي اينکه پيش پرداخت ها يک تخفيفي نسبت به پس پرداخت دارن. هر چه دوره بزرگتر، تخفيف بيشتر
دوم اينکه ترافيک دوره را يک جا به شما مي دن و مي تونيد به دلخواه مصرف کنيد و نگران سوختن يا کم آوردن حجم در پايان هر ماه نيستيد.
سوم اين که تورم داريم و همه هزينه ها رو به افزايشه، ممکنه در پس پرداخت ماه هاي آينده اين افزايش به شما بخوره
چهارم هم اين که اپراتورهاي ثابت همين حالا به دنبال افزايش تعرفه راه اندازي، رانژه و بسته ها هستند. دير بجنبيد گرونتر شده.
از دوستان کسی کد تخفیف زیتل خواست خصوصی پیام بده
من سمت شمال تهران دارم فوق العاده هست زیتل تو این محدوده
سلام،
سمت اندرزگو کدوم سرویس دهنده اینترنت رو پیشنهاد میدین؟
ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)