توپ گیری با دکمه شوت قبول دارم خیلی سخت شده من می رسم به بازیکن هی پشت سر هم زرت و زرت دکمه شوت رو می زنمولی به نظرم تکل از 2014 بهتره و خوب نمی شه همش با تکل توپ گرفت...
توپ گیری با دکمه شوت قبول دارم خیلی سخت شده من می رسم به بازیکن هی پشت سر هم زرت و زرت دکمه شوت رو می زنمولی به نظرم تکل از 2014 بهتره و خوب نمی شه همش با تکل توپ گرفت...
.
.
با دکمه ی شوت توپ گیری؟ تو pes ؟تا به حال نشنیدم...
با دوبار زدن دکمه پاس توپ رو میگیره...
چمن و تور دروازه هم با کسایی که معتقد بودن خیلی بد شبیه سازی شده کاملا موافقم تور دوروازه خدا وکیلی تابلو هستش ولی توی 2014 خوب بود...
من که توی 2014 با دکمه شوت توپ گیری می کردم البته نمی دونم درستش چیه دکمه پاس یا شوت ولی اگه منظورتون اینه که دکمه شوت رو بزنید هیچ کاری نمی کنه به نظرم من که اصلا اینطور نیست....حالا بازم نمی دون شاید من اشتباه می کنم...
آره training رو الان نگاه کردم با همون پاس توپ می گیره... تعجبم اینه که من توی 2014 همش شوت رو می زدم!!!!!
.
.
من از وقتی یادم میاد pes بازی میکنم....... خوشحالم که به اشتباهت پی بردی ..
![]()
پسر تصور کن 4 5 ماه پیس بازی می کردم توپ گرفتن رو بلد نبودم البته قبلش فیفا بازی می کردم... بازم مرسی بابت راهنمایی...![]()
سلام چرا همه میگن بازی سخت شده ولی من همش میبرم بازیا رو !
راستی کسی این SweetFX PES 2015 BY DamiDev رو نصب کرد ؟چیه گرافیک بازیو بهتر می کنه ؟
چمنا چرا انقد بی روحهکی چمن میاد دیگه !
ولی درکل بازی خوب شده .
راستی میشه یکی نحوه پنالتی زدن رو توضیح بده ؟چون من 2014 هم اصلا بازی نکردم آشنا نیستم با سیستمش .
عزیز اگه منظورم پا انداختن هست باید با دوبار زدن دکمۀ پاس پا بندازی (البته نگهش داری هم بعضی موقعا خودش پا میندازه ولی بستگی به موقعیت داره، اگه میخوای حتما همون لحظه پا بندازه باید دوبار پاس رو بزنی)
دکمۀ شوت پرس توسط بازیکن دوم هست (بازیکنی که نشانگر رو سرش نیست) این مورد از زمان پلی استیشن 1 تو فوتبال کونامی وجود داشته (اون موقع هنوز آموزش و اینا زیاد نبود، من خودم کشفش کردم و تا مدتها کسایی که من میشناختم خبر نداشتنمنم اولش کلی تاوان دادم تا مدل استفاده ازش رو یاد گرفتم چون دفاع خالی میشد ... ولی بعدها باعث شد دفاعم خیلی بهتر بشه)
البته قبول دارم رو این نسخه 2015 استفاده از پرس یار دوم موثر نیست، نمیدونم چرا اینجوری شده، شایدم قلقش دستم نیومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)