تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 300 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سلام . بچه ها امشب تاونم میشه 7 ! لول 39 ام ! ویزارد تاورام لول 2 ان و فول نشدن با نصف دیوارام که فعلا زردن ! 1 میلیون گلد و اکسیر دارم ! نیرو هام جز بربر و وال بریکر همه لول سه هستن اسپلامم سه ! وضعم چطوره ؟! یه مپ خوب واسه دفاع میدید واسه تاون هال 7 ؟! یچی باشه که باعث سربلندی تو وار باشه دیگه دمتون گرم !
    همون طور که اطلاع دارید لول تاون توی لوت زدن تاثیر داره.پس برای راحتی کار زود تاون رو بالا نبرید.تا همه چیز کاملا اپگرید نشده تاون رو اپ نکنید.
    و نکته مهم تر اینکه تا میتونید دیوار اپ کنید که کار بعدا سخت میشه.من همه چیز آپ بودم رفتم تاون 9 ولی نصف دیوارام رو هشت نکرده بودم و دیگه فرصت نکردم تا الان دیواری رو بالا ببرم.

2. این کاربر از Rhodes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alireza-Khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تـکــاب

پيش فرض

تا دو ساعت دیگه آپ میشه ! دادا نقشه خوب چیزی نداری پیشنهاد کنی ؟!

داره خودمونی میشه mamamamamam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همگی دوستان من چند وقته دیگه اصلا وقت بازی کردن ندارم درسا بشدت فشار میارهمیخواستم یکم درمورد دونفره بازی کردن بهم توضیع بدین یکی از دوستام گفته که اکانتو بده به من دو نفره بازی کنیم اما من بازی اصلا سیوم نکردم تازه میترسم بی مرام اکانتمو کش بره ممنون میشم توضیع بدید

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

بله درسته.
    ما یه نفر رو تو کلنمون داریم که وقتی اومد از من کمتر بود لولش الان لولش 96 هست. دقیقا 24 ساعته بازی میکنه. 5 تا بیلدرش هم آزاد کرده خوب مشخصه که لولش زود میره بالا
    درسته .من در روز حدوداً نیم ساعت تا یک ساعت بازی میکنم.
    تو کلن وار وقتی اتک های رغیب رو می بینم میفهمم که چیزی بلد نیستم. ولی این به این معنی نیست که خودم بازی رو بلد نیستم.
    اتک کردن با دراگ کار سختی نیست . کاری که همه انجام میدن تو کلن وارشون .
    دوس دارم اتک کردن با نیروهای دیگه رو یاد بگیرم.
    به نظرم مهمه که با هر کدوم از نیروها بلد باشی اتک بری
    دونات هم خیلی تاثیر داره تو لول ،خوبه که اینجوری موندین و معتاد این بازی نشدین! ما که تقریبا معتادش شدیمو شبو روز بازی میکنیم!
    اتفاقا ما که حریفامون همیشه ضعیف از آب درمیان و راحت میزنیمشون!
    ولی تان هال 9 و 10 رو اکثرا بیشتر از دوستاره نمیشه زد،شما بنظرم زیاد کنجکاو نیستین اگه دنبالش برین و ویدیو های حمله هارو ببینین خیلی خوب یاد میگیرین ، بنظرم بهترین اتک برای سطح شما همون دراگون باشه که تضمینی هست !
    سایت هایی که گذاشتم هم خیلی کمک میکنن بهت،مطالب امورشی زیادی هست توشون

6. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

سلام به همگی دوستان من چند وقته دیگه اصلا وقت بازی کردن ندارم درسا بشدت فشار میارهمیخواستم یکم درمورد دونفره بازی کردن بهم توضیع بدین یکی از دوستام گفته که اکانتو بده به من دو نفره بازی کنیم اما من بازی اصلا سیوم نکردم تازه میترسم بی مرام اکانتمو کش بره ممنون میشم توضیع بدید
    سلام
    ترستون خیلی خیلی بجا هست ،ممکنه که طرف زحمات چند ماهتون رو بدزده از شما ... از نظر من این بازی مثل مسواک میمونه و شخصی هست ! اصلا لزومی نداره که بخاد یکی دیگه کمکتون کنه!
    مگه اینکه برادر یا خواهرتون باشه!
    بخاطر زیبایی و جذابیتی که این بازی داره ممکنه دوستتون طمع کنه و رمز ایمیلی که زدین رو عوض کنه،بعدش دیگه بازی ماله خودش میشه ،به همین راحتی
    البته شما گفتین که ایمیل نزدین و بازی رو سیو نکردین! پیشنهاد میکنم همین الان که دارین این متن رو میخونین اکانتتون رو سیو کنین! کاری نداره
    فقط یه جیمیل لازم داری ! میری داخل بازی و تنظیمات رو میزنی !اونجا پایین یه کادر قرمز هست که روش نوشته گوگل سایت این ،اون رو بزنی صفحه ی اکانت هات میاد،اگه قبلا ایمیل رو تو گوشی زده باشی اون ایمیل رو انتخاب کن ، اگه ایمیلی نزدی افزوذن حساب یا به انگلیسی اد اکانت رو بزن و یوذر و پسورد ایمیلت رو بزن و در اخر انتخابش کن،ایمیلو که انتخاب کردی اون کادر قرمز بعد از یه لحظه باید سبز بشه،فوقش یه بار برنامه رو میبندی و باز میکنی که سبز میشه!اگه نشد دوباره ایمیل روبزن ،هر وقت سبز شد ینی بازیتون با موفقیت سینک شده! حالا شما میتونین بازی رو حذف کنین و بعد از نصب براحتی از ادامه بازی کنین و خیالتون از بابت بازی راحته!

8. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

بخاطر زیبایی و جذابیتی که این بازی داره ممکنه دوستتون طمع کنه و رمز ایمیلی که زدین رو عوض کنه،بعدش دیگه بازی ماله خودش میشه ،به همین راحتی
    خیر ب این راحتیا هم نیست!
    من یکبار جیمیلمو ha-ck کرده بودند ب این صورت ک
    شماره ایی ک میتونستم باهاش رمزو برگردونم طرف پاک کرده بود!
    اون ایمیل بازیابی هم طرف پاک کرده بود!
    رمز هم ک عوض کرده بود! کلا هیچ دسترسی ب اکانت نداشتم!
    اما گوگل زرنگ تر از این حرفاست !
    در قسمت accounts recovery یک فرم بسیار بسیار طویل هست و اگه درست یادم باشه 6مرحله هست و سوالات مختلفی میپرسه مثلا اولین پسووردی ک انتخاب کردین چی بود! یا اولین اسمارت فون اندرویدی ک گرفتین چ تاریخی بود و از این دست سوالات!
    من تونستم اکانتمو پس بگیرم در صورتی ک هیچ دسترسی بهش نداشتم!
    یا حق

10. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پروفشنال jamal9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    گنبد کاووس

پيش فرض

خیر ب این راحتیا هم نیست!
    من یکبار جیمیلمو ha-ck کرده بودند ب این صورت ک
    شماره ایی ک میتونستم باهاش رمزو برگردونم طرف پاک کرده بود!
    اون ایمیل بازیابی هم طرف پاک کرده بود!
    رمز هم ک عوض کرده بود! کلا هیچ دسترسی ب اکانت نداشتم!
    اما گوگل زرنگ تر از این حرفاست !
    در قسمت accounts recovery یک فرم بسیار بسیار طویل هست و اگه درست یادم باشه 6مرحله هست و سوالات مختلفی میپرسه مثلا اولین پسووردی ک انتخاب کردین چی بود! یا اولین اسمارت فون اندرویدی ک گرفتین چ تاریخی بود و از این دست سوالات!
    من تونستم اکانتمو پس بگیرم در صورتی ک هیچ دسترسی بهش نداشتم!
    یا حق
    ممنون از یاداوری شما ، بله به این صورتی که شما عرض کردین میشه ایمیل رو برگردوند اما خب یکم مشکل هست و ممکنه طرف یادش بره این سوال جواب هارو چی گذاشته!
    حالا بهرحال بحث ما این نیست که ایمیل رو میشه برگردوند یا نه ! خب این دوستمون نباید کاری کنه که ایمیلش رو ازش بدزدن! تا بخاد بعدا دنبال راهی بگرده که ایمیلشو پس بگیره!

13. این کاربر از jamal9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

توی TH7 رسیدن به چمپ که تقریبا غیر ممکنه. تعداد کسایی هم که توی تاون هال 7 رسیدن به چمپ بعید میدونم از 20 نفر بیشتر باشه.
    رسیدن به مسترز شدنی تره، ولی باز هم خیلی خیلی سخته به عنوان یه تاون هال 7. باید بیشتر از 15-16 ساعت در روز وقت بذارین به نظر من! به کریستال 2 که برسین، تاون هال 8 رو در عرض کمتر از 1 دقیقه از آفلاین شدنتون میزنن و همین قضیه واسه تاون هال 7 هم هست و مسلما شدیدتر هم هست. باید بتونین تا حد ممکن آفلاین نشین، چون هر بار آفلاین شدن برابره با از دست دادن 20 تا 30 تروفی. ریونج ها هم که هیچی. پیدا کردن بیسی که بتونین بزنین هم واقعا ساده نیست. تاون هال 7 که خیلی کم پیش میاد پیدا کنین و نمیشه روش حساب کرد. باید روی تاون هال 8 ها حساب کنین. و باز هم با توجه به لول نیروهاتون توی تاون هال 7، یه مقدار سخته. تاون هال بیرون از بیس هم خیلی خیلی کم گیر میاد بالای کریستال 2.
    به نظر من فعلا صبر کنین تا تاون هال 8. اون موقع اگه فرصت کافی داشتین، برین سراغش. یه بیلدر نمیارزه به این همه دردسر توی TH7.
    اسم این کلن رو سرچ کن : Savage Seven تروفی نزدیک 35000 و پرچمش سبز و زرد هست , نظرت عوض میشه

15. این کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

اسم این کلن رو سرچ کن : Savage Seven تروفی نزدیک 35000 و پرچمش سبز و زرد هست , نظرت عوض میشه
    اینا همشون تاون هال های پایین لیگ چمپیونز هستند!!!!

با تاون هال سه رفته چمپیونز!!!!!!! چجوری آخه؟؟؟؟

17. 2 کاربر از DjEblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •