لطفا يكي جواب بدههههههههههههههههههه؟چرا كسي جواب نميدههههههههههههه؟لطفاااا ااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لطفا يكي جواب بدههههههههههههههههههه؟چرا كسي جواب نميدههههههههههههه؟لطفاااا ااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
salam age kasi midone che jori fw ps2 up mikonan ro bege????????????
\
عزیزم دنبال چی میگردی؟ دقیق بگو تا بگم. اگه دنبال شبیه ساز واسه پلی استیشن یک و دو هستی بهترین ها اینها هستن :
واسه PS1 : شبیه ساز ePSXe 1.6 (ورزن 1.7 هم اومده ولی بعضی از بازی ها (ماننده RE3) رو اجرا نمیکنه)
سایت رسمی :
واسه PS2 : شبیه ساز PCSX2 0.9.7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت رسمی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید کیفیت تصویر در بازی روی تلوزیونم خیلی پایین م تو دفترچه PS2 ام ید که نوشه ود کیفیت تصویر با کابل Compoent بیشتره تا کابل AV ضمن اینکه تلوزیون مان یه ورودی و یه کانا داره که روش نوشته Compoent ممنونم لطفا سریعتر راهمنماییم کنید دارم دیونه میشم!!!
سلام ..
من بازی god of war 2 رو خریدم و یک dvd بود ...
حالا نصبش کردم و باید با شبیه ساز نصب بازی های ps2 روی pc بازی رو انجام بدم ولی وقتی میرم تو بازی هیچ دکمه ای عمل نمیکنه ..دسته هم دارم..
کسی میتونه تنظیماتش رو بزاره....
مرسی....![]()
از منوی Config برو روی Controllers بعد Plulgin Settings. در پنجره ای که باز میشه Pad1 رو انتخاب کن و دکمه ها رو تنظیم بکن.
میدونم باید تنظیم کنم...ولی مشکلم اینه که نمیدونم کدوم دکمه ها رو روی چه دکمه هایی از دسته تنظیم کنم...
چون خودم تنظیم کردم و توی بازی هم رفتم و ضربه هم میزد ولی به اطراف نمیشد بری ..یعنی جهت نداشت..
کسی میتونه دکمه ها رو تنظیم کنه و عکسشو برام بگذاره...ممنون
خیلی هم سخت نیست و به نظر من تقریبا مشخص هستن. بیا ببین این کارت رو راه میندازه :
خیلی خیلی ممنون ...
اما دسته ی من شوک نداره..ولی مشکلی نیست میتونم روی صفحه کلید تنظیمشون کنم..
سلام..مشکلم حل شد![]()
ولی حالا نمیتونم بازی رو سیو کنم .کسی میتونه بگه که چطور بازی God of War 2 رو سیو کنم؟؟؟
راستی وقتی اون یارو گندهه پاشو میزاره روی کریتوس میگه من دایره رو میزنم پاشو برمیداره و دوباره میذاره . و من له میشم..اونجا باید چکار کنم..؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)