تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 752 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام!

Creative Earphone EP-630
    رو 10تومن گرفتم؟
    میخواستم ببینم که ایا همین قیمت هست؟یا مارک اصل نیست؟!!
    10 تومن؟ نو؟ با گارانتي؟
    فكر كنم Fake باشه پسر!
    متاسفانه همونطور که رفیقمون گفت مدل fake (تقلبی) این هدفون خیلی همه گیره.. بخصوص اگه از مغازه هایی که نمایندگی اصلی کریتیو نیستند خریداری بشه ..

مثلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین که چند صفحه قبل دوست دیگه ای (از اول صفحه پست هایی که با دوستمون pooria.rio ردوبدل شده رو بخون) که این هدفون رو پایین تر از قیمت مرسومش (که حدوداً باید 15-16 تومن باشه) خریده بود هم مشخص شده بود fake خریده..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من لینک دادم برای مقایسه بین اصل و تقلبی.. ایشالا مال شما اصل باشه.

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

1. اینجور که معلومه گزینه پرتابلی با کیفیت تر (تفکیک صدا و شفافیت و وضوح) از bose on ear نیست ... اره؟
    حالا حتما نیازی نیست پرتابل باشه چیزی که بشه حمل کردنش راحت باشه و تو مایه های hd555 نباشه... چی ؟

2. واسه پر کردن جای خالیه مرحوم ep630 .... دیشب رفتم واسه خریید هدفونی تا 30 تومن ... رفتم که ex35 گیرم ولی یه سری مسائل پیش اومد که نتونستم برم نمایندگی سونی و رفتم نمایندگی کریتیو (لعنت الله الیه) یدونه ep650 ور داشتم .. تا حالا اسمشم نشنیده بودم......
    تو راه اینقدر فهش دادم به خودم چون ( خیلی بدم میاد چیزی رو بدون تحقیق بخرم)
    خونه تستش کردم ...
    نتیجه....
    تفاوت چندانی با 630 نداره ولی یه مقدار تفکیک و شفافیتش بیشتر بود . بیسش هم کمی عمیقتر شده
    34 تومن نمیارزید .... 25 میارزید ....
    البت یارو قیمتاش از تهران یکم بالاتره مثلا 630 رو میده 20
    به هر ترتیب
    گزینه موقتی خوبی واسه من هستش

4. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tyrannosaurus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آقای seymourسلام
    من تو تایپیک ipad از بچه ها در مورد خوب بودن هدفون ipad پرسیدم گفتن اگه تو کار باس هستی عوض کن و گفتن شما تو این کار خبره ترید و از شما سوال کنم
    اگه میشه یه هدفون یا هنسفیری خوب معرفی کنید {میخوام صداش وحشتناک بلند باشه با باس زیاد}

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از بین محصولات سنهایزر برای استفاده ی معمولی موزیک چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟

HD 555 الان تو فروشگاه های داخل پیدا میشه ؟ قیمتش چقدره ؟

HD 515 چطوره ؟ با توجه به اختلاف قیمت حدود 40 دلار با HD 555 ؟

ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای seymourسلام
    من تو تایپیک ipad از بچه ها در مورد خوب بودن هدفون ipad پرسیدم گفتن اگه تو کار باس هستی عوض کن و گفتن شما تو این کار خبره ترید و از شما سوال کنم
    اگه میشه یه هدفون یا هنسفیری خوب معرفی کنید {میخوام صداش وحشتناک بلند باشه با باس زیاد}
    چقدر میخوای هزینه کنی؟ ...

میخوای اندازه اش چقدر باشه؟ هدفون با سایز بزرگ باشه؟ .. یا in ear باشه (توی گوش فرو بره) .. یا مثل همین earbud ی باشه که روی خود آیپادت هست؟ ...
    1. اینجور که معلومه گزینه پرتابلی با کیفیت تر (تفکیک صدا و شفافیت و وضوح) از bose on ear نیست ... اره؟
    حالا حتما نیازی نیست پرتابل باشه چیزی که بشه حمل کردنش راحت باشه و تو مایه های hd555 نباشه... چی ؟

2. واسه پر کردن جای خالیه مرحوم ep630 .... دیشب رفتم واسه خریید هدفونی تا 30 تومن ... رفتم که ex35 گیرم ولی یه سری مسائل پیش اومد که نتونستم برم نمایندگی سونی و رفتم نمایندگی کریتیو (لعنت الله الیه) یدونه ep650 ور داشتم .. تا حالا اسمشم نشنیده بودم......
    تو راه اینقدر فهش دادم به خودم چون ( خیلی بدم میاد چیزی رو بدون تحقیق بخرم)
    خونه تستش کردم ...
    نتیجه....
    تفاوت چندانی با 630 نداره ولی یه مقدار تفکیک و شفافیتش بیشتر بود . بیسش هم کمی عمیقتر شده
    34 تومن نمیارزید .... 25 میارزید ....
    البت یارو قیمتاش از تهران یکم بالاتره مثلا 630 رو میده 20
    به هر ترتیب
    گزینه موقتی خوبی واسه من هستش
    به نظر من که بهترین گزینه اس برای کارای پرتابل... ولی باز به تو نمیشه اعتماد کرد! (شوخی)

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از بین محصولات سنهایزر برای استفاده ی معمولی موزیک چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟

HD 555 الان تو فروشگاه های داخل پیدا میشه ؟ قیمتش چقدره ؟

HD 515 چطوره ؟ با توجه به اختلاف قیمت حدود 40 دلار با HD 555 ؟

ممنون.
    پس میخوای بالای 100 تومن هزینه کنی دیگه .. درسته؟

دوتا فروشگاه هستند که اصولا به دوستان توصیه میشه .. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.)

به نظر میاد برای کابرد مدنظر شما، HD555 گزینه خیلی خوبی باشه و ارزش اختلاف قیمتش رو هم داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

چقدر میخوای هزینه کنی؟ ...

میخوای اندازه اش چقدر باشه؟ هدفون با سایز بزرگ باشه؟ .. یا in ear باشه (توی گوش فرو بره) .. یا مثل همین earbud ی باشه که روی خود آیپادت هست؟ ...

حدود۵۰ تومن
    حالا ۱۰ بالا پایین فرقی نمیکنه
    دوست من من هنوز آیپد رو نخریدم {تا عید میخوام بخرم}
    از اینا که میره تو گوش باشه بهتره
    اینا که میره تو گوش چه فرقی با هدفون خود آیپد داره

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اون ها in ear هست و به درد جاهای شلوغ و ... میخوره و باعث میشه که صدای محیط حذف بشه ولی توصیه میشه در هدفون های |in ear صدا رو زیاد بالا نبرید ! .... به هدفون های ایپاد earphone میگن ! ...

12. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حدود۵۰ تومن
    حالا ۱۰ بالا پایین فرقی نمیکنه
    دوست من من هنوز آیپد رو نخریدم {تا عید میخوام بخرم}
    از اینا که میره تو گوش باشه بهتره
    اینا که میره تو گوش چه فرقی با هدفون خود آیپد داره
    اصل تفاوت in ear ها با مدلهایی که توی گوش نمیرن (مثل هدفون آیپاد -- اصطلاحاً بهشون میگیم earbud یا ایرفون که گفته شد -- اسم مشخصی ندارن!) همونه که رفیقمون گفت .. حذف نویز و صدای محیط ... با این حال، این تنها مزیتشون نیست.. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستمون رو ببین که زحمت کشیده چندتا دیگه از مزایاش رو هم شمرده .. (البته خط اول گفته مزایای earbud که منظورش مزایا in ear در مقابل earbud بوده -- خودت درستش کن)

//

in ear خوب با این هزینه شما میتونی یکی EP830 از کریتیو باشه (50 تومن) ... اگه بالاتر بری سری EX300 سونی اکستراباس حساب میشه و حدود 75 تومنه ...

14. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اصل تفاوت in ear ها با مدلهایی که توی گوش نمیرن (مثل هدفون آیپاد -- اصطلاحاً بهشون میگیم earbud یا ایرفون که گفته شد -- اسم مشخصی ندارن!) همونه که رفیقمون گفت .. حذف نویز و صدای محیط ... با این حال، این تنها مزیتشون نیست.. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستمون رو ببین که زحمت کشیده چندتا دیگه از مزایاش رو هم شمرده .. (البته خط اول گفته مزایای earbud که منظورش مزایا in ear در مقابل earbud بوده -- خودت درستش کن)

//

in ear خوب با این هزینه شما میتونی یکی EP830 از کریتیو باشه (50 تومن) ... اگه بالاتر بری سری EX300 سونی اکستراباس حساب میشه و حدود 75 تومنه ...
    مثلا هنسفیری n95 8gb کدوماست
    از کجا بفهمم که اصله یا نه هنگام خرید
    قیافیه ex300 یه جوریه فکر کنم ep830 بیشتر حال بده
    تو مایه های ep830 بهتر چیزی هست {تو مایه های ۶۰, ۷۰ تومن}
    Last edited by tyrannosaurus; 02-03-2010 at 23:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •