[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت :
به کروش گفتيم چقدر پول ميگيري برند ما را نپوشي؟!
جعفري مي گويد ميتوانند از مأمور مهار ليونل مسي شکايت کنند!
خبرآنلاين: ماجراي پيراهنهايي که شرکت آلاشپورت براي تيمملي به آفريقاي جنوبي فرستاده بود، حالا يکي از سوژههاي مهم فوتبال ايران است و بازيکنان و مربيان در موردش به شدت واکنش نشان ميدهند اما وحيد جعفري؛ نماينده اين شرکت در خاورميانه که برند و اسپانسر پيراهن تيم ملي تا پايان جامجهاني است، مصاحبه جالبي با ما داشت و به همه اين شبهات جواب داد:
اگر ماجراي پيراهن نبود، مطمئن باشيد کارلوس کروش مسئله ديگري را بهانه قرار ميداد. بازيکنان هم که منتظرند تا کروش حرفي بزند و پشتسرش حرکت کنند. اينها بهانهجويي است و اصلاً حقيقت ندارد.
اگر ما خواستههاي کروش را برآورده ميکرديم، حالا اوضاع بهتري داشتيم. او از شرکت ما پول ميخواهد و ماجرايش مفصل است. روزي فدراسيون فوتبال از کروش ميخواهد تا شخصاً برند لباس تيمملي را انتخاب کند. کروش هم آلاشپورت را انتخاب ميکند و تصورش اين بوده که ما بابت اين انتخاب بايد به او پول بدهيم. حالا از آن روز تا به حال، خودش را از ما طلبکار ميداند!
کروش مدعي است ما بايد 300هزار دلار به او بدهيم! البته امروز ميگويد دو قسط 150 هزار دلاري بايد به او بدهيم، 150 هزار دلار بابت انتخاب و پوشيدن اين برند تا به حال و 150 هزار دلار براي ادامه همکاري!
از سوي فدراسيون فوتبال به ما گفته شد 2دست گرمکن برايشان به آفريقاي جنوبي بفرستيم، اگر ميگفتند 20 دست بفرستيد هم ما اين کار را انجام ميداديم اما کروش به دنبال بهانه بود.
کروش ميگويد 300هزار دلار بايد به من بدهيد اما ما در جواب به او گفتيم حاضريم مبلغي به حسابت واريز کنيم تا تو برند ما را نپوشي!
هدف ما فقط حمايت از تيم ملي است و بهاي سنگيني بابت اين حمايت ميپردازيم ولي علي کفاشيان در مورد قرارداد با ما مختار است. او اگر بخواهد، ميتواند قرارداد را لغو کند. البته ما هم حاضريم براي حمايت بيشتر و نشان دادن حسننيتمان، تزريق محصولات به اردوي تيمملي را بيشتر کنيم اما بايد به ما درخواست بدهند.
به کروش گفتيم بيا در تهران جلسه بگذاريم، قبول نکرد، گفتيم در امارات جلسه بگذاريم، بازهم قبول نکرد، در نهايت شرکت آلاشپورت از او دعوت کرد به رايگان به آلمان سفر کند و درخواستش را بدهد که کروش بازهم طفره رفت. اين رفتارها چه معنايي دارد؟
بعضي از بازيکنان براي ماندن در اردو، هرچه کروش ميگويد را تأييد ميکنند. شما ميدانيد ما همين الان ميتوانيم از آن بازيکني که خودش را مأمور مهار ليونل مسي ميداند (هاشم بيکزاده) شکايت کنيم؟ چرا گفته براي پوشيدن پيراهن تيم ملي بايد آرنولد باشيم؟!کروش چند ماه قبل رسماً به من در يکي از هتلهاي امارات گفت: خودم مسبب عقد قرارداد فدراسيون با شرکت آلاشپورت شدم چون به من پول نميدهيد، خودم هم اين قرارداد را لغو ميکنم. من هم جواب دادم: ما منتظر اين اتفاق خواهيم بود!
===========================================
دلال لباس هم براي تيم ملي شاخ و شونه ميكشه. عالم و آدم از كيفيتشون مينالن ولي اونا مثل مافيايي ها يا گنگسترها رفتار ميكنن.