تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 138 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نتیجه بسیار دو پهلوئه
    برای من باخت 2-1 تو این بازی با همین نتیجه 0-0 هم ارزش می بود
    گل نخوردیم ولی گل هم نزدیم که بسیار مهمه

پتر چک بازیهای باقیمانده فصل رو از دست داد ...
    حیف، حیف و صد حیف
    یه نگاه به خرج های رئال و مقایسه اون به چلسی خیلی چیزا رو نشون میده
    نیمکتی که اونا دارن ما داریم
    تیمی که باید رونالدوش مصدوم بشه تا فرصت به خودنمایی کسی مثل بیل و بازی رسیدن به امثال ایسکو برسه
    مصدومیتها (به خصوص چک که گل نخوردن در بازی بعد برامون بسیار حیاتیه) کار رو خیلی سخت می کنه
    حالا شوارز 41 ساله اگه جلوی لیورپول هم بازی کنه، برای بازی برگشت از کت و کول نمیفته؟

شوارز دومین بازیکن مسن لیگ قهرمانان شد در حالی که اون طرف کورتوآ با نصف سن اون جای بچش بود

2. 6 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من نمیخواستم از مورینیو انتقاد کنم ولی واقعا نتونستم جلوی خودمو بگیرم و باید بگم که دلیل مصدومیت جان تری و ادن آزارد فقط و فقط خود مورینیو هستش، من خودم هزار بار گفتم که باید به جان تری جلوی تیمهایی مثل استوک و ساندرلند و سوانسی استراحت بده، جان تری 33 سالشه دیگه اون جوون ده سال پیش نیست که همه بازیها فیکس باشه، مصدومیت دیشب هم نتیجه همین چیزها بود، این همه بازی با تیمهای ضعیف تر رو مورینیو حاضر نشد به کسی استراحت بده اونوقت الان جلوی لیورپول میخواد استراحت بده، اشلی کول بیچاره دیشب مگه بد بازی کرد که حاضر نشد حتی جلوی ساندرلند هم بهش بازی بده که اگه اون بود اون اشتباه مسخره آزپیلی رو هم انجام نمیداد. خود آزپیلی الان چند ماهه تو همه بازیها هستش و خستگیش تو بازی ضعیفش جلوی ساندرلند مشخص بود. هیچ تیمی تو اروپا اینقدر به بازیکناش فشار نمی یاره که مورینیو فشار آورده. الان مثلا جلوی لیورپول به کی میخواد استراحت بده؟ شوارتزر که باید باشه، اشلی کول چپ، ایوانویچ هم که استراحتشو کرده و باید بازی کنه، وسط هم که تری نیست و کیهیل و لوییز رو میزاره مگه اینکه بخواد به توماس کالاس نگون بخت بازی بده، هافبک هم که ماتیچ هست کنارش لمپارد یا رامیرس، رامیرس که به اندازه کافی این چند وقت استراحت کرده سه بازی محروم بود به خاطر اون حرکت وحشیانه جلوی استون ویلا، اسکار هم دیشب بازی نکرد، شورله هم کم بازی کرد و وسط فصل هم چند ماهی اصلا بازی نمیکرد و خسته نیست، مهاجم نوک هم که اصلا بود و نبودش برای چلسی مهم نیست، فقط ویلیان احتیاج به استراحت داره و مورینیو میخواد برای شکست جلوی لیورپول، بهانه داشته باشه. واقعا این ظلمی که در حق اشلی کول شد رو من هیچ وقت فراموش نمیکنم.

4. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

داداش من مصدومیت تری فقط و فقط به خاطر وخشی گری دیگو کاستا بود
    واقعا چقدر تیم مادریدی وحشی بود
    خیلی خیلی فیزیکی بازی میکردن و نتیجش هم دو تا مصدومیت بد بود
    نمیدونم خوشحال باشم واسه تساوی یا ناراحت باشم واسه مصدومیت چک
    البته از حق نگذریم شوارتزر هم خوب دروازه بانی کرد

6. 5 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما به من بگین که آیا اشلی کول دیشب بد بازی کرد؟

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

شما به من بگین که آیا اشلی کول دیشب بد بازی کرد؟
    عزیزم چرا گیر الکی میدی دیشب همه خوب بودند اشلی کول هم خیلی خوب بود اما وقتی ایوا باشه به کول بازی نمیرسه چرا؟

چون مورینیو به آزپیلی و ایوا اعتقاد بیشتری داره

بحث استراحت دادن که شما مطرح کردی را قبول ندارم چون تا قبل از بازی با ساندرلند چلسی مدعی قهرمانی بود اما الان نیست

در اون مقطع اگر استراحت میداد و نتیجه نمیگرفت همه خرده میگرفتند که چرا به تری و چک استراحت دادی اولین نفر خود شما بودی که انتقاد میکردی

اما الان این بازی با لیورپول میشه به بازیکنان استراحت داد و منطقی به نظر میرسه

9. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

عزیزم چرا گیر الکی میدی دیشب همه خوب بودند اشلی کول هم خیلی خوب بود اما وقتی ایوا باشه به کول بازی نمیرسه چرا؟

چون مورینیو به آزپیلی و ایوا اعتقاد بیشتری داره

بحث استراحت دادن که شما مطرح کردی را قبول ندارم چون تا قبل از بازی با ساندرلند چلسی مدعی قهرمانی بود اما الان نیست

در اون مقطع اگر استراحت میداد و نتیجه نمیگرفت همه خرده میگرفتند که چرا به تری و چک استراحت دادی اولین نفر خود شما بودی که انتقاد میکردی

اما الان این بازی با لیورپول میشه به بازیکنان استراحت داد و منطقی به نظر میرسه
    نمیگم که اشلی کول همه بازیها فیکس بود ولی میشد جلوی تیمهایی که برای دفاع جلوی چلسی میان مثل ساندرلند و استوک و سوانسی از کول استفاده کرد که تو کار هجومی خیلی خیلی از آزپیلی بهتره، البته آزپیلی تقصیری نداره تو این قضیه چون پست اصلیش دفاع راسته و برای یک راست پا، بازی کردن تو دفاع چپ خیلی سخته.
    مگه همین اتلتیکو مادرید یا رئال، تو همه بازیها از یه ترکیب ثابت استفاده میکنن و استراحت نمیدن به بازیکناشون؟ تیمی که تو چند جام رقابت میکنه، باید از سیستم چرخشی استفاده کنه وگرنه همین بلایی که سر چلسی اومد، سرشون میاد. جلوی ساندرلند یا استوک که فقط برای دفاع جلوی چلسی بازی میکنن چه نیازی به حضور تری بود؟ چرا اشلی کول رو بازی نداد؟ چرا با وجود وینگرهای خوبی مثل صلاح و شورله، آزارد بیچاره تو همه بازیها 90 دقیقه بازی میکرد؟
    ضمنا من بعید میدونم خیلی ترکیب رو برای بازی با لیورپول عوض کنه چون بازیکنی نداره که به جای اصلی ها بزاره. مثلا کی قراره بازی کنه که کیهیل یا ویلیان و اسکار استراحت کنن؟

11. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

بنظرم فعلا کل کل فایده نداره تا بازی برگشت .... نتیجه بازگشت برگشت مشخص میکنه مورینیو اشتباه کرده یا نه .... ولی من مطمئنم مورینیو کاملا برنامه داره و میدونه داره چی کار میکنه ... مورینیو شرایط سخت زیاد تجربه کرده و گرگ بارون دیدس ... صعود به فینال میتونه به همه این انتقادا پایان بده ...

13. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض مورینیو: فقط من تصمیم گیرنده نیستم

تساوی0-0 چلسی در مصاف با اتلتیکو مادرید در سه شنبه شب بهای سنگینی برای این تیم به همراه داشت. دروازه بان پیتر چک به دلیل مصدومیت شانه در نیمه اول فصل را از دست داد و کاپیتان جان تری نیز به دلیل مصدومیت پا در نیمه دوم سرنوشت مشابهی داشت و فرانک لمپارد و جان اوبی میکل به دلیل کارت زرد نمی توانند در بازی برگشت این تیم در لندن به میدان بروند.
    مربی پرتغالی چلسی برای انتخاب بازیکنان در بازی مقابل لیورپول به دلیل نزدیکی به بازی برگشت لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید به تنهایی تصمیم نخواهد گرفت.

مورینیو گفت: "تنها تصمیم من نیست."
    "به نظر من تصمیمی است که باید به باشگاه گوش کنم. من فقط عضوی از باشگاه هستم، فقط سرمربی و نه بیشتر.
    "ما به فوتبال انگلیسی احترام می گذاریم و تنها تیم انگلیسی حاضر در رقابت های اروپایی هستیم. اسپانیا چهار تیم دارد و تمام شرایط دستیابی به موفقیت به آنها داده شده است.
    "می دانم چه کاری باید انجام بدهم، اما من باشگاه نیستم. باید با باشگاه صحبت کنم.
    "با بازیکنانی به میدان می روم که چهارشنبه قرار نیست بازی کنند."

چلسی رویکردی دفاعی مقابل اتلتیکو پیش گرفت و موفق شد میزبان خود را ناکام بگذارد.

مورینیو گفت: "بازی را با تفکر 0-0 شروع نکردیم، اما روند بازی به گونه ای خاصی پیش رفت که احساس می کردید باید حاشیه امنیت برای خود به وجود بیاورید، گل نخورید و تلاش کنید از چند موقعیتی که ایجاد می کنید یکی را تبدیل به گل کنید.
    "اگر یکی از آن چند موقعیت را گل می کردیم نتیجه خیلی خوب بود. این کار را انجام ندادیم.با نتیجه ای بیرون آمدیم که همه چیز در استمفورد بریج رقم می خورد.
    "قبل از بازی مشکل مصدومیت داشتیم، در طول بازی مشکل داشتیم، چهار بازیکن را از دست دادیم، دو بازیکن به دلیل مصدومیت و دو بازیکن با کارت زرد، اما مبارزه خواهیم کرد.
    "ایوانوویچ برگشته است و شوارزر نشان داد قابل اعتماد است. کسانی که زیاد بازی نکرده بودند، به عنوان مثال اشلی کول عملکرد فوق العاده ای داشتند."

sky SPORTS
    ترجمه: Rebecca

15. 6 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه نگاه به خرج های رئال و مقایسه اون به چلسی خیلی چیزا رو نشون میده
    نیمکتی که اونا دارن ما داریم
    تیمی که باید رونالدوش مصدوم بشه تا فرصت به خودنمایی کسی مثل بیل و بازی رسیدن به امثال ایسکو برسه
    مصدومیتها (به خصوص چک که گل نخوردن در بازی بعد برامون بسیار حیاتیه) کار رو خیلی سخت می کنه
    حالا شوارز 41 ساله اگه جلوی لیورپول هم بازی کنه، برای بازی برگشت از کت و کول نمیفته؟

شوارز دومین بازیکن مسن لیگ قهرمانان شد در حالی که اون طرف کورتوآ با نصف سن اون جای بچش بود
    وقتی بعضی از دوستان میان میگن شما دو تا تیم رو نیمکت دارین دلم میخواد با سر برم تو دیوار
    با یه نگاه ساده به تیم میشه فهمید نصفشون ستاره های سال های دورن و دیگه کارایی دوران اوجشون رو ندارن
    ایشالا فصل دیگه رو بهتر شروع کنیم

17. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

بدترین اتفاق برای میتونه گل خوردن زود هنگام باشه تو بازی برگشت

19. 3 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •