تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 148 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

از دقیقه 25 بازی رو دیدم... اول به لیورپولی ها بردشون رو تبریک میگم، حقشون بود برد.... تیمی که جسور بازی کنه، نترس باشه، ببازه هم شایسته تقدیره، چه برسه به اینکه ببره...
    به نظرم به جز پنالتی دوم، تمامی پنالتی ها حتی اونی که جرارد زد دیرک درست بود... گل سوآرز هم مشخصا آفساید نبود...
    .
    زمان فرگی هم ما تو بازی های مهم و دربی هامون باخت های سنگین آورده بودیم... CL و حدفی و اتحادیه هم حذف شده بودیم... شده بود در بازی های پایانی هم قهرمانی لیگ رو به رقیب تقدیم کردیم... اما زمان فرگی ترسو نبودیم... مربی دلایلش غالبا برای بازی دادن یا ندادن به بازیکنی، منطقی بود... تعویض هاش گره گشا بود.. میدونستیم که تیم به باخت سبک یا سنگین اهمیت نمیده... پیروزی و گل فکر و ذکرشه... باختن باختنه... چه یک هیچ چه ده هیچ... آقای مویز، با مربی بی سواد و بی تاکتیک و بی سابقه، بی جام میشه کنار اومد، ولی با مربی ترسو نه...
    به خدا لحظه ای که فردیناند رو آورد، من تو خونه سرمو از خجالت گرفتم... لیورپولی ها هم فکر کنم فهمیدند که بعدش بنر "دیوید مویز = نابغه فوتبال" رو نشون دادن!! کاش با تعویض ماتا - فردیناند ثابت نمیکردی ترسو هستی! چون الان حتی یه آنتی یونایتدی بیاد و بگه مویز باید بره، نمیشه باهاش مخالفت کرد...
    سه تا تعویض کردیم، داغون ... ترکیب اولیه بد، انگیزه و برنامه = 0 وسط زمین، کلا اتوبان!! بدترینشون که غرورمون رو له کرد آوردن مدافع دقیقه 86 برای حفظ نتیجه 3-0!!
    کماکان به احترام چهره درهم پیرمرد تو بازی امروز فکر کنم باید حمایت کنیم... منتها نمیدونم چطوری!!
    اه...اه...

2. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

مویس باید گورشو گم کنه بیرون
    مربی ترسو بی تاکتیک

4. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

همه نتایج ضعیف امسال تیم یک طرف این باخت به لیورپول در اولدترافورد به هیچ وجه برام قابل هضم نیست تیم یک تاکتیک درست حسابی در طول فصل نداشته تعویض های جناب مویس هم که کاملن اثرگذاره هر وقت دست به تعویض میزنه نتیجه بازی به نفعمون برمیگردهکماکان سر حرفم هستم این تیم با پر کردن بازیکنای تراز اول هم با هدایت مویس به جایی نمیرسه چون هیچ چیز جدیدی برای ارایه کردن به تیم نداره - بایرن مونیخ هاینکس جواب میکنه پپ میاره تا روند صعودی تیمش حفظ کنه اینم از داستان ما - امیدوارم اخر فصل ریخت این بشر روی نیمکت یونایتد نبینم
    Last edited by clau; 17-03-2014 at 09:24.

6. 9 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اخراج یا استعفای مویس فقط یک خواب میتونه باشه..فعلا باید کنار اومد که خیلی هم سخته..همین الان دست و پام کاملا یخ کرده و تمامی توضیحات هم حسین عزیز داد.
    الان تند تند دارم سایت باشگاه رو رفرش میکنم ببینم مویس چی میخواد جواب بده؟؟؟
    فلاینی یک روز خوبه یک روز بد،حالا فرض کنید با باخت امروز بخوایم بریم 3 تا گل به تیم پر انگیزه المپیاکو بزنیم!چهارشنبه شب هم یکی از بدترین شب های سال 92 برای طرفدارای یونایتد میشه.
    پ.ن: امضام رو هم عوض کنم کمتر اعصاب بچه ها خورد بشه.
    David Moyes: "The fans were fantastic. They deserve great credit... I'm disappointed we couldn't give them a result today

Wayne Rooney tells [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] of the mood in [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 's camp after defeat: “It’s a nightmare. It’s one of the worst days I’ve ever had in football.”.
    Last edited by rz21; 16-03-2014 at 20:02.

8. 9 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

تصمیمات داور هم کم اثر نبودند،خطایی که رافائل کرد و کارت گرفت رو فلانگان روی رافائل کرد و کارت نگرفت.جانسون هم کاملا با دست مسیر توپ رو تغییر داد،مثل پنالتی اول
    پنالتی سوم هم که پرش سه گام استوریج بود و باعث اخراج ویدیچ شد.
    اما
    اگه این اتفاقات هم به درستی رخ میداد،باز هم تیم میباخت.تنها ضربه در چارچوب،ضربه رونی بود و دیگر هیچ
    تمام ضربات دیگه در آسمان
    یه زمانی منچستر رو استاد ضد حمله میدونستند،حالا استاد ضربه خوردن از انواع حمله و ضدحمله شدیم
    تیم به معنای واقعی افتضاح بود،امتیازات بازیکنان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چیز رو نشون میده
    اعتراض های تماشاگران در پایان بازی با شعارهاشون،حرف دل تمام هواداران یونایتد به سران باشگاه بود

10. 10 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

داریم با سرعت به سمت دیوار میریم
    ولی مویس حتی نمیخواد یه زحمتی به خودش بده فرمونو بچرخونه یا لاینو عوض کنه
    بابا جون من آخه تیمی که مربی عوض میکنه که نباید از قهرمانی کارش به رده های میانی جدول بکشه

هی من میخوام چیزی نگم اما مگه جناب مویس اجازه میده

آخه شیر بی یال و دم و اشکم که دید؟؟؟
    شجاعت و جسارت رو از این تیم گرفتی توقع داری تیم چجوری بازی کنه؟؟؟

تیمی که قهرمانه وقتی قراره دوره گذار داشته باشه نهایتش میره سوم چهارم
    توی بیگ فور میمونه شخصیتش رو حفظ میکنه نه اینکه تبدیل به یک میهمان بخشنده بشه و به تیمایی که چند ساله روی برد توی اولدترافورد رو ندیدن بردای تحقیر آمیز هدیه کنه

دوره گذار یعنی افت ۲۰ یا ۳۰ درصدی تیم نه افت ۶۰ تا ۷۰ درصدی

12. 10 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

یه باخت دیگه، اونم تو اولدترافورد ...
    کاشکی میبردیم تا از این رده هفتمی حتی برای یک هفته بالا میومدیم
    اگه حذف از CL و 2 رقمی شدن رتبه تو آخر فصل، به اندازه اخراج مویس ارزش داره... ، من راضیم

14. 9 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هیچ امیدی نمونده به اقای مویز، اخر فصل باید یه مربی درست حسابی بیارن. دیگه تا چه حد تحقیر؟ لکه ی ننگ این فصل تا همیشه توی تاریخ باشگاه میمونه، به همه باختیم مویز بیشتر از مسی رکورد زد با این نتایج

16. 4 کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بعد از باخت مقابل لیورپول 450 هزار نفر پیج رسمی یونایتد رو تو فیسبوک unlike کردند... خدا رو از این بابت شاکریم که شکست هیچ خیری نداشت، یه مشت طرفدار قلابی رو رد کرد رفت!!
    .
    .
    پ.ن: متاسفانه ویدیچ هم دو بازی محروم شد و دربی (بازی با سیتی) رو از دست داد!!

18. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

اسمالینگ هم یک ماه نیست.به علت مصدومیت.
    -----+++++----
    خبرگذاری espn اعلام کرده مسئولین منچستر با فن خال سرمربی هلند تماس گرفتن.
    بهترین گزینه واسه جانشینی همین ون خال هست

20. 5 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •