دور از جونشعادل که همه میدونن طرفدار دو اتیشه لیورپول هست
ولی نکته ای که اینجاست چند وقته عادل از اوج به دوره و دیگه تیکه ها و حرفایی که میزنه خیلی تو ذوق میزنه و داد طرفدارای مختلف تیمای داخلی و خارجی رو دراورده![]()
دور از جونشعادل که همه میدونن طرفدار دو اتیشه لیورپول هست
ولی نکته ای که اینجاست چند وقته عادل از اوج به دوره و دیگه تیکه ها و حرفایی که میزنه خیلی تو ذوق میزنه و داد طرفدارای مختلف تیمای داخلی و خارجی رو دراورده![]()
تو لیگ انگلیس آره ولی از گزارشش معلوم بود از بارسا بدش میاد و از بین بارسا و رئال ، رئال رو ترجیح می ده . خدا می دونه ، چی بگم .....![]()
ماسچرانو: بارسا باید بهتر بازی کند
آبی و اناری ها شب قبل موفق شدند به چهارمین پیروزی پیاپی شان در رقابت های این فصل برسند اما چیزی نمانده بود که در دقایق پایانی این پیروزی را از دست بدهند.
سایت گل- خاویر ماسچرانو، مدافع بارسا، پس از پیروزی نزدیک مقابل سویا، به هم تیمی هایش هشدار داد که باید در دیدارهای بعدی عملکرد بهتری داشته باشند.
آبی و اناری ها شب قبل موفق شدند به چهارمین پیروزی پیاپی شان در رقابت های این فصل برسند اما چیزی نمانده بود که در دقایق پایانی این پیروزی را از دست بدهند.
ماسچرانو در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا تاکید کرد که تیمش نیاز به ارائه عملکرد بهتر دارد؛ وگرنه به خاطر اشتباهات شان تنبیه خواهند شد.
او به خبرنگاران گفت:" ما باید پیشرت زیادی بکنیم.
زیرا اشتباه ما روی سرنوشت بازی تاثیرگذار است. ما خوش شانس بودیم که توانستیم به پیروزی برسیم. اما همیشه این اتفاق رخ نمی دهد. شرایط در دیدارهای آینده دشوارتر خواهد شد.
ما نمی توانیم دو گل بزنیم و بعد بگوییم هر اتفاقی می خواهد رخ بدهد.
البته این به آن معنا نیست که ما ضعیف بازی کردیم. ما تنها خطاهایی داشتیم که باید آنها را کم کنیم."
بارسا چهارشنبه شب در نوکمپ از مرحله گروهی لیگ قهرمانان میزبان آژاکس خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
FC Barcelona 3-2 Sevilla
FC Barcelona B 2-0 Real Madrid Castilla
+++++++++++
Dribble Neymar Vs Sevilla gif
Iniesta
![]()
Last edited by M E S S I; 16-09-2013 at 14:39.
وای خدای من عجب دریبلی این نیمار زد ...
غیر ممکنه ... محاله ...
نیمار عزیز سرنوشت فوتبال جهان در دستان توست و تو میراث دار آن هستی ...
مارتینو، سرمربی تیم فوتبال بارسلونا از جدایی و خداحافظی ماسکرانو بازیکن حاضر در این تیم خبر داد.
مارتینو سرمربی تیم فوتبال بارسلونا گفت: در حال حاضر خاویر ماسکرانو بطور دقیق نمی داند که چه نقشی در ترکیب ثابت تیم بارسا در آینده داشته و این موضوعی است که او را دچار سردرگمی کرده است.
بطور حتم ماسکرانو در ماه ژانویه از بارسا جدا شده و راهی تیم دیگر خواهد شد زیرا شرایط لازم برای کار و فعالیت را در این تیم نداشته و نمی تواند با این وضعیت کار خود را در تیم دنبال کند. این موضوعی است که خود او هم خیلی خوب از آن آگاهی دارد.
منبع بارسانیوز
دوري3هفتهاي مدافع بارسلونا ازترکيب اين تيم
مدافع چپپاي بارسلونا به دليل آسيبديدگي به مدت 3 هفته نميتواند در ترکيب اين تيم به ميدان برود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگرانيهاي بارسلونا در مورد تعداد آسيب ديدههاي تيمش همچنان ادامه دارد زيرا مشخص شد که جوردي آلبا هم به دليل پارگي همسترينگ تا چند هفته نميتواند به ميدان برود.
به گزارش فارس،آلبا در ديدار اين هفته بارسلونا مقابل سويا که به پيروزي سه بر دو کاتالانها انجاميد در دقيقه 15 به دليل آسيب ديدگي زمين را ترک کرد. اکنون و با مشخص شدن نتيجه آزمايشهاي پزشکي او تا چند هفته دور از ترکيب آبي و اناريها خواهد بود.
رباط پاي راست آلبا دچار پارگي بسيار کوچکي شده که حداقل سه هفته او را دور از ميدان نگه ميدارد. بدين ترتيب او ديدارهاي لاليگا مقابل رايو وايکانو، رئال سوسيداد و آلمريا را از دست ميدهد. در ليگ قهرمانان اروپا نيز نميتواند مقابل آژاکس و سلتيک بازي کند.
اریک کانتونا
" اگر یک تیم در فرانسه مثل بارسلونا بازی کند احتمالا من آن بازی را خواهم دید، اما همچین تیمی این جا وجود ندارد."
=========
عکس زیر مربوط به کل پاسهای تیم بارسلونا برابر تیم سویا است که در بازی رفت فصل گذشته در نیوکمپ برگزار شد. بازی با نتیجه 2 بر 1 به نفع مردان تیتو به پایان رسید.
بارسلونا در آن بازی 762 پاس رد و بدل کرد که 686 عدد از این تعداد پاس صحیح بود.
عکس بعدی مربوط به همان بازی است، تنها در این عکس ما پاسهایی که به یکسوم تدافعی حریف منتقل شد و یا در یکسوم تدافعی حریف به گردش در آمد را نشان خواهیم داد.
بارسلونا 263 توپ را در منتقل یا به گردش درآورد که 209 عدد از این تعداد پاسها صحیح بودند.
در آن بازی که با نتیجه 2 بر 1 به سود بارسا به اتمام رسید، بارسلونای تیتو 67.4 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت و توانست 10 کرنر بدست آورد و 17 شوت را به دروازه سویا روانه سازد.
عکس بعدی مربوط به بازی شنبه است، جایی که بارسا توانست حریفش را با سرمربی جدیدش، با نتیجه 3 بر 2 شکست دهد.
عکس مربوط به کل پاسهای بارسلونا است برابر سویا است.
بارسلونا در این بازی 661 پاس را رد و بدل کردند که 588 عدد از این تعداد پاس صحیح بودهاند.
عکس آخر نیز مربوط به بازی شنبه است و در این عکس پاسهای که به یکسوم تدافعی حریف منتقل شده و در یکسوم تدافعی حریف به گردش درآمده را میبینیم.
285 پاس حاصل حضور تیم بارسلونا در یکسوم تدافعی حریف بود که 239 پاس صحیح بودند.
در بازی دیشب، بارسلونا 65.8 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشت و توانست 6 کرنر بدست آورد و 19 شوت را به دروازه سویا روانه کند.
نتیجهای که با کنار هم گذاشتن این عکسها بدست میآوریم :
بارسلونای تیتو در برابر سویا در فصل گذشته، تراکم زیادی در یکسوم میانی زمین داشته و این تراکم در یکسوم تدافعی حریف نسبت به یکسوم میانی زمین بسیار کم بود.
در آنسو در بازی شنبه، تیم مارتینو تراکم تیمش در امر پاسکاری در دو منطقه میانی و تدافعی حریف بسیار نزدیک به هم بود.
تیم مارتینو در بازی دیشب، حتی از نظر مالکیت، تراکم و پاسکاری، از چندین بازیهای ابتدایی فصل گذشته نیز بهتر عمل کرد.
بارسای 2013 برابر سویا، نسبت به بارسای 2012 برابر سویا بیشتر در فضای پشت هجده حریف گردش توپ خود را اجرا میکند، امری که به ندرت در بارسای فصل گذشته میدیدیم.
مارتینو، بارسا را تیمی اقتصادیتر کرده، این تیم بیش از اینکه توپ را در میانه زمین در عرض و طول پخش کنند، این کار را بیشتر در پشت 18 حریف انجام میدهند، گرچه این امر موجب لو رفتن بیشتر توپ و طراحی بیشتر ضد حملات برای حریف میشود، اما بارسلونا بیش از پیش تهاجمی شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه گزارشگرهای ایرانی هنوز براشون جا نیافتاده که کسی که پای تی وی هست تو این چند دقیقه که فرصت کرده فوتبال ببینه میخواد لذت ببره از بازی تیمش و گزارش اون! در صورتیکه گزارشگرهای ایرانی احساس میکنن از کمیته حقیقت یاب سازمان ملل ماموریت پیدا کردن مو از ماست بکشن بیرون حین گزارش!
مقایسه کنید با گزارشگرهای الجزیره که کلی هم اغراق چاشنی گزارش میکنن که هوادار لذت بیشتری ببره از بازی تیم مورد علاقش!
کادر فنی بارسلونا ناراضی از عملکرد بازیکنان
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرفداری - کادر فنی بارسلونا میداند علی رغم جمع کردن ۱۲ امتیاز از ۴ بازی، آنها هنوز در دفاع خود مشکلات زیادی دارند. آنها میدانند که برای بازی بعد باید چیزهایی تغییر پیدا کند.
به گزارش مارکا، جراردو مارتینو پس از بازی سویا گفت: "باید چیزهایی را تصحیح کنیم. باید بازی نزدیک تری داشته باشیم و کنترل توپ در نیمه دوم هم در دست ما باشد."
سرخیو بوسکتس که ۱۵۰مین بازی خود برای بارسلونا را در برابر سویا انجام داد هم میگوید: "نباید دیر به بازی برگردیم. گاهی اوقات پس از پیش افتادن هم باید حمله کنیم و ما فراموش میکنیم که هنوز دقایقی از بازی مانده است. این دقایق میتوانند شوک بزرگی به ما وارد کند."
مدیربرنامه های نیمار: کریس فقط از نظر وزنی بالاتر وبهتر از نیمار است
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت گل- واگنر ریبه یرو، مدیربرنامه های نیمار در صحبت هایی علیه کریستیانورونالدو موضع گیری کرده است.
این درحالی است که رونالدو روز گذشته با تمدید قراردادش با باشگاه رئال مادرید پردرآمدترین بازیکن دنیا لقب گرفت که در مقایسه با تمام فوتبالیست های دنیا بیشترین دستمزد را دریافت می کند.
در این میان واگنر ریبه یرو، مدیربرنامه های نیمار در صفحه اش در توئیتر نوشت:« نیمار و کریستیانو رونالدو هر دو در یک روز به دنیا آمده اند: 5 فوریه. اما رونالدو وقتی همسن نیمار بود، یک بازیکن متوسط بود و امروزه فقط از نظر وزنی از نیمار بالاتر است.»
ریبه یرو این صحبت هارا در واکنش به صحبت های اخیر ژرژ مندس، مدیربرنامه های کریستیانو رونالدو به زبان آورد. مندس اخیرا گفته بود:« تحت هیچ شرایطی نیمار در حد واندازه های کریستیانو رونالدو نیست. نیمار بازیکن بزرگی در فوتبال برزیل است ولی باید به بازیکنی که در 4 سال اخیر به طور میانگین در هر بازی یک گل زده، احترام گذاشت.»
بهترین گزارشگر جهان علیه فردوسیپور!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به گزارش ملیت به نقل از قانون:، شب گذشته و در حاشیه دیدار دو تیم بارسلونا و سویا، عادل فردوسیپور یک بار دیگر یکی از گزارشهای پر از قضاوت و بحثبرانگیز خودش را ارایه داد. علاوه بر مداخله در مسایل داوری که کلا «خوراک» عادل خان است، او بارها به ملامت لیونل مسی پرداخت و با انتقاد از بازی این بازیکن، او را مهرهای خودخواه معرفی کرد که به همتیمیهایش به ویژه نیمار پاس نمیدهد! نکته جالب اما به تاثیرگذاری گزارش او بر هواداران فوتبال در ایران مربوط میشود؛ جایی که بلافاصله پس از سوت پایان مسابقه، بسیاری از مخاطبان شبکه سوم و هواداران بارسا در سایتهای فوتبالی به انتقاد از مسی پرداختند و بازی دیشب او را ضعیف دانستند. در آن سوی مرزها اما، جایی که زندگی بدون فردوسیپور و القائات او در جریان است،
پس از بازی دیشب مسی به شدت به خاطر 45 دقیقه درخشانش در نیمه دوم مورد ستایش قرار گرفت. سایت بینالمللی و اصلی گل مسی را با چهار ستاره به عنوان برترین بازیکن زمین معرفی کرد و انبوه کامنتها را در حمایت از ستاره آرژانتینی به نمایش گذاشت. وبسایتهای آس و مارکا هم در همین راستا از نمایش قهرمانانه لئو یاد کردند؛ فضایی که 180 درجه با گزارش فردوسیپور و اتمسفری که او دیشب ساخت تفاوت داشت. جالب ینجاست که ری هادسون یکی از بهترین گزارشگران جهان در پایان همین بازی به شدت از بازی مسی تجلیل کرد و در توصیف نمایش خیرهکننده و شعبدهگونه او روی گل سوم گفت: «او دفاع سویا را مانند لبههای یک لباس، با اُتو تا زد.»
آرسنال و سیتی، مشتریان پر و پا قرص ویکتور والدز
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرفداری - دیلی استار گزارش داده با توجه به ترک کردن بارسلونا توسط ویکتور والدز در فصل آینده، منچسترسیتی و آرسنال به شدت به دنبال این بازیکن هستند.
به گزارش مارکا، والدز کل دوران بازیگری اش را در بارسلونا بوده است و در ژوئن ۲۰۱۴ که قراردادش با بارسلونا به اتمام میرسد، باشگاه را ترک خواهد کرد. این حقیقت غیر قابل چشم پوشی است که وی در اروپا مشتریان زیادی دارد.
والدز در این باره میگوید: "با باشگاه بدون هیچ مشکلی صحبت کردم اما تصمیم من تغییر نمیکند. در حال حاضر از بودن در اینجا خوشحال هستم اما میخواهم بروم."
آرسنال و منچسترسیتی در نظر دارند که این دوازه بان اسپانیایی با ژسنی و جو هارت رقابت کند.
آبیدال: دنی آلوز برای پیوند کبد به من داوطلب شده بود
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرفداری- اریک آبیدال، مدافع باشگاه موناکو فرانسه در مصاحبه با رادیو کاتالونیا درباره سوء تفاهم های پیش آمده صحبت کرد و رابطه خود با دنی آلوز را فراتر از یک رابطه دوستانه خواند.
روزنامه اکیپ صحبت هایی را از قول تو منتشر کرده بود که توسط بارسلونا رد شد. بین تو و باشگاه بارسلونا مسئله حل نشده ای وجود دارد؟
"من هیچ مشکلی با بارسلونا ندارم. قرارداد امضا شده و هر چیزی که بارسلونا اعلام کرده صحیح است اما چیزهایی که من گفتم نیز اشتباه نیست. من با کسی مشکلی ندارم، نه راسل، نه زوبیزارتا، نه تیتو ویلانووا و نه هواداران بارسا. من روزی با خوشحالی به بارسلونا باز خواهم گشت، همانند همان خوشحالی سابق که پیش تر در باشگاه تجربه کرده ام."
آیا تو آینده ات را در بارسلونا می بینی؟ در یک پست دیگر؟
"من برای پس از بازنشسته شدنم با بارسلونا قرارداد دارم. به من پیشنهاد داده شده در مدرسه فوتبال بارسلونا کار کنم که این پیشنهاد را قطعا خواهم پذیرفت."
آیا ادامه ندادن فوتبال در بارسلونا برایت دردناک بود؟
"من می خواستم تا پایان دوران فوتبالم برای بارسلونا بازی کنم اما چیزی که بیشتر می خواستم این بود که به فوتبال را ادامه دهم."
آیا از اهمیت سلامتی خودت برای بارسلونا آگاهی و می دانی که بارسلونا روند بهبودی تو را دنبال می کرد؟
"خود من هم شک داشتم که می توانم دوباره بازی کنم یا نه! اکنون احساس خوبی دارم با این وجود هنوز برای معاینه پیش پزشک معالج خود می روم."
در مقاله ی اکیپ گفته بودی اگر پپ در بارسلونا مانده بود شاید تو هم اکنون برای بارسلونا بازی میکردی؟
"دوست دارم این را روشن سازم که من هیچ گاه نگفته ام در صورت مربیگری تیتو تیم را ترک خواهم کرد و اگر پپ مربی بارسا بود من هم در تیم می ماندم. من 4 سال با پپ و 5 سال با تیتو بودم، گواریولا نسبت به تیتو رک تر بود اما من چیزی علیه تیتو ندارم."
آیا این صحت دارد که گواردیولا درباره ی تو با باشگاه بایرن صحبت کرده بود؟
"گواردیولا می خواست من به بایرن بروم، این را انکار نمی کنم. چیزی که اتفاق افتاد به او ربط نداشت، مدیران و پزشکان باشگاه بایرن درباره سلامتی من مطمئن نبودند و نمی خواستند ریسک کنند."
رابطه خوبی با پپ و دنی آلوز داشتی که اکنون شماره قدیمی تو را می پوشد؟
"رابطه من و آلوز صمیمی تر از پوشیدن شماره من در بارسلوناست. هنگامی که پزشکان تشخیص دادند باید عمل کنم دنی آلوز داوطلب شد که کبد او به من پیوند زده شود اما به دلیل زندگی حرفه ای او این کار امکان پذیر نبود. رابطه ما فراتر از یک دوستی ساده است."
بهترین خاطره ای که به همراه بارسا داشتی؟
"بالا بردن کاپ لیگ قهرمانان در ومبلی. بعضی وقت ها فیلم آن صحنه ها را مشاهده می کنم."
اریک آبیدال سال 2007 از لیون به بارسلونا پیوست و پس از 5 فصل به لیگ فرانسه بازگشت. موناکو، باشگاه فعلی آبیدال صدر نشین لیگ فرانسه است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)