سادش این میشه : روم گوشیت رو می کنی اون تو بعد کل قضیه رو می کنی تو رم ریدر
سادش این میشه : روم گوشیت رو می کنی اون تو بعد کل قضیه رو می کنی تو رم ریدر
سلام اميدوارم حالتون خوب باشه
بابا من موندم. حسابي رفتم تو فكر اين و 810 اما ريجستر اصلي گير نمياد كه نمياد
اما ريجستر دستي هم تا 275 هزار تومان هم پيدا كردم حالا اگر شما جاي من بوديد چه كار ميكنيد؟
يعني اين ريجستر دستي ميگرفتيد يا اينقدر ميگشتيد تا ريجستر اصلي پيدا كنيد و قيمت هم براتون مهم نيست
ممنونم ميشم من و راهنمايي كنيد چون واقع گيج شدم
پيشاپيش سپاسگزارم
اقا ايمان مبارك باشه
ريجستر اصلي خريدي يا دستي؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
میشه برا من قضیه ریجستر دستی و فرق اون با ریجستر اصلی رو توضیح بدین؟
مثلا اگه من یه گوشی ریجستر دستی بگیرم چه اتفاقی می افته؟
اگه کسی قیمت ریجستر شده و ریجستر نشده رو هم می دونه لطف کنه به منم بگه
به سلامتی منم در آستانه خرید w810 هستم
باتشکر
ببخشید دوستان
اینجا کسی به سوال های من جواب میده؟
من از موبایل چیز زیادی سرم نمیشه
اگه میشه در مورد این موضوعات منو روووووشن کنید!!!
فریم ویر ببینم منظورتون از فلش همون ریجستره؟
من دارم کلافه میشم یکی کمکم کنه
اگه میشه بگین برای خرید گوشی به چه چیزهایی باید توجه کنم؟
منظورم گارانتی و ریجستر گوشیه
اگه به چیز دیگه ای هم باید توجه کنم لطفا بهم بگین
ممنون از لطفتون
بینهایت عزیز رجیستر مربوط به گوشی می شه نه قابشیه اشتباه لوپی بود نه!
دوستان عزيز با سلام همانطور كه قبلا گفتم من هم يك و810 دارم كه رجيستر دستي است. به مخابرات مراجعه كردم شماره سريال خود گوشي را فعال كردم. حالا ميخوام گوشي را با شماره سريال خودش در شبكه رجيستر كنم و چند سوال دارم:
1- آيا مي توانم از seus استفاده كنم؟
2- آيا حتما بايد گوشي را فلش دستي كنم؟
3- اگر گوشي با شماره سريال اصلي فلش بشه و شروع به كار كنه آيا در دفعات بعدي مي توانم براي آپديت كردنش از seus استفاده كنم؟
ممنون ميشم جواب بديد
با سلام عزیزانم
من یک کلکی به سیستم زده ام شما میبایستی در قسمت یادداشتها و یا تقویم OUT LOOK Microsoft یک متنی را بنویسید وآن را در هنگام همزمان کردن گوشی ا کامپیوتر در نرم افزار PC SUIT به قسمت SETTING رفته وبا انتخاب یکی از قسمتهای NOTE(یادداشت) و یا Celender(تقویم) و فعال کردن یکی ویا همه آنها برحسب نیاز اطلاعات را انتقال دهید .
وپس از انجام این عملیلات که در نرم افزار PC Suit به نام سنکروناسیون معروف است متن های انتقالی در یادداشت ویا تقویم را از طریق گوشی وبا انتخاب منوی More بصوررتSMS ارسال نمائید./.
توجه کنید که کلیه اطلاعات شمادر گوشی ودر OUTLOOK كامپیوتر به یکدیگر منتقل میگردد که میبایستی در انتخاب Settingدر هنگام اجرای برنامه سنکروناسیون PCSuit دقت را بعمل آورید./.
سلام من یه هفته ای میشه گوشیمو خریدم.مموریش مشکیه ولی تم اربیتش مشکلی نداره با این حساب گوشی من جزو کدوم سریه؟
بعد کد imeiباید با کد s/nروی باتری یکی باشه؟واگر نباشه باید چی کار کرد؟
نکته دیگه باتری گوشیمه. که خیلی زود خالی میشه مثلا در عرض 36 ساعت با استفاده معمولی بدون پخش اهنگ و ...فقط با یه کم گشتن بین منو ها و یه تماس کوتاه باتریش 30 درصد خالی شد.یه بارم امتحان کردم با پخش 5 دقیقه اهنگ باتریش 6 درصد خالی شد.ایا این طبیعیه؟
سوال دیگم اینه که ایا میشه فونت گوشی رو تغییر داد؟
بابا جان این تب ریجیستر چیه افتاده توی این 810 دارها من گوشیم دستی ریجیستر شده بعد از 20 آبان هم شده 4 تا رقم وسط هم فقط درسته در ضمن کد فعال سازیش هم مال z530هست اما اصلا غمم نیست! تا حالا اگر شنیدید گوشی کسی بر اثر ریجیستر نبودن قطع شده ما رو هم خبر کنید....
من که حاضر نیستم این همه پول بالاتر بخاطر ریجیستر بدم به جاش می رم مموری رو افزایش می دم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)