لیگ جدید رو هم بخوان در نظر بگیرن با دو سه تا بازی نمیتونن روی Stats بازیکنان بصورت دقیق تمرکز کنن . کلا اصلا منطقی نیست که با دو سه تا بازی در مورد خوب یا بد بودن بازیکنان یا تیم ها تصمیم گیری بشه
برای همینه که این جور آپدیت ها در بازیکنان یا تیمها , همیشه در نقل و انتقالات زمستانی اعمال میشه .
پس تنها راه حل اینه که تا زمستان صبر کنین .
همچین باگی به هیچ عنوان در جریان بازی صورت نمیگیره در هیچ دوره ای از بازی فیفا زمانیکه بازی در جریان هست بازیکنا بقول معروف روح نمیشن، این صحنه حتما بعد از گل یا اوت شدن و ... هست و زمانیکه بازی در جریان نیست بازیکنا همشون حالت روح دارند و حتی از تبلیغات هم عبور میکنند اما همین pes شما نیز وسط بازی این اتفاقات میفته حداقل از این منظر فیفا جلوتره
من فکر میکنم بروز بودن تا آخرین لحظه تو این موضوع زیاد کار سختی نیست دستکاری چندتا عدده
هرچند اینتر فن هستم ولی تعصب ندارم توهمم ندارماما
اون زمانیکه اینتر سه گانه هم کرد فیفا زیاد تحویلش نمیگرفت نمیدونم چه مشکلی داره به اون خط دفاع معروف به زور به یکیشون 85 داد ساموئل بود
قبول دارم فیفا اسم گرا هست. نمونش بارسا که با این وضعیت مضخرف پارسالش هنوز بازیکناش قدرتای خیلی بالا دارن.
اخه پیکه 86، بعد لوییز و کیهیل 81 و 80؟ اخه بوسکتس 85، ماتا هم 85؟ حتی در مورد بازیکن جووناشونم صدق میکنه. اخه کونکا 76؟
ولی اینکه چندتا عددو دستکاری کنن نمیشه. چند میلیون عدده، نه چندتا. بازی هم باید چند وقت قبل از روز انتشار اماده ارسال باشه. تازه همونطور که گفته شد، معمولا شروع های خوب یه فصل ادامه پیدا نمیکنن و تا نیم فصل مشخص میشه کی امسال مدعیه و بازیکناش بهتر عمل کردن.
دوست عزیز، ما رو به مقابله دعوت نکنید، ما اگه هممونم جمع بشیم نمیتونیم همه باگ های pes رو در بیاریم.
راستی من pes 2014 رو بازی نکردم، اصطکاک اضافه شده یا نه؟
این جابه جایی های نهایی اعمال شده؟
آخه این کلیپایی که دوستان میذارن ، تو یکی اوزیل تو رئاله هنوز تو اون یکی اوزیل تو آرسناله یا نه اینا هم با آپدیت و ... اضافه میشه؟
------------------------------
این درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انصافا باید قدرتهای اینتر رو زیاد کنن
الان پالاسیو بهترین مهاجم آرژانتینه کنار مسی باید قدرتش حداقل85 باشه یا مثلا شاهزاده میلیتو که هرتوپی رو گل میکنه
سلام . کسی نمیدونه بازی کامل کی میاد رو نت ؟؟؟؟
![]()
واقعا به همچین چیزی نمیشه گفت باگ !!
اینجور ایرادای فیزیکی تو اکثر بازی ها دیده میشه چه برسه به یه بازی پیچیده و خیلی گسترده مثل فیفا !
و اینجور ایرادا هیچ لطمه ای به گیم پلی فوق العاده ی فیفا نمیزنه.
مچ شدن فیزیک بازیکنا روی هم واقعا کار سختیه و حل کردن این موضوع باعث اضافه شدن یه سری الگوریتمای فیزیکی هزینه بر هست، به خاطر همینه که هم توی PES و هم FIFA در بعضی اوقات شاهد این چیزا هستیم و واقعا ارزشی نداره وقت و هزینه صرف برطرف کردن این مشکل بشه ! چون هیچ تاثیری توی بهتر بودن بازی نداره.
نقل و انتقالات درست میشن. البته پارسال یه کوچولو تنبلی کردن، چند تا بازیکن مثل رائول میرلس رو جا به جا نکردن.سیستم مورد نیاز هم درست بنظر میاد، بجز cpu که من با خیلی ضعیفترش دارم بازی رو اجرا میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)