بله برادر میدونم ولی اونجا اصلا فعال نیست واسه اون فیلم مدنظر
درصورتیکه با زیرنویس مشکلی ندارم
Sent from Xperia C3-Dual
بله برادر میدونم ولی اونجا اصلا فعال نیست واسه اون فیلم مدنظر
درصورتیکه با زیرنویس مشکلی ندارم
Sent from Xperia C3-Dual
پس هيچي
راهي نداره بايد با لبتاب وصل كنيد ب تي وي و ببينيد ...
من خودمم با لبتاب ميديدم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. دوستان تلویزیون من مدلش J6950 هست 40 اینچ. دیروز نزدیک 1گیگ اپدیدت براش اومد، زدم به روز شد ولی اتفاق خواصب نیوفتاد. ورژن عوض شد ولی چیزه جدیدی نیومد!
بعد اینکه بخوام بفهمم تی وی من ساخت کجاست از کجا باید بفهمم؟
.نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
تلویزیون شما اسمبل شده ایران است یعنی تمامی قطعات ممکن است ساخت کشورهای مختلف تحت لایسنس کره باشد ولی مجموعه آن برای ایران اسمبل شده است. و معمولا وقتی که تلویزیون باز شود خواهید دید که مثلا ممکن است پنل آن در چین و پاور و مین برد آن برای مالزی و یاکره و یا کشورهای از این دست باشد.
ممنون. در مورد اپدیدت هم میشه یه توضیحی بدید؟ 1گیگ اپ کردم ولی اتفاق خواصی نیوفتاد
اين كه يه چيز فوق العاده طبيعيه ... خيلي وقته با آپديتها تغييري ايجاد نميشه ...نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
سپاسگزار میشوم اگر پاسخ من هم بدهید
سلام
هارد رو بزنین به کامپیوتر و اگر قابل defragmenation هست , فایلهاش رو مرتب کنین .
بعدش بزنینش به تلوزیون و تست کنین ببینین مشکل رفع شده ؟
با سپاس از الطاف جناب متین پور
من این مشکل را به نحو دیگری حل کردم.
یک عدد هدفون وایرلیس خریدم که گوشی از طریق امواج FM به فرستنده آن وصل میشود .... و فرستنده را به خروجی صدای ----- وصل کردم .... و الان هم زمان هم از بلندگوی تلویزیون و هم از طریق گوشی میتوانم صدا را بشنوم.
باز هم ممنون از جناب متین پور.
سلام.تی ویه سامسونگ مدل 6980 چهل ابنچ فایل آپدیت شو میخاستم و اینکه با آپدیت ممکنه قابلیت screen miror بهش اضافه بشه
ورژن فعلی:001014
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)