تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 117 اولاول ... 75797103104105106107108109110111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

چه جوری میشه بازیکنی که در تیم اول هست رو کاری کرد برای تیم ذخیره ها بازی نکنه ؟ من نمیخوام لوکاس لیوا برای تیم ذخیره ها بازی کنه

داره خودمونی میشه shopezoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

كاش همه مثل شما منطقي بودن

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
    اقا سهیل گل شما کرش فیکس این فوتبال منجیر را دارید به من بدید برای من میاد بیرون دمت گرم یکی این کار را بکنه ممنون رفیق های با معرفت

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

باید نسخه proper رو دانلود کنید تا بازی کرش نکنه

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چه جوری میشه بازیکنی که در تیم اول هست رو کاری کرد برای تیم ذخیره ها بازی نکنه ؟ من نمیخوام لوکاس لیوا برای تیم ذخیره ها بازی کنه
    مقررات هر ليگ با هر ليگ ديگه فرق ميكنه.يكي از كارها اينه كه ابتداي فصل معين كني كه كي تو رزرو باشه و كي نباشه.كلا من كه تو ايتاليا دارم بازي ميكنم به تيم رزرو اعتقاد ندارم و هيچ بازي نميزارم.(بازي رزرو تو ايتاليا تنها دوستانه هست)بازيكن مورد نظرتونو راست كليك كنيد و ببينيد تو قسمت رزرو بازيكن ايا تيك داره يا نه..من برعكس تيم رزرو كه كلا تعطيلش ميكنم به تيم زير ٢١ ساله هام خيلي بها ميدم.يه مربي الماني خريدم ٣ ميليون پوند و هفته ايي ٢٠ هزار پوند.پارساف قهرمانم مرد

5. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مقررات هر ليگ با هر ليگ ديگه فرق ميكنه.يكي از كارها اينه كه ابتداي فصل معين كني كه كي تو رزرو باشه و كي نباشه.كلا من كه تو ايتاليا دارم بازي ميكنم به تيم رزرو اعتقاد ندارم و هيچ بازي نميزارم.(بازي رزرو تو ايتاليا تنها دوستانه هست)بازيكن مورد نظرتونو راست كليك كنيد و ببينيد تو قسمت رزرو بازيكن ايا تيك داره يا نه..من برعكس تيم رزرو كه كلا تعطيلش ميكنم به تيم زير ٢١ ساله هام خيلي بها ميدم.يه مربي الماني خريدم ٣ ميليون پوند و هفته ايي ٢٠ هزار پوند.پارساف قهرمانم مرد

تیک فقط روی قسمت تیم اصلی داره ( مجبورم بگذارمش جزو 11 نفر که هروقت مربی تیم ذخیره ها پرسید ، بگم ارز 11 نفر اصلی نمیتونی استفاده کنی )

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ماله من تیک رو قسمت ذخیره ها هم داره...البته من مرتب بازیم از طریق استیم ابدیت میشه

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

احتمالا تعداد بازیکن های تیم ذخیره ات کمه برای همین سر بازی هاشون مجبور میشه از تیم اصلیت بازیکن بگیره که تکمیل شن
    تیم ذخیره هات رو کامل کن و اون بازیکنی که نمیخوای بره تو تیم ذخیره رو بذار تو تیم اصلیت. اونوقت دیگه نمیاد دنبال اون بازیکنت

رو بازیکن که کلیک کنی این گزینه ها باید باشه:
    senior squad
    reserve squad
    U21 squad

اینجا میتونی انتخاب کنی هر بازیکن تو کدوم تیمت باشه. بازم میگم اگه تیم ذخیره ات بازیکن کم داشته باشه از تیم اصلیت بازیکن میگیره
    Last edited by MCSE MAN; 14-10-2013 at 22:48.

9. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان من معمولأ اینجا کم پست میذارم ولی کلأ این بازی رو در حد پرستش دوس دارم 5 سالی میشه معتادش شدم
    شاید اگر این اتفاقی که الان عکسشو میذارم واسه تیمم نیوفتاده بود الان هم پست نمیذاشتم ولی الان خعلی() خوشحالم

خودتون ببینید :

قصد داشتم با اولین پیشنهاد خوبی که بهم بشه من سیتی رو ترک کنم قبلأ از بایرن و بارسا پیشنهاد داشتم ولی چون قهرمان لیگ قهرمانان نشده بودم ترجیح دادم بمونم و تیمو قهرمان کنم توی سال سوم قهرمان شدم و الان مدافع عنوان قهرمانی هستیم دو سال قبلش از گروهم نتونسته بودیم صعود کنیم البته تقصیر خودم بود با تصمیمات اشتباهم ولی امسال که قهرمان شدیم کاملأ مطمئن بودم از قهرمانیم حتی توی یک چهارم با بایرن بازی داشتیم توی بازی رفت 2_0 توی آلمان باختم ولی یورگن کلوپ که مربی بایرن شده گفته بود نباید همه چیز رو تموم شده بدونیم منم اصلأ نگران باخت نیودم و بازی برگشت 5_0 بایرن رو در هم کوبیدیم تو انگلیس حالا که مسی رو خریدم حداقل تا 2020 توی سیتی می مونم سیتی تیم خیلی پولداریه و مثل ریگ پول بهت میدن ولی انتظاراتشون هم خیلی بالاست مثلأ دو فصل اول با اینکه یک بار اول شدم یک بار دوم و چندتا جام هم گرفتم امنیت شغلیم حتی به حالت ناامن هم رسیده بود ولی بعد از بردن یوونتوس توی فینال لیگ قهرمانان با این پیغام مواجه شدم : Man city fans worship ramin
    میدونم این پولی که خرج کردم خیلی بیشتر از ارزش مسی هست ولی خریدن این بازیکن هم افتخاره و من یه همچین افتخاری کم داشتم و الان رو اوجم

11. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

هارد من سوخت و کلاً اون نسخه ای که کرش نمیشد هم از رو هاردم رفت.فعلاً دانلودش نمی کنم صبر می کنم تا نسخه 14 بیاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان من معمولأ اینجا کم پست میذارم ولی کلأ این بازی رو در حد پرستش دوس دارم 5 سالی میشه معتادش شدم
    شاید اگر این اتفاقی که الان عکسشو میذارم واسه تیمم نیوفتاده بود الان هم پست نمیذاشتم ولی الان خعلی() خوشحالم

خودتون ببینید :

قصد داشتم با اولین پیشنهاد خوبی که بهم بشه من سیتی رو ترک کنم قبلأ از بایرن و بارسا پیشنهاد داشتم ولی چون قهرمان لیگ قهرمانان نشده بودم ترجیح دادم بمونم و تیمو قهرمان کنم توی سال سوم قهرمان شدم و الان مدافع عنوان قهرمانی هستیم دو سال قبلش از گروهم نتونسته بودیم صعود کنیم البته تقصیر خودم بود با تصمیمات اشتباهم ولی امسال که قهرمان شدیم کاملأ مطمئن بودم از قهرمانیم حتی توی یک چهارم با بایرن بازی داشتیم توی بازی رفت 2_0 توی آلمان باختم ولی یورگن کلوپ که مربی بایرن شده گفته بود نباید همه چیز رو تموم شده بدونیم منم اصلأ نگران باخت نیودم و بازی برگشت 5_0 بایرن رو در هم کوبیدیم تو انگلیس حالا که مسی رو خریدم حداقل تا 2020 توی سیتی می مونم سیتی تیم خیلی پولداریه و مثل ریگ پول بهت میدن ولی انتظاراتشون هم خیلی بالاست مثلأ دو فصل اول با اینکه یک بار اول شدم یک بار دوم و چندتا جام هم گرفتم امنیت شغلیم حتی به حالت ناامن هم رسیده بود ولی بعد از بردن یوونتوس توی فینال لیگ قهرمانان با این پیغام مواجه شدم : Man city fans worship ramin
    میدونم این پولی که خرج کردم خیلی بیشتر از ارزش مسی هست ولی خریدن این بازیکن هم افتخاره و من یه همچین افتخاری کم داشتم و الان رو اوجم
    یعنی من سیتی بهت بالای 400 میلیون بودجه ی ترانسفر داده؟ یا از fmrte بودجه گرفتی؟
    در هر حال به نظر من این خرید کاملا اشتباه هست، با این پول 200 تا بازیکن ریجن می گیرم من!

14. این کاربر از bigarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •