در مورد مونت هم توضیح داده شده ولی بیشترش در مورد ویرایش فایل fstab هستش
نمونه ای از اون خطی که باید به فایل fstab اضافه کنی برای ضمیمه می کنم (وقتی همینجا بصورت کد می زارم بد نشون می ده- فاصله ها رو نشون نمی ده)
می بینی که همونه
در مورد مونت هم توضیح داده شده ولی بیشترش در مورد ویرایش فایل fstab هستش
نمونه ای از اون خطی که باید به فایل fstab اضافه کنی برای ضمیمه می کنم (وقتی همینجا بصورت کد می زارم بد نشون می ده- فاصله ها رو نشون نمی ده)
می بینی که همونه
سلام
توی لینوکس میشه از موس استفاده کرد؟!
سختی استفاده از لینوکس چیه؟
ممنون
سلام
بله میشه استفاده کرد
چرا همچین فکری به ذهن شما خطور کرده که نمیشه از ماوس درلینوکس استفاده کرد ؟
سختی در لینوکس نیست
اخه شنیدم کار با لینوکس سخته! اما اگر مثل کار با ویندوزه امتحانش میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نوشته شده توسط reza3600
سلام
کدوم نسخه رو دانلود کنم
(من که سر در نمی آرم)
این نسخه ها چه فرقی با هم دارن؟
می صرفه به جای نسخه 9 نسخه آلفای 10 رو دانلود کنم؟
یک سوال غیر لینوکسی
اگر این فایل ها رو(با پسوند iso) دانلود کنم و روی cd بریزم میتونم نصبشون کنم؟
سلام
Add/Remove Programs ارور میده میگه باید به اینترنت وصل باشی ولی من سی دی نرم افزارهاشو دارم و میخوام چندتا install کنم... چه طوری این کارو بکنم؟؟
چه بسته هایی هست؟
اگر مطمئنی که نرم افزار مورد نظرت توی دی وی دی یا سی دی ها پیدا میشند دی وی دی و یا سی دی رو بگذار و برو داخل درایور سی دی یا دیویدیت، بعد دنبال فایلی که میخوای بگرد وقتی پیداش کردی یه کپی ازش بگیر و یه جا past کن و بعد بسته رو که rpm هست رو نصب کن...
اولا به نظر من فدورا 9 معتبر تر هست. اگه دقت کنی وقتی داخل سایت خود فدورا هم میشی عنوان Fedora9 هست و اسمی از 10 برده نشده.
میتونی ببینی:نسخه 9 فدورا فعلا چیزی هست که همه استفاده میکنن... و رسما نسخه بالاتر وجود نداره و تا جائی که من فهمیدم فدورا 9 یکسری اضافات(path) جدیدا بهش چسبوندن که مثلا شده 10 . البته مطمئن نیستمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوما معماری x86-64 برای کامپیوتر هایی هست که cpu 64 بیتی باشه مثلا cpu من amd x2 dual core 4600 هست که 64 بیتی هست و اگر نسخه فدورای 64 بیتی رو دانلود کنی حد اکثر بهره رو از فدورا با این cpu میبری.
البته بگم که نسخه ها 32 بیتی هم داخل کامپیوتر هایی که cpu شون 64 بیتی باشه هم قابل استفاده هست.
فایل iso هست باید یه جوری روی دی وی دی یا سی دی رایت کنی که bootable بشه. احتمالا باید بشه محتویات isoرو خارج کنی
سلام
ممنون به خاطر جواب ها
i686 برای کامپیوتر های 32 بیتی؟
حالا که محیط های گنو و KDEرو باید جدا جدا دانلود کنم
بعد میشه اول مثلا گنو رو نصب کرد و cd مربوط به KDE رو گذاشت ، اونم نصب کرد؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)