تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 279 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    ممنون از اینکه راهنمایی کردی , اما مگه میشه با phone xs رو cid36 این کار رو کرد؟!
    بعدش الان که دیگه تو این چند روزه گوشی خیلی بد قاطی کرده نمیدونم چیکار کنم.
    راستی ممکنه از تغییر driver ها باشه؟
    آره میشه
    ممکنه از تغییرات اشتباه تو fs باشه مثلا ممکنه چندتا درایور صدا ریخته باشی تو گوشی و لی اگه یه فلش بخوره خوب میشه

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

امروز من خواستم طبق آموزشهايي كه در اينجا داديد گوشي برادرم رو كه k750 و cid49 red و db2010 مشخصاتشه تبديل كنم به w800 . و تمام مراحلي رو كه گفته بوديد با دقت انجام دادم .
    فيريم ور و فايل fs مربوطه رو بعد از دانلود با برنامه GSlide15 اول پروسس كردم و بعد فايل fs آماده شده رو زدم كه فلاش بشه ولي الان حدود 2 ساعته كه هنوز تمام نشده . و آخرين سطري كه نوشته finish flash ولي بعد از اون ديگه هيچ اتفاقي نيفتاده . شما هم در اون تاپيك گفته بودين كه نهايتا فلش كردن fs پانزده دقيقه طول ميكشه .
    سوالم اينه كه آيا دگمه stop را بزنم يا نه ؟ اگر نه تا كي بايد صبر كنم . يعني چه پيغامي بايد بده كه معلوم بشه fs به پايان رسيده يا نه .
    و سوال دومم اينه كه آيا بعد از اينكه فلاش fs به اتمام رسيد گوشي رو دوباره از كابل جدا كنم يانه . چون بعد از آن طبق آموزش شما بايد گوشي رو كاسومايز كنيم .
    این نسخه یه باگ داره واسه k750 که همینه که شما میگید شات دان نمیکنه
    البته کار فلش رو کامل انجام میده
    وقتی نوشت finish flash کار فلش تمام شده است ومیتونید کابل رو از گوشیتون جدا کنید ولی نرم افزار تو همون حالت گیر میکنه و کلید stop همینطور فعال میمونه که موردی نداره

در مورد سوال دومتون
    آره گوشی رو جدا کنید باتری در بیارین دوباره جا بزنید و از اول نرم افزار رو اجرا کنید و customize کنید

داره خودمونی میشه mahmood1102002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Iran-tehran

پيش فرض

active جان ممنون از راهنمایی که کردی اما من خیلی وقت بود که نمیومدم اینجا و هیچ اطلاعی از phone xs ندارم یعنی میخوام بدونم که الان من گوشی رو با داوینچی تبدیل کردم به w800 با اون برنامه میخوام کار کنم حالا هم که گوشی تبدیل شده به w800 مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

بعد راجع به درایور هم منظورم اون نبود که 2 تا درایور ریخته باشم منظور کلی این بود که با تغییر نوع درایور که مثلا درایور دوربین w900 رو روش ریختم مشکل ایجاد نمیکنه یا مشکلات از این چیزا میتونه باشه یا نه به چیز دیگه ربط داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

active جان ممنون از راهنمایی که کردی اما من خیلی وقت بود که نمیومدم اینجا و هیچ اطلاعی از phone xs ندارم یعنی میخوام بدونم که الان من گوشی رو با داوینچی تبدیل کردم به w800 با اون برنامه میخوام کار کنم حالا هم که گوشی تبدیل شده به w800 مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

بعد راجع به درایور هم منظورم اون نبود که 2 تا درایور ریخته باشم منظور کلی این بود که با تغییر نوع درایور که مثلا درایور دوربین w900 رو روش ریختم مشکل ایجاد نمیکنه یا مشکلات از این چیزا میتونه باشه یا نه به چیز دیگه ربط داره؟
    نه مشکلی پیش نمیاد

من تا حالا ندیدم که با عوض کردن درایور تو گوشی مشکلی پیش بیاد بیشتر درایور هایی که هست تست شده
    هستند
    ضمنا ممکنه اشکالات گوشی شما از عوض کردن اسکین مدیا پلیر باشه که تاثیرات بدی داره تو گوشی

داره خودمونی میشه mahmood1102002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Iran-tehran

پيش فرض

active جان راست میگی یه بار اسکین مدیا پلیر رو پاک کردم یه سری مشکلات که داشتم رفع شده بود که با پاک کردنش درست شد اما بازم تازگی ها بد قاط زده نمیدونم چیکار کنم.
    حالا میگی چیکار کنم مشکل حل بشه؟ چون 2 تا گوشی هست که التماس دعا دارن ازت!
    بازم ممنون که راهنمایی میکنی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان عزیز بهترین درایو دوربین برای w800 کدام ورژن هست؟

داره خودمونی میشه azaditafakor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سوال منم همینه عزیز دل برادر ما را هم یاری کنید ان شاءالله برای دبلیو 800 درایوری قرار داده ما راهم به فیض برسانید
    اشهد ان لا اله الی الله
    فتبارک الله

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

active جان راست میگی یه بار اسکین مدیا پلیر رو پاک کردم یه سری مشکلات که داشتم رفع شده بود که با پاک کردنش درست شد اما بازم تازگی ها بد قاط زده نمیدونم چیکار کنم.
    حالا میگی چیکار کنم مشکل حل بشه؟ چون 2 تا گوشی هست که التماس دعا دارن ازت!
    بازم ممنون که راهنمایی میکنی!
    اگه ریجستر اصلین با همین phone xs کامل فلش کن تا همه چی درست بشه
    من هر دوشون رو دعا میکنم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز بهترین درایو دوربین برای w800 کدام ورژن هست؟
    سوال منم همینه عزیز دل برادر ما را هم یاری کنید ان شاءالله برای دبلیو 800 درایوری قرار داده ما راهم به فیض برسانید
    اشهد ان لا اله الی الله
    فتبارک الله
    توی همین انجمن یه تاپیک بود که درایور ها رو با هم مقایسه کرده
    یه سرچ بکنید پیدا میشه
    اشهد ان لا اله الی الله
    موقع اذان داشتی پس میزدی

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

7 بد شانسی

سلام
    گوشی من دستی رجیستری شده و با برنامه داوینچی هم شماره (سی ای دی ) رو نمی ده .(گوشی من ---> k750i)
    هنگام آپدیت هم میگه نسخه جدید لازم نداره در حالی که قدیمیه .
    با برنامه (فار ) هم نمی تونم به(رد) تبدیلش کنم .
    نمی خواهم به (دبلیو 800) تبدیل بشه .
    حالا چه جوری آپدیتش کنم؟
    Last edited by mohammad_77; 03-02-2007 at 13:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •