آره میشه
ممکنه از تغییرات اشتباه تو fs باشه مثلا ممکنه چندتا درایور صدا ریخته باشی تو گوشی و لی اگه یه فلش بخوره خوب میشه
آره میشه
ممکنه از تغییرات اشتباه تو fs باشه مثلا ممکنه چندتا درایور صدا ریخته باشی تو گوشی و لی اگه یه فلش بخوره خوب میشه
این نسخه یه باگ داره واسه k750 که همینه که شما میگید شات دان نمیکنه
البته کار فلش رو کامل انجام میده
وقتی نوشت finish flash کار فلش تمام شده است ومیتونید کابل رو از گوشیتون جدا کنید ولی نرم افزار تو همون حالت گیر میکنه و کلید stop همینطور فعال میمونه که موردی نداره
در مورد سوال دومتون
آره گوشی رو جدا کنید باتری در بیارین دوباره جا بزنید و از اول نرم افزار رو اجرا کنید و customize کنید
![]()
active جان ممنون از راهنمایی که کردی اما من خیلی وقت بود که نمیومدم اینجا و هیچ اطلاعی از phone xs ندارم یعنی میخوام بدونم که الان من گوشی رو با داوینچی تبدیل کردم به w800 با اون برنامه میخوام کار کنم حالا هم که گوشی تبدیل شده به w800 مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
بعد راجع به درایور هم منظورم اون نبود که 2 تا درایور ریخته باشم منظور کلی این بود که با تغییر نوع درایور که مثلا درایور دوربین w900 رو روش ریختم مشکل ایجاد نمیکنه یا مشکلات از این چیزا میتونه باشه یا نه به چیز دیگه ربط داره؟
نه مشکلی پیش نمیاد
من تا حالا ندیدم که با عوض کردن درایور تو گوشی مشکلی پیش بیاد بیشتر درایور هایی که هست تست شده
هستند
ضمنا ممکنه اشکالات گوشی شما از عوض کردن اسکین مدیا پلیر باشه که تاثیرات بدی داره تو گوشی
active جان راست میگی یه بار اسکین مدیا پلیر رو پاک کردم یه سری مشکلات که داشتم رفع شده بود که با پاک کردنش درست شد اما بازم تازگی ها بد قاط زده نمیدونم چیکار کنم.
حالا میگی چیکار کنم مشکل حل بشه؟ چون 2 تا گوشی هست که التماس دعا دارن ازت!
بازم ممنون که راهنمایی میکنی!
دوستان عزیز بهترین درایو دوربین برای w800 کدام ورژن هست؟
سوال منم همینه عزیز دل برادر ما را هم یاری کنید ان شاءالله برای دبلیو 800 درایوری قرار داده ما راهم به فیض برسانید
اشهد ان لا اله الی الله
فتبارک الله
اگه ریجستر اصلین با همین phone xs کامل فلش کن تا همه چی درست بشه
من هر دوشون رو دعا میکنم![]()
نوشته شده توسط ghiz_ghize_khasteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی همین انجمن یه تاپیک بود که درایور ها رو با هم مقایسه کردهسوال منم همینه عزیز دل برادر ما را هم یاری کنید ان شاءالله برای دبلیو 800 درایوری قرار داده ما راهم به فیض برسانید
اشهد ان لا اله الی الله
فتبارک الله
یه سرچ بکنید پیدا میشه
اشهد ان لا اله الی الله
موقع اذان داشتی پس میزدی
سلام
گوشی من دستی رجیستری شده و با برنامه داوینچی هم شماره (سی ای دی ) رو نمی ده .(گوشی من ---> k750i)
هنگام آپدیت هم میگه نسخه جدید لازم نداره در حالی که قدیمیه .
با برنامه (فار ) هم نمی تونم به(رد) تبدیلش کنم .
نمی خواهم به (دبلیو 800) تبدیل بشه .
حالا چه جوری آپدیتش کنم؟
Last edited by mohammad_77; 03-02-2007 at 13:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)